- Konu Sahibi ozne_hayat
-
Reyap hastanesi Dr. Kemal Yılmazla tüp bebek tedavisi gören varmı?
merhaba ben çorluda oturuyorum tüpbebek tedavisi için uğraşıyorum ama reyapa hiç gitmedim benim üçüncü denemem olucak ikisini farklı yerlerde denedim bunada cerrahpaşada başlamayı düşünüyorum şimdi orada tahlilleri yaptırmaya başladım işlemler uzun sürecek gibi sen daha önce yaptırdınmı? inşallah emeklerimiz boşa gitmez kucaklarımız hayırlısı ile dolar..
tüp bebek yaptırmanın maliyeti nekadar oluyo aşağı yukarı
merhaba arkadaşım ben istanbuldaki fiyatları araştırdım merkezlere 2350-2500 dolar ödüyomuşsun ilaçlarda yaklaşık 1100-1500 arası tutuyomuş sana ne kadar fiyat verdiler acaba reyaptan tedaviye ne zaman başlıyorsun şimdiden hayırlısı olsunn..
ilk spermiyogram testi = 45tl
daha ilk gidiş = 40 tl muayene
y kromozomları = 1000tl
benim hormonlar = 120tl
yani şuan toplam = 1205tl harcamış bulunuyoruz
sonuçları göstermeye gittik muayene = 40tl
toplam: 1245tl
puregon 300 IU = 800tl
eşli kan tahilleri = 150 tl
toplam : 2195tl
ve bir gelişme şuan tedavinin 2. günündeyim iğnemi 2 kez yapacağım bugün
ilk spermiyogram testi = 45tl
daha ilk gidiş = 40 tl muayene
y kromozomları = 1000tl
benim hormonlar = 120tl
yani şuan toplam = 1205tl harcamış bulunuyoruz
sonuçları göstermeye gittik muayene = 40tl
toplam: 1245tl
puregon 300 IU = 800tl
eşli kan tahilleri = 150 tl
toplam : 2195tl
e2 hormonu :15tl
ilaç ve kayıt:55tl
e2 hormonu:15tl
ilaçlar:420tl
e2 hormonu:15tl
ilaçlar:360tl
toplam :3075tl
tedavinin 10. günü toplam haçamaları yazdım umarım işinize yarar
merhaba, bende çorluluyum, ancak istanbulda oturuyorum ve tüp bebek tedavimi burda oldum ve ikizlerim 2,5 yaşına geldi... İNŞAALLAH sizinde tedaviniz başarıyla sonuçlanır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız... size tavsiyem, yumurtalar toplanıp, embriyo transferiyle beraber bol bol kivi ve ananas yemeniz.. bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş ve kesinlikle stres yapmayın... sakin olun... Allah yardımcınız olsun... takip edicem, lütfen gelişmeleri yazın....
canım merhaba benim 100 mesajı doldurmama daha çok var.sana gelişmeleri burdan yazayım o yüzden.16 haziranda ankarada gürgan kliniğe(tüp bebek merkezi) gittim.kontrol oldum kan testi verdim.bana adet olduğun birinci gün bizi ara dediler.bende o gün muayne olacaktım yine.kliniğe gittiğim gün adetimin 21. günüydü canım.ardından 22 haziran cuma günü iş çıkışı arkadaşımla biraz gezdik dolaştık alışveriş yaptık sonra arkadaşıma gittim.oturduk sohbet ettik.lekelerim gelmişti.adet oluyorum diye düşünüyordum.yarın gelir bende ararım diyordum.her neyse c.tesi yarım gün mesaim vardı işe gittim.iş çıkışı eve gittim.arkadaşlarla kahvaltı yaptık.akşam dışarı çıktık gezdik dolaştık.eve geldik okeyler oynadık derken.o gün yine lekelerim geldi.hatta c.tesi günü kliniği aradım adet olucam ben randevü almak istiyorum dedim.onlarda tam sökünülnce verelim bekleyelim dediler.hatta belkide olmazsın demişti.sonra p.tesi oldu lekeler devam birde ben vücut ısımla takip ediyordum ymurtlama günümü adet döngümü.ateşim hep yüksekti.bir başka sitede arkadaşlarım esra test yap dediler.bende eve gidince akşam 18.30 da test yaptım.ikinci çizgi anında belirdi ama 5 dk dolmadan bakmayacam dedim ve başında beklemedim.sonra bir baktım ki iki çizgi kıpkırmızıydı.hemen eşimi aradım oda evimizin yakınındaymış.hastaneye gittim kan vermeye.ebe hemşiresi biz kan almıyoruz bte hacg bakmıyoruz.falan filan zırvaladı.sonra kanı aldı.bu sefer seni alttan muayne edeyim diyor.bende hayır dedim.hamile değilsin ki diyor.ama eşim sonucumu almayua gittiğimde değerim 1201 di.ertesi gün burdaki doktoruma gittim.progestan verdi.vitamin verdi.15 gün sonraya randevü verdi.henüz bebeğimi görmedim.10 temmuzda ilk kez göreceğim.birkez kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden bazen korkularım oluyor maalesef.
çok güzel bir haber, hayırlısı olsun.... Allah kucağınıza almayı da nasip etsin...
canım merhaba benim 100 mesajı doldurmama daha çok var.sana gelişmeleri burdan yazayım o yüzden.16 haziranda ankarada gürgan kliniğe(tüp bebek merkezi) gittim.kontrol oldum kan testi verdim.bana adet olduğun birinci gün bizi ara dediler.bende o gün muayne olacaktım yine.kliniğe gittiğim gün adetimin 21. günüydü canım.ardından 22 haziran cuma günü iş çıkışı arkadaşımla biraz gezdik dolaştık alışveriş yaptık sonra arkadaşıma gittim.oturduk sohbet ettik.lekelerim gelmişti.adet oluyorum diye düşünüyordum.yarın gelir bende ararım diyordum.her neyse c.tesi yarım gün mesaim vardı işe gittim.iş çıkışı eve gittim.arkadaşlarla kahvaltı yaptık.akşam dışarı çıktık gezdik dolaştık.eve geldik okeyler oynadık derken.o gün yine lekelerim geldi.hatta c.tesi günü kliniği aradım adet olucam ben randevü almak istiyorum dedim.onlarda tam sökünülnce verelim bekleyelim dediler.hatta belkide olmazsın demişti.sonra p.tesi oldu lekeler devam birde ben vücut ısımla takip ediyordum ymurtlama günümü adet döngümü.ateşim hep yüksekti.bir başka sitede arkadaşlarım esra test yap dediler.bende eve gidince akşam 18.30 da test yaptım.ikinci çizgi anında belirdi ama 5 dk dolmadan bakmayacam dedim ve başında beklemedim.sonra bir baktım ki iki çizgi kıpkırmızıydı.hemen eşimi aradım oda evimizin yakınındaymış.hastaneye gittim kan vermeye.ebe hemşiresi biz kan almıyoruz bte hacg bakmıyoruz.falan filan zırvaladı.sonra kanı aldı.bu sefer seni alttan muayne edeyim diyor.bende hayır dedim.hamile değilsin ki diyor.ama eşim sonucumu almayua gittiğimde değerim 1201 di.ertesi gün burdaki doktoruma gittim.progestan verdi.vitamin verdi.15 gün sonraya randevü verdi.henüz bebeğimi görmedim.10 temmuzda ilk kez göreceğim.birkez kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden bazen korkularım oluyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?