Çorluda tüp bebek tedavisi gören varmı?

bir tarafım yangın yeri birtarafım huzur bir tarafta aşk var bir tarafta hüzün
Heyecan yok diyorum ufacık şeylerden korkuyorum
Bir arkadaşımın dediği hep aklımda bebeğinin doğduğu anı hayal et tek durduran oda
Garanti ben akşama evde bir kıyamet kopartır şu gözyaşlarını dışarı çıkarırım

Haberini bekledim bugun, eve geldin ama yorgunluktan internete giremedin galiba.
Hadi iyileste bizi merakta birakma......

kizlar merhaba, tüp bebek yaptiracaklara/yaptirmis olupta bekleyenlere öncelikle bol bol sabir ve sans diliyorum. Rabbim yaninizda olsun insallah... taze bir tüp bebek tedavisi gecirmis biri olarak birkac tavsiyede bulunmak istiyorum; tedaviye baslarken öncelikle kötü olumsuz ne varsa hayatinizdan uzak tutmaya calisin, bunun baska yolu yok cünkü. sifir stresle baslamalisiniz, cünkü tedavi zaten baslibasina bir stres, baska strese yeriniz kalmiyor. mesela tedaviye baslarken bir ugras edinin bir kitaba baslayabilirsiniz ya da puzzle yapmaya baslayabilirsiniz tedavi boyunca(cok iyi geliyor) hergün kuru incir ve ceviz yiyip, süt icin. kuru incir yumurtaliklara cok faydali, yumurtalik rezervini arttiriyor, cevizde bünyenizi güclendirip enerji veriyor. ayrica benim en büyük tavsiye edebilecegim sey, Kuran-i Kerimde Meryem suresini okuyun, inanin cok faydali, (özellikle türkce meali) okudukca insanin icinde umut yaratiyor. ben tedavi bitene kadar okuyacagim diyordum ama suan cok sükür hamile olmama ragmen hala hergün okuyorum tekrar tekrar.... ve umudunuzu hic yitirmeyin, hep olumlu düsünün.... bol sans....

almanyada yasayan arkadasim; türk bakkallarinda keciboynuzunu bulabilirsin, hepsinde olmayabilir ama arastirman lazim etraftaki türkbakkallarinda, üstelik uygun fiyata. ayrica esine her sabah keciboynuzu pekmezi yedirmeye calis, onunda faydasi büyük

öznem gelişmlerini takip ediyorum.dün transferin yapılmış.inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur sana.umutlu mutlu ol.müjdeli haberlerini bekliyorum.

transfer çarşamba öğlen yapıldı canlarım
9 embriyodan donduracak kaliteli kalmadı
3 gün boyunca tuvalete ve yemek yemeye kalk başka kalkma dediler
sizlere yamak istedim
içimde hiç bir şey hissetmiyorum

transferin hayirli olsun canim, insallah hayirli müjdeli haberler alirsin test gününde... hissetmemen cok normal, cünkü daha cook kücük. ben hayirlisiyla 3 aylik hamileyim ve inan hala birsey hissetmiyorum.
kullandigin hormonlardan kasiklarinda baski agri olabilir zaman zaman, onlar gaz sancisi. hormonlar zamanla gaz sIkismasi yapiyor. hergün ceviz yemeye ve süt icmeye gayret göster. ayrica kabiz olmamaya calis... Allah yardimcin olsun..

sizlere yamak istedim

Hayırlı olsun demek emanetini aldın, ne güzel, moralini yüksek tut ve kendini dinleme sakın, sana söylüyorum ama dinlememek mümkün değil tabi, bende senin gibi oluyorum hep, şu an yapacağın tek şey iyi beslenmek ve moralini düzgün tutmak, seni mutlu edecek film, kitap, dizi onlarla vakit geçir

sizlere yamak istedim

HAYIRLI OLSUN CANIM... bebeğini hissedeceğin günler yakında inşallah... arkadaşların tavsiye ettiği gibi yemene dikkat et ve bol bol ye.. hamilelik bulantıların başlayınca istesende yiyemeyeceksin:) ben 3-4 ay, çubuk kraker ve beyaz leblebi yemiştim... kafanı dağıt, stres yapma... ben sırf stres olmayayım diye tedavi öncesi 10-12 seans akupunktura gitmiştim... stres yapmaman çok önemli... bebeğin seninle canım, sev onu, konuş... belki 2 tanedir, belki de 3 :) öptüm seni...

İyi ve güzel dilekleriniz nasıl mutlu ediyor beni anlatamam
Bu dostluğunuzu bu samimiyetlerinizi ömrümün sonuna kadar ödeyemem
Allah hepinizden razı olsun kaza belalardan korsun sizleri
Biz bebişle bugün daha iyiyiz Akşamları vurduğumuz HIBOR iğne dışında bir problemimiz yok
Aslında zaman öldürüyorum bol bol film izleyerek bi flim iki saat iki iki gidiyooo
bazen şeyatanla mücadelede bulunuyorum 23 temmuz ya test günü ondan önce baktıralımmı diyoo
Hayır diyorum
dayanamazsam bilinki içimi yemiş baskı yapmış gerçi sonuna kadar dayanmaya çalışıcam
bakalım nekadar sabırlıyım

günaydın canım, bence bekle derim... ben hiç acele etmemiştim, hatta çalıştığım için gün sonu gittim kan vermeye...
sanırım 1 saat filan beklemiş, harika sonucu alıp çıkmıştım... sakin ol ve sabret... sakın şeytana filan uyma.. kov gitsin onu...[/QUOTE]

ablacım sizde hamilelik belirtisi olan bişiy varmıydı ben hiç bişey hisetmiyorum
bende yarın işe başlıyorum 6 gün izin almıştım sırf yatayım diye zaman daha çabuk geçicek çalışınca

ve rüyadan uyanma zamanı masal bitti ümitler tükendi

26 adet günü ve adetimi oldum akşam doktoru aradım test günü testi yapıcaz ilaçları bırakma dedi

ÇORLU MASALI SON BULDU ÜZGÜNÜM

ve rüyadan uyanma zamanı masal bitti ümitler tükendi

26 adet günü ve adetimi oldum akşam doktoru aradım test günü testi yapıcaz ilaçları bırakma dedi

çorlu masalı son buldu üzgünüm

tüp bebek hamileliği kanamayla başlayan arkadaşımın ikizleri şuan 3,5 yaşında....

