çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

Kızlar sanırım ise yaramaya başladı ben de karnımda hafif hafif kipirdanmalar sızılar var. Çarşamba doktora gideceğim bakalım neler olmuş :)
canım işe yararsa mutlaka haber ver bu ay adet olursam (inşallah olmamda hamiş kalırım) ben de başlıycam

canım işe yararsa mutlaka haber ver bu ay adet olursam (inşallah olmamda hamiş kalırım) ben de başlıycam
Taman tatlım haber ederim. İnşallah hamiş olursun sen bakalım günleri denk getirdin bu ay tutmuştur hayırlısyla da gerek kalmaz kullanmana

sukrancemal ben de bu ay kullandım bu kürü, acaba belirtilerin ne Can'ım? Ben sanki hiçbirşey hissetmiyorum sadece kasıklarım o kadar. O da ağrıdan ziyade ince ince sızı gibi
Canım ben 2 sinde adet oldum 4 gün erken geldi bu ay ve çok az sürdü bir gün yoğun oldu sadece diyebilirim. Kür daha bitmedi cumartesi bitecek.yumurtalarım büyüdüğü için sanırım kasıklarımda ağrı oluyor. ilaç kullandığımda da böyle olmuştu. bakalım hayırlısı. senin bat ne zaman

Kızlar sanırım ise yaramaya başladı ben de karnımda hafif hafif kipirdanmalar sızılar var. Çarşamba doktora gideceğim bakalım neler olmuş :)
bu dr günlerini adet günlerini beklemekte çok yoruyor adamı :) bende kan verdim bugün umudum yok ama bakalım. geçen hafta verdiğimde 2küsür çıkmıştı belki yeni döllenmiştir dr dedi bugün bida istedi ama bende 3.20de randevum var bakalım ne çıkacak... eğer bu defada yoksa ara vericem yoruldum artık. inş senin vardır canım. rabbim gönlüne göre versin.

Slm kızlar benimde bugün 3. günüm dün akşam 1 kaşık yedim sabah akşamı yoksa günde 1 defa mı yemek gerekiyor sabah aç karınla olsa daha çok faydası olurmu acaba siz nasıl kullanıyorsunuz
Bide biz mersinden ev yapımı keçiboynuzu pekmezi aldık eşime de onu dayadım inşallah allahım herkesin gönlüne göre verir hadi inşallah bu ay o kırmızıları son görüşümüz olur

İnşallah vardır canım daha fazla bekletmez bebişin ben adet oldum canım kür e yeni başladım yumurtlarım için işe yaramaya başladı demek istedim kusura bakmayın eksik yazmışım. inşallah hepimiz bu ay bebişlerimiz olacağını öğreniriz hayırlısıyla

canım benim bugün 6. günüm. ben sabah aç karnına bir tatlı kaşığı akşamda yatarken bir tatlı kaşığı yiyorum. Keçiboynuzu çok işe yarıyor ben de direk kaynatıp içiiryorum eşime. Amin inşallah canım.

Benimki 16sında. Bu ay ben kürü yaptım ovu testim ikinci gün silik oldu sonra tekrar koyulaştı o kafamı çok karıştırıyor . Kasıklarımda da aslında ağrı da diyemem ama değişik bir his var Bi se sıcak basıyor sürekli. Onu. Dışında bel Ağrı'sı göğüs hassasiyeti falan hiçbirşey yaşamıyorum

canım kürden dolayı bir kaç yumurta oluşmuş olabilir o da farklı zamanlarda çatladıysa o yüzden koyulaşmıştır belki. ben hiç kullanmadım o yüzden bilemiyorum o testi. ben direk doktora gidiyorum adetimden bir hafta sonra o söylüyor ne zaman çatlayacak ne zaman ilişki olsun. İlk gebeliğimde öyle tutmuştu. ama düşük oldu tabi sonra Allah kimseye yaşatmasın. o gebeliğimde benimde hiç belirtim yoktu adetimden 9 gün önce öğrendim kan testinde çıktı hemen ilişkiden bir hafta sonra. Sen de bir test yaptır istersen aklında kalmasın ona göre de ilişkiye devam edersin daha 8 gün var

Ben ilçede yaşıyorum burda o derece laboratuvar yok merkeze gitmem için de bir gün izin almam lazım o da pek mümkün değil yani en basitinden ultrason cihazı dahi yok burda.

Anladım canım tamam sen o zaman bir kaç gün daha devam et bence çalışmaya belli olmaz belki çatlayan başka yumurta olur. adet gününü bekle sonra beklemek çok zor tabiki ama stres yapma Rabbim nasip ettiyse olacak zaten hayırlısıyla.

Daha büyük Bi sorunum var, eşim yanımda değil. O merkezde çalışıyor, yani biz ayrı kalıyoruz. Haftada bir gün geliyor ya da ben gidiyorum. Bu ay ben ovulasyon testiyle takip ettim eşime haber verdim öyle geldi gitti. Yani maalesef düzenli birliktelik olamıyor. O kadar zor durumda hissediyorum ki kendimi

Bende keçi boynuzu da var acaba kaynatmakmı daha iyi yoksa pekmezimi bilemedim bide benim 12. Gün yumurtlama günüm ben 25 26 günde bi regl olurum bişey olurmu ki ay kafam çok karıştı

hayırlısı olsun canım üzme kendini takip etmişsin bak ne güzel inşallah tutmuştur da bebişin süpriz yapar sana. Olmazsa bile üzülme hayırlısını iste vakti gelince Rabbim nasip edecek zaten

Bende keçi boynuzu da var acaba kaynatmakmı daha iyi yoksa pekmezimi bilemedim bide benim 12. Gün yumurtlama günüm ben 25 26 günde bi regl olurum bişey olurmu ki ay kafam çok karıştı
Valla kaynatınca daha iyi oluyor canım pekmezini denemedik biz hiç sonuçta o işlem görüyor. Bitkisel canım bir şey olacağını düşünmüyorum ama her bünye bir değil. Doktor kontrolüne gidebilirsen bi git baktır derim

Kızlar sizin içinde sakıncası yoksa bişey sorabilirmiyim eşlerinizle düzenli bi ilişkiniz varmı yani ne sıklıkta ilişkileriniz çünkü Bizimde sadece yumurtlama dönemlerinde oluyor oda kavgalı değilsek

Biz iş dolayısıyla ayrı yaşıyoruz. Yani bazen ayda bir kez beraber olabiliyoruz. İki yıllık evliyim, hiç hamile kalmadım daha artık ümidim de yok zaten, yoruldum gerçekten

selam canım aldım sonucu negatif her zamanki gibi :) artık bir süre dinlenmeye alıcam kendimi bunaldım. tabi bu arada hayıt otu hapını ve inofolic combi soğan suyuna devam edicem.inş. faydasını görürüz bazen korkuyorm bunca şey dokunur mu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…