- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
arı sütü çok acı bir şey olduğu için balla birlikte yedim .zorunlu değil yani balla yemek...canım ben arı sütünü her akşam yatmadan yarım çay kaşığı ve yarım çay kaşığı balı birlikte yedim.çok pahalı bir şey biliyosun ben 200tl ye minicik bir kavanoz alabildim.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim
peki bu aldığın bir ay mı yetti ? Allah razı olsun ben bebekten önce pko sebebiyle bozulan adet düzenimi sağlamak istiyorum. artık çok bunaldım bitkisel ilaçları denemeye karar verdim bende...canım ben arı sütünü her akşam yatmadan yarım çay kaşığı ve yarım çay kaşığı balı birlikte yedim.çok pahalı bir şey biliyosun ben 200tl ye minicik bir kavanoz alabildim.inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın..iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim
canım havanda dövebilirsin yada robottan geçirebilirsin. acı olsada ben yutuyorum. birde annem memleketten çörek otu yağı almış şimdi onu içiyorum istersen sende al yağını.Çörekotu tam ogutulms sekildemi koydunuz benimki biraz parcali kaldi ve yerken biraz zor oluyor acimsi tat verdi corekotu yutmakta zorlanıyorum
belki komik olacak canım ama bu bat ne oluyor regl periyodu mu ?Ben kullandım bu ay. Ovulasyon testim tam beş gün koyu çıktıne olduğunu anlamadım bundan dolayı mı böyle yoğun oldu . Merakla batı bekliyorum
belki komik olacak canım ama bu bat ne oluyor regl periyodu mu ?
evet canım 1 ay yetti hatta dibinde azıcık kaldı ..artık arı sütümü iyi geldi çörek otu karışımı mı bilmiyorum..ben doktorumda yumurta takibi yaptırmaya gitmiştim doktor bu ay yumurta oluşumu tam görünmüyor demişti..ama bi baktım ay sonunda hamileyimpeki bu aldığın bir ay mı yetti ? Allah razı olsun ben bebekten önce pko sebebiyle bozulan adet düzenimi sağlamak istiyorum. artık çok bunaldım bitkisel ilaçları denemeye karar verdim bende...
teşekkür ederim canımm :))Evet canım,adet olacağımız gün demek oluyor
Bu ay da olmazsa diger ay yağını alırım canım şimdi böyle devam ediyimcanım havanda dövebilirsin yada robottan geçirebilirsin. acı olsada ben yutuyorum. birde annem memleketten çörek otu yağı almış şimdi onu içiyorum istersen sende al yağını.
çok mutlu oldum senin adına peki sende herhangi bir sorun var mıydı? polikistik over falanevet canım 1 ay yetti hatta dibinde azıcık kaldı ..artık arı sütümü iyi geldi çörek otu karışımı mı bilmiyorum..ben doktorumda yumurta takibi yaptırmaya gitmiştim doktor bu ay yumurta oluşumu tam görünmüyor demişti..ama bi baktım ay sonunda hamileyimbüyük sürpriz oldu benim için çümkü prolaktinimde yüksek çıkmıştı bi önceki ay yani hamilelik hiç beklemiyodum..ama Allah ol derse oluyor işte:)
aynen ama sana şunu söyleyeyim yağıda acı , yani neyini içersen iç acı ama yağ en azından yutuveriyorsun gidiyor :)Bu ay da olmazsa diger ay yağını alırım canım şimdi böyle devam ediyim
aynen o taneli halinden daha iyi olur en azındanaynen ama sana şunu söyleyeyim yağıda acı , yani neyini içersen iç acı ama yağ en azından yutuveriyorsun gidiyor :)
canım ben ms hastasısıyım en büyük sorunum buydu benim ama o etkilemedi çok şükür hamile kalmamı.kist vardı 3 ya da 4 tane...bi de prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı onun gebelik engelleyici olduğunu biliyorum ama ilaç kullandım 2 tane ertesi ay denedik oldu şükürçok mutlu oldum senin adına peki sende herhangi bir sorun var mıydı? polikistik over falan
çok geçmiş olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını vermiş ne güzel , sağlıkla kucağına alır hayırlı günlerini görürsünüz inşallah.canım ben ms hastasısıyım en büyük sorunum buydu benim ama o etkilemedi çok şükür hamile kalmamı.kist vardı 3 ya da 4 tane...bi de prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı onun gebelik engelleyici olduğunu biliyorum ama ilaç kullandım 2 tane ertesi ay denedik oldu şükür
amin canım çok sağol inşallah sen de bi an önce hamile kalırsın güzel haberlerini alırızçok geçmiş olsun canım benim Rabbim gönlünün muradını vermiş ne güzel , sağlıkla kucağına alır hayırlı günlerini görürsünüz inşallah.
Ne biliym Canim ya daha 3. Ayim benim ama bi yerden duymuştum denedim hala da duruyor kiler de bat ima 1 hafta kaldi bakalim bu ay olmazsa tekrardan denerim :)yinede devam et bence. benim bir öğrencimin annesi menopoz girecek idi yaş 30 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam o birde bala katmadan sırf çörek otunu robotta çekip yiyerek hamile kaldı :) dr u bile şaşırmış neredeyse patlayacak yumurtaların diye. umudunu kaybetme Rabbim ol der ve olur. benim ablam 22 yaşında menopoza girmesine ramak kalmıştı tam iki sene tedavi gördü tüp bebeğe geçeceklerdi ki ablam bir tane var Allah ona uzun ömür versin çok bunaldım artık uğraşmayacağım dedi. ondan sonra ki ay hamile kaldı. hemde ikiz birisi daha karnındayken öldü ama Rabbim ona ikram etti belki isyan etseydi olmazdı. o yüzden ben inanıyorum hepimizin bir gün bebişi olacak. Allah yardımcımız olsun.
Dene bencede olmazsa yağını al iç o daha rahat kullanılıyor canımcımNe biliym Canim ya daha 3. Ayim benim ama bi yerden duymuştum denedim hala da duruyor kiler de bat ima 1 hafta kaldi bakalim bu ay olmazsa tekrardan denerim :)
Kızlar sanırım ise yaramaya başladı ben de karnımda hafif hafif kipirdanmalar sızılar var. Çarşamba doktora gideceğim bakalım neler olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?