ümidini yitirme ve testini yaptır canım...

Coraspirin ve Hipor iğneyi kullanmamam gerekiyormuş. Ama dün akşam doktoru aradığımda "sakın ilaçları bırakma devam et" demişti. Bugün kanamam devam edince tekrar hemşireyi aradım. "Doktor bey söylemiştir. Coraspin ve hipor iğneyi derhal kesmeniz gerekiyordu" dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. "Siz ne diyorsunuz ama doktor bey dün akşam bana devam etmemi söylemişti" dedim. "Bir dakika" dedi ve sonra doktora birşeyler sordu. Sonra "Evet iğneyi ve Coraspirin'i bırakıyorsunuz artı kullanmayın" dedi. Bu akşam iğneyi de vurmadım hapı da almadım ama kanamam devam ediyor. İçimden parça parça pıhtı geliyor. Ben düştüğüne inanıyorum.

şimdi ben bebeklerimi kaybetiğimi nasıl yazacağım onlar için hazırladığım deftere nasıl diyeceğim beni bıraktıklarını daha kendime bile itraf edemezken herşey yolundayken bir damla bile kanamam olmadan bu güne gelmişken şimdi neden kanadı aldı onları benden karnım çok ağrıyo kanamam kesilmedi artık tamamiyle adet kanamasına dönmüş durumda hayallerim kırmızıyla yok oldu ilk defa bukadar yakındım hamile kalmaya

BİTTİ RÜYAM biliyorum artık uyanma zamanı artık uyanmam lazımda uyanmaktan gerçek hayata dönmekten bile korkuyorum kabulenmekten korkuyorum

canim üzülme falan demek bu durumda cok yersiz. bunu sen yasiyorsun ve cok zor bir durum anlayabiliyorum. ama umudunu yitirme diyebilirim sana. bak nekadar mübarek aylara girdik. dualarini hic esirgeme. inan Rabbim bunun simdilik senin daha hayirlisi oldugunu düsünmüstür.. sen umudunu, cabani yitirme. tahmin ettigim kadariyla gencsin henüz, elbet olur.

olucak içim öle diyo ve sezgilerimin dogrultusunda gideceğim devam edeceğim biliyorum Allah sevdiği kularının yalvarmasını çok severmiş ben Allah tan dileceğim bebeğimizde gelecek ama çorlu da değil istanbulda iyibir merkez araştırıp orda başlıyacağım

İnşallah canım,vazgeçme ,olacak mutlaka olacak,inancını ve ümidini kaybetme..

ha söyle... demek Rabbim simdi bunu böyle uygun görmüs, vardir bundada bir hayir. inan ben neden cocugum olmuyor diye o kadar üzülüyor ve agliyordum ama simdi bakiyorumda geriye aslinda suzamana kadar olmamasi benim icin daha hayirlisiymis. dogru zaman bu zamanmis demekki. tüp bebek olmasininda olumlu yönünü düsünüyorum, normal bebeklerden daha özel benim bebegim, cookkk uzaklardan geldi, o yüzden cok mücadeleci bir bebek olacak, hicbir zaman hazira konmayacak, cabalayacak diyorum, tipki annesi gibi.... ben de cünkü su yasima kadar hersey icin cok mücadele ettim, okul is vs.... hep olumlu düsün canim

sana kendi gittigim merkezi öneririm, yücel karaman brüksel tüp bebek merkezi.tabii sen bilirsin, arastir, incele. ben burayi secene kadar bir cocugun ödev hazirlamasi gibi hazirlandim. bir defter aldim elime ve yaptirmak istedigim bütün merkezleri not ettim, telefon ettim. en son burada karar kildim. cünkü burasi bir hastane degil, tüp bebek arastirma merkezi. sagolsun hastabakicisindan doktoruna kadar herkes cok ilgiliydi. hatta emriolog, ben dondurulmus embriyo kalmadiginda üzülmüstüm, sakin düsünme bunu, bebegine odaklan,(masallah) pirlanta gibi bir embriyoya sahipsin, demisti. onu asla unutmiycam, cok büyük bir moraldi benim icin.. sana da orayi tavsiye ederim canim. bilgi almak istersen herzaman yardima hazirim, cok öptüm

özne'cim, yazdıklarını okudum günlerdim ama yazmaya elim gitmedi... senin şuan yaşadıklarını 4 kez yaşamış, tam 4 kez umutlarını çöpe atmış biri olarak çok iyi anlıyorum seni... ama arkadaşların dediği gibi doğru zaman değilmiş demekki, bize şer görünenler hayrımızadır da bizim haberimiz yoktur.... canım araştır ve en doğru yeri seç.... bende yardıma hazırım... doktor ve tedavi öncesi hazırlıklar konusunda istediğin zaman yazışalım ve konuşalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…