- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
ya aslında çok kolay, ben 3-4 yıl önce kuaförlere kızınca kendim almaya başlamıştım,hem gür hem kavisli, yapamam sandım ama eskisinden bile güzel şimdi, güzel bir ışık, bir ayna ,cımbız yeter, acele etmeden yapKendim aldım maalesef.. bi şeye benzemedi
Kendini ölçüyor muGidilebilir.
Benim kuaförüm girişte hem maske kontrolü hemde ateş kontrolü yapıyor. Elime dezenfektan sıktıktan sonra giriyorum merkezine.
Zaten artık cımbız kullanmıyorlar sanırım, kaşı da iple alıp ağdayla şekil veriyorlar.
Kendin kaşını alarak hem şeklini bozabilir hemde küstürebilirsin. Deneme bence.
Ateşi olan kişi ayakta gelip gidenin ateşini ölçemez kolay kolayKendini ölçüyor mubence her müşteriden evvel kuaförün kendi ateşini ölçüp göstermesi .lazım.
Neredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..
39 sa ölçemez ama ya 37.5 sa. Ayakta işine devam eder. Geçen pozitif çiğ köfteci dükkanı açmıştıAteşi olan kişi ayakta gelip gidenin ateşini ölçemez kolay kolayateş ölçümü yeterli bir kıstas değil zaten, ama maske dezenfektan ve kısa sürede çkarak en qz risk ile ortamı terkedebiliriz bence
İşte Çoğu kişide Ateş olmuyor bile39 sa ölçemez ama ya 37.5 sa. Ayakta işine devam eder. Geçen pozitif çiğ köfteci dükkanı açmıştı
Zaten risk azaltmaya çalışmak benimkisi. Yoksa nerdeeeeeeee bnm yakınım sadece tat vr koku kaybı halsizlikle gitti yoğun bakımda 2 hafta kaldıİşte Çoğu kişide Ateş olmuyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?