- Konu Sahibi ozne_hayat
-
ilk spermiyogram testi = 45tl
daha ilk gidiş = 40 tl muayene
y kromozomları = 1000tl
benim hormonlar = 120tl
yani şuan toplam = 1205tl harcamış bulunuyoruz
sonuçları göstermeye gittik muayene = 40tl
toplam: 1245tl
puregon 300 IU = 800tl
eşli kan tahilleri = 150 tl
toplam : 2195tl
e2 hormonu :15tl
ilaç ve kayıt:55tl
e2 hormonu:15tl
ilaçlar:420tl
ilaçlar:360tl
toplam :3075tl
ilaçlar :20
toplam:3110tl
yurta toplama paket:3500tl
verilen ilaçlar :22tl
toplam:6632tl
yumurtalar toplandı embriyo olmalarını bekliyoz
ilk spermiyogram testi = 45tl
daha ilk gidiş = 40 tl muayene
y kromozomları = 1000tl
benim hormonlar = 120tl
yani şuan toplam = 1205tl harcamış bulunuyoruz
sonuçları göstermeye gittik muayene = 40tl
toplam: 1245tl
puregon 300 IU = 800tl
eşli kan tahilleri = 150 tl
toplam : 2195tl
e2 hormonu :15tl
ilaç ve kayıt:55tl
ilaçlar:420tl
ilaçlar:360tl
toplam :3075tl
ilaçlar :20
toplam:3110tl
yurta toplama paket:3500tl
verilen ilaçlar :22tl
toplam:6632tl
yumurtalar toplandı embriyo olmalarını bekliyoz
Hayırlı olur inşallah, allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin, bende çorluda oturuyorum.
Reyapa çok niyet ettim ancak ben başlarken dr ayrılmıştı yeni gelmiş demekki.
Ben şimdi gebzeye gidiyorum anadolu sağlık merkezine.
Sen raporlu değilsin değil mi?
Hayırlı olur inşallah, allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin, bende çorluda oturuyorum.
Reyapa çok niyet ettim ancak ben başlarken dr ayrılmıştı yeni gelmiş demekki.
Ben şimdi gebzeye gidiyorum anadolu sağlık merkezine.
Sen raporlu değilsin değil mi?
hayır bitanem rapor almadım
3 yıllık evlilik şartı arıyolar ben daha 1 yıllık evliyim
senin tedavin ne aşamada güzelim
hayır bitanem rapor almadım
3 yıllık evlilik şartı arıyolar ben daha 1 yıllık evliyim
senin tedavin ne aşamada güzelim
ben düşük doz gonal f le yumurtalarımı büyütüyorum canım.
Pazartesi günü kontrolüm var, haftaya cumartesi toplanır diye düşünüyorum.
Sonrada pgt yapılacak canım embriyolara belki transfer bile olmayabilir dedi dr.
sabırla bekliyoruz canım .....
Senin çok az kalmış inşallah hayırlı haberini alırız canım.
Kalabalık oluyormu hastane, ilgileri nasıl ?
ben düşük doz gonal f le yumurtalarımı büyütüyorum canım.
Pazartesi günü kontrolüm var, haftaya cumartesi toplanır diye düşünüyorum.
Sonrada pgt yapılacak canım embriyolara belki transfer bile olmayabilir dedi dr.
sabırla bekliyoruz canım .....
Senin çok az kalmış inşallah hayırlı haberini alırız canım.
Kalabalık oluyormu hastane, ilgileri nasıl ?
ben ilk gittiğimde kimsecikler yoktu doktor daha yeni başlamıştı maşallah ayağımı sürüdüm sanırım ilk gidişimde daha çok hastası var şimdi doktorum iyi beğeniyorum ben işaallah hayırlısıyla kuzucuğumu alıp geri dönerim bırakmazlar annelerini dötünü ısırcam ben onun bi gelsin dünyaya
günaydın, döllenenler belli olmadı mı? transfer ne zaman... çok merak ediyorum.... hadi güzel haberler ver bize.....
9tane bebeğim var ama benden uzaktalar transferden bir gün önce söylüycez dediler bekliyoruz ayrı ayrı yerlerde kuzucuklarımla
Hayırlı olsun embriyoların canım inşallah her şey yolunda gider ve her biyerlerinden ısırırsın bebişlerini, evin bebek kahkahasıyla dolar inşallah. Ben enrjim düşüp vazgeçme noktasına hergeldiğimde, gözümün içine bakarak gülen küçük bir surat hayal ediyorum, kimi zaman eşim gibi yeşil yeşil bakıyor, kimi zaman ben gibi kepçe kulaklı oluyorHadi güzel haberler verde bizede umut ver
ozne ben almanyadayim. bizim 2 yil oldu evleneli. ilk yil hic takmadik kafaya ama bu yil
kontrole gittik hersey normal görünüyor normal yolla olur diyorlar ama ben korkuyorum hep stres yapiyorum
basindan beri okudum konunu, ama sorun neydi ki sizde canim ? neden tüp bebek e karar verdiniz insallah tutunur sana bebegin. Allah yardimcin olsun
9tane bebeğim var ama benden uzaktalar transferden bir gün önce söylüycez dediler bekliyoruz ayrı ayrı yerlerde kuzucuklarımla
ve flaş gelişme taze yeni haber
Çarşamba günü kısmetse buluşuyoruz kuzularımla ve sonra geri sayım tutup tutmadıklarına bakmaya
tesekkürederim canim. benim herseyime bakildi herhangi bir problem yook cok sükür. esimde sperm testi yaptirdi. onda da hareketlilik az ama yinede normal yolla kalinabilir dediler. ama ben yine de takviye ye filan baslattim esimi. burada bir cok konuda okudum. vitamin takviyeleri ile hamile kalanlar varmis. bunun üzerine bende esime coenzym Q10 , l-carnitin, bisiler iste aldim. onlari iciyor.
hemen etkisini gösteriyormus cogu kisi de. insallah bizde de gösterir. bugüne kadar stresten filan dogru düzgün takilmadi aklma. ama ilk defa gecenay cok isteyerek denedim. olmadi. bakalim insallah bu ay. birtek keciboynuzu kürü süperr diyorlar , bir tek ona baslayamadik. cünkü buirada coook zor bulmak ve de bulsanda acayip pahali. artik bir kac aya kismetse TR ye gittigimizde alir stok yaparim diye düsünüyorum. tabiii insallah gerek kalmaz.
takip edecegim seni. ne zaman belli olacak simdi sonucun ? niye bu kadar yavas cikiyormus degerler ? heyecanlandim bende bak :))
haydi hayırlısı canım, inşallah hepsi döllenir, ama önemli olan biliyorsun 1 tane olsun, sana tutunsun.... kivi ve ananas tavsiyemi unutma sakın. yemeye başladın mı??? ben inanıyorum faydası olduğuna, sanada yardım edecekler bebeğinin tutunması için, hergün 1 kivi, 1 dilim ananas....
Hadi bakalım hayırlısı bol bol ananas ye canım benim, tek embriyomu transfer edecekler
ablacım transferden sonra yiycem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?