- 7 Aralık 2018
- 7.068
- 18.215
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
nadiren gidiyorum mesela bugün gideceğim ayda 1 falanNeredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..
Neredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..
1 ay öncesine kadar gidiyordum şuan gitmeye asla cesaretim yok korona testi yaptırdım sonucu beklerken akla karayı seçtim ama eltim saçlarını falan boyattı ateş ölçüyorlