calisiyormusun sen? yoksa butun gun evde yalniz cok zorSizin de isiniz gucunuz varmis onlara odaklanin esiniz de kendine odaklaniyor sorumluluklarini yerine getiriyorsa yeteri kadar iletisim halinde olursunuz yani "ben" alani olusturun kendinize. Onun haricinde esinizle "biz" çocuklarınızla da ayri bir "biz" alani olusturun illa saatler olmak zorunda değil mesela ogle yemeğini birlikte yiyin disarida yemege cikmissiniz gibi :) sohbet ede ede yemegin keyfini cikarin mesela.
Yani bilmiyorum tabii sizin iliski dinamiğinizi ama yalniz olduğum icin ben kendim.icin bunu isterdim diye dusunerek yazdim.
Evden calisiyorum :)calisiyormusun sen? yoksa butun gun evde yalniz cok zor
eviniz musaitse fitness uygulamasi indirin, bir spor minderiniz varsa, spor yapin, ruhua iyi geliyorEvden calisiyorum :)
Evet zor bir de zaten eve tıkılmışken mesai saatleri basinda da pc basindayim yani gündüzüm sabit geciyor tabii yemek wc falan kalkiyorum.arada
almanyada arkadasimin biri oturuyor adeta ddr rejimi uyguluyorlar diyor, timarhaneye felan kapdalaim kurallara uymanlara diye konusuyorlarmis, bence bu hic humanist yaklasim deyil
Var da hevesim olmuyor ama bir yerden baslamak lazim haklisiniz evim musait zaten salonda 2 kanepe 1 tv sehpasi var. Yemek odasi konulan kisim.hep bos :)eviniz musaitse fitness uygulamasi indirin, bir spor minderiniz varsa, spor yapin, ruhua iyi geliyor
almanyadan cok kisi sikayetci, kendi asisina sahip cikamadi diye.Timarhaneye degil. Izole edilmeye uymayanlari zorla bir yerde tutmayi düsünüyorlar. Mesela cocugunun pozitif oldugunu bildigi halde ortada gezenler var. Sebepleri sorsan: "Biz yetiskinler hepimiz negatifdik (ispanya tatilinden gelmisler), test yalnistir." Cocuk da hasta yani. Yoksa normal kendilerini izole edenlere felan herhangi bir sorun olmuyor
yap, basla kendin rahat edeceksin. ben salona gidemedim icin böyle yapiyorum, kapali olunca heryer hic yokdan iyidirVar da hevesim olmuyor ama bir yerden baslamak lazim haklisiniz evim musait zaten salonda 2 kanepe 1 tv sehpasi var. Yemek odasi konulan kisim.hep bos :)
almanyadan cok kisi sikayetci, kendi asisina sahip cikamadi diye.
Cok.tesekkur ederim hep başlayayım diyorum böyle biri deyince daha motive oluyor insanyap, basla kendin rahat edeceksin. ben salona gidemedim icin böyle yapiyorum, kapali olunca heryer hic yokdan iyidir
evet bizimki parayi bastirdi aldi, onlarda kendilerini dusunseydi. almanya saten bitiyormusBiraz öyle oldu. Anladigim kadariyla Almanya asi konusunu fazla avrupa birligi karari haline getirip fazla cekimser davrandi. Baska ülkeler kat kat doz satin alirken Almanya simdi sira bekliyor
Vallah o kadar bilinçli takip ediyorum bunu ilk defa duydum xDalmanyada arkadasimin biri oturuyor adeta ddr rejimi uyguluyorlar diyor, timarhaneye felan kapdalaim kurallara uymanlara diye konusuyorlarmis, bence bu hic humanist yaklasim deyil
Aynen Almanya aç diyenler var xDevet bizimki parayi bastirdi aldi, onlarda kendilerini dusunseydi. almanya saten bitiyormus
ben arkadasa sorum almanca linki atarim yarin haber nerde yazdisaVallah o kadar bilinçli takip ediyorum bunu ilk defa duydum xD
Aynen Almanya aç diyenler var cDevet bizimki parayi bastirdi aldi, onlarda kendilerini dusunseydi. almanya saten bitiyormus
Yani takip ettiğim kadari ile aşı konusunda problem yok, zaten burdada üretildi.Biraz öyle oldu. Anladigim kadariyla Almanya asi konusunu fazla avrupa birligi karari haline getirip fazla cekimser davrandi. Baska ülkeler kat kat doz satin alirken Almanya simdi sira bekliyor
ben almanyayi hic sevmiyorum kusura bakma, tamam herkesin yasadi yer, almanlarin yasam tarzi zevksiz,Aynen Almanya aç diyenler var xD
almanya üreti biz asigi rekouru kiriyoruz alman asisila, aslinda kendi mallari neden once kendileri almadiAynen Almanya aç diyenler var cD
Yani takip ettiğim kadari ile aşı konusunda problem yok, zaten burdada üretildi.
Biontech aşısının bilimsel verileri güven verici. Bu hafta bizim hastaneye geliyormuş, sıra bana geldiği an olacağım ben aşıBugün eşime dedim bende, geçen sene gidemedik ne olur ne olmaz diye. Bari bu sene gidelim, beklentim fazla değil, kalabalik olmayan yerleri gezelim, evde kv kp ile oturalim,hatta köyde duralım temiz hava filan. ona bile raziyim. Maksat degisik bişey görmek onlarda torunlarini cok özlediler, gecen kv rahatsizlandi cok korktuk eşim açısından da üzülüyorum. Merak ediyorum Almanya'da yaşayanlar aşı olmak ister mi? Yüz felci geçiren hatta vefat edenler var
Biontech aşısının bilimsel verileri güven verici. Bu hafta bizim hastaneye geliyormuş, sıra bana geldiği an olacağım ben aşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?