Çorluda tüp bebek tedavisi gören varmı?

günaydın, döllenenler belli olmadı mı? transfer ne zaman... çok merak ediyorum.... hadi güzel haberler ver bize.....

9tane bebeğim var ama benden uzaktalar transferden bir gün önce söylüycez dediler bekliyoruz ayrı ayrı yerlerde kuzucuklarımla

Hayırlı olsun embriyoların canım inşallah her şey yolunda gider ve her biyerlerinden ısırırsın bebişlerini, evin bebek kahkahasıyla dolar inşallah. Ben enrjim düşüp vazgeçme noktasına hergeldiğimde, gözümün içine bakarak gülen küçük bir surat hayal ediyorum, kimi zaman eşim gibi yeşil yeşil bakıyor, kimi zaman ben gibi kepçe kulaklı oluyor Hadi güzel haberler verde bizede umut ver

CANIMMMMMM iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah hepimizin yar yardımcısı olsun bu günleride aşıcaz inan

ve flaş gelişme taze yeni haber
Çarşamba günü kısmetse buluşuyoruz kuzularımla ve sonra geri sayım tutup tutmadıklarına bakmaya

ozne ben almanyadayim. bizim 2 yil oldu evleneli. ilk yil hic takmadik kafaya ama bu yil
kontrole gittik hersey normal görünüyor normal yolla olur diyorlar ama ben korkuyorum hep stres yapiyorum

basindan beri okudum konunu, ama sorun neydi ki sizde canim ? neden tüp bebek e karar verdiniz insallah tutunur sana bebegin. Allah yardimcin olsun

MMerhaba bitanem bizim sorunumuz sperazlığı azo spermi siz spermsayısına baktırdınızmı
ben kısa sana anlatayım
25.06.2011 tarihinde yani bir yıl önce evledim evlediğim ilk günden beri bebek dedim çünkü bir aile olmak istiyorum bir umut bir mucizem olsun diye uğraşıyorum spermleri saydırdık üroloji doktoruna gittik Asla doğal yolarla hamile kalamassın dedi bir iki üroloji doktoruna daha gittik sonuç aynıydı

bu ay vazgeçmiştim yani haziran 22 sinde başlamıycaktım sonra ailem neyi bekliyoruz neden bidahaki aya kadar bekliyce olsun dediler
öyle çırılçıplak çıktım bu yola
ne yol gösteren oldu ne umut veren insanlar en yakınların bile aman ne üzülüyosun olucak işte deyip geçirdiler
burda beni anlayanlar beni dinleyenler yardımcı olanlar yol gösterenler oldu Allah razı olsun benim için dua edenler benim ettiğim gibi oldu doğru yerdesin bebeğim ben tüm bildiklerimi anlatıcağım asla bildiğimi saklamıycam söz

Sorun yok derken bebeğim sadece sendemi yok eşindedemi ?

tesekkürederim canim. benim herseyime bakildi herhangi bir problem yook cok sükür. esimde sperm testi yaptirdi. onda da hareketlilik az ama yinede normal yolla kalinabilir dediler. ama ben yine de takviye ye filan baslattim esimi. burada bir cok konuda okudum. vitamin takviyeleri ile hamile kalanlar varmis. bunun üzerine bende esime coenzym Q10 , l-carnitin, bisiler iste aldim. onlari iciyor.
hemen etkisini gösteriyormus cogu kisi de. insallah bizde de gösterir. bugüne kadar stresten filan dogru düzgün takilmadi aklma. ama ilk defa gecenay cok isteyerek denedim. olmadi. bakalim insallah bu ay. birtek keciboynuzu kürü süperr diyorlar , bir tek ona baslayamadik. cünkü buirada coook zor bulmak ve de bulsanda acayip pahali. artik bir kac aya kismetse TR ye gittigimizde alir stok yaparim diye düsünüyorum. tabiii insallah gerek kalmaz.

takip edecegim seni. ne zaman belli olacak simdi sonucun ? niye bu kadar yavas cikiyormus degerler ? heyecanlandim bende bak :))

9tane bebeğim var ama benden uzaktalar transferden bir gün önce söylüycez dediler bekliyoruz ayrı ayrı yerlerde kuzucuklarımla

haydi hayırlısı canım, inşallah hepsi döllenir, ama önemli olan biliyorsun 1 tane olsun, sana tutunsun.... kivi ve ananas tavsiyemi unutma sakın. yemeye başladın mı??? ben inanıyorum faydası olduğuna, sanada yardım edecekler bebeğinin tutunması için, hergün 1 kivi, 1 dilim ananas....

ben buarada gülüm normal bal çörek otu yedim hatta yiyemedim sıcak suyun içine koyup çay gibi içtim bir tatlı kaşığı bence adetin başlayınca sen bunu ye bir araştır istersen

ablacım transferden sonra yiycem dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…