çörekotu-tarçın bal mücizesi kullananlar buraya

arı sütü çok acı bir şey olduğu için balla birlikte yedim .zorunlu değil yani balla yemek...

peki bu aldığın bir ay mı yetti ? Allah razı olsun ben bebekten önce pko sebebiyle bozulan adet düzenimi sağlamak istiyorum. artık çok bunaldım bitkisel ilaçları denemeye karar verdim bende...

Ben kullandım bu ay. Ovulasyon testim tam beş gün koyu çıktı ne olduğunu anlamadım bundan dolayı mı böyle yoğun oldu . Merakla batı bekliyorum

Çörekotu tam ogutulms sekildemi koydunuz benimki biraz parcali kaldi ve yerken biraz zor oluyor acimsi tat verdi corekotu yutmakta zorlanıyorum
canım havanda dövebilirsin yada robottan geçirebilirsin. acı olsada ben yutuyorum. birde annem memleketten çörek otu yağı almış şimdi onu içiyorum istersen sende al yağını.

peki bu aldığın bir ay mı yetti ? Allah razı olsun ben bebekten önce pko sebebiyle bozulan adet düzenimi sağlamak istiyorum. artık çok bunaldım bitkisel ilaçları denemeye karar verdim bende...
evet canım 1 ay yetti hatta dibinde azıcık kaldı ..artık arı sütümü iyi geldi çörek otu karışımı mı bilmiyorum..ben doktorumda yumurta takibi yaptırmaya gitmiştim doktor bu ay yumurta oluşumu tam görünmüyor demişti..ama bi baktım ay sonunda hamileyim büyük sürpriz oldu benim için çümkü prolaktinimde yüksek çıkmıştı bi önceki ay yani hamilelik hiç beklemiyodum..ama Allah ol derse oluyor işte:)

canım havanda dövebilirsin yada robottan geçirebilirsin. acı olsada ben yutuyorum. birde annem memleketten çörek otu yağı almış şimdi onu içiyorum istersen sende al yağını.
Bu ay da olmazsa diger ay yağını alırım canım şimdi böyle devam ediyim

çok mutlu oldum senin adına peki sende herhangi bir sorun var mıydı? polikistik over falan

Valla yumurtlamaya etkisi ne kadar oldu bilmiyorum tabi ama iştahıma deli gibi katkısı olduğunu söyleyebilirim :) ki ben 42 kiloyum kendimi durduramıyorum. Tuzlu yesem Can'ım tatlı istiyor, tatlı yitip kesilmem lazımken bu sefer de tuzlu bişey istiyor :)

çok mutlu oldum senin adına peki sende herhangi bir sorun var mıydı? polikistik over falan
canım ben ms hastasısıyım en büyük sorunum buydu benim ama o etkilemedi çok şükür hamile kalmamı.kist vardı 3 ya da 4 tane...bi de prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı onun gebelik engelleyici olduğunu biliyorum ama ilaç kullandım 2 tane ertesi ay denedik oldu şükür

çok geçmiş olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını vermiş ne güzel , sağlıkla kucağına alır hayırlı günlerini görürsünüz inşallah.

Ne biliym Canim ya daha 3. Ayim benim ama bi yerden duymuştum denedim hala da duruyor kiler de bat ima 1 hafta kaldi bakalim bu ay olmazsa tekrardan denerim :)

Kızlar sanırım ise yaramaya başladı ben de karnımda hafif hafif kipirdanmalar sızılar var. Çarşamba doktora gideceğim bakalım neler olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…