- Konu Sahibi ozne_hayat
-
bir tarafım yangın yeri birtarafım huzur bir tarafta aşk var bir tarafta hüzün
Heyecan yok diyorum ufacık şeylerden korkuyorum
Bir arkadaşımın dediği hep aklımda bebeğinin doğduğu anı hayal et tek durduran oda
Garanti ben akşama evde bir kıyamet kopartır şu gözyaşlarını dışarı çıkarırım
transfer çarşamba öğlen yapıldı canlarım
9 embriyodan donduracak kaliteli kalmadı
3 gün boyunca tuvalete ve yemek yemeye kalk başka kalkma dediler
sizlere yamak istedim
içimde hiç bir şey hissetmiyorum
transfer çarşamba öğlen yapıldı canlarım
9 embriyodan donduracak kaliteli kalmadı
3 gün boyunca tuvalete ve yemek yemeye kalk başka kalkma dediler
sizlere yamak istedim
içimde hiç bir şey hissetmiyorum
İyi ve güzel dilekleriniz nasıl mutlu ediyor beni anlatamam
Bu dostluğunuzu bu samimiyetlerinizi ömrümün sonuna kadar ödeyemem
Allah hepinizden razı olsun kaza belalardan korsun sizleri
Biz bebişle bugün daha iyiyiz Akşamları vurduğumuz HIBOR iğne dışında bir problemimiz yok
Aslında zaman öldürüyorum bol bol film izleyerek bi flim iki saat iki iki gidiyooo
bazen şeyatanla mücadelede bulunuyorum 23 temmuz ya test günü ondan önce baktıralımmı diyoo
Hayır diyorum
dayanamazsam bilinki içimi yemiş baskı yapmışgerçi sonuna kadar dayanmaya çalışıcam
bakalım nekadar sabırlıyım[
günaydın canım, bence bekle derim... ben hiç acele etmemiştim, hatta çalıştığım için gün sonu gittim kan vermeye...
sanırım 1 saat filan beklemiş, harika sonucu alıp çıkmıştım... sakin ol ve sabret... sakın şeytana filan uyma.. kov gitsin onu...
ve rüyadan uyanma zamanı masal bitti ümitler tükendi
26 adet günü ve adetimi oldum akşam doktoru aradım test günü testi yapıcaz ilaçları bırakma dedi
çorlu masalı son buldu üzgünüm
canim üzülme falan demek bu durumda cok yersiz. bunu sen yasiyorsun ve cok zor bir durum anlayabiliyorum. ama umudunu yitirme diyebilirim sana. bak nekadar mübarek aylara girdik. dualarini hic esirgeme. inan Rabbim bunun simdilik senin daha hayirlisi oldugunu düsünmüstür.. sen umudunu, cabani yitirme. tahmin ettigim kadariyla gencsin henüz, elbet olur.
olucak içim öle diyo ve sezgilerimin dogrultusunda gideceğim devam edeceğim biliyorum Allah sevdiği kularının yalvarmasını çok severmiş ben Allah tan dileceğim bebeğimizde gelecek ama çorlu da değil istanbulda iyibir merkez araştırıp orda başlıyacağım
ha söyle... demek Rabbim simdi bunu böyle uygun görmüs, vardir bundada bir hayir. inan ben neden cocugum olmuyor diye o kadar üzülüyor ve agliyordum ama simdi bakiyorumda geriye aslinda suzamana kadar olmamasi benim icin daha hayirlisiymis. dogru zaman bu zamanmis demekki. tüp bebek olmasininda olumlu yönünü düsünüyorum, normal bebeklerden daha özel benim bebegim, cookkk uzaklardan geldi, o yüzden cok mücadeleci bir bebek olacak, hicbir zaman hazira konmayacak, cabalayacak diyorum, tipki annesi gibiolucak içim öle diyo ve sezgilerimin dogrultusunda gideceğim devam edeceğim biliyorum Allah sevdiği kularının yalvarmasını çok severmiş ben Allah tan dileceğim bebeğimizde gelecek ama çorlu da değil istanbulda iyibir merkez araştırıp orda başlıyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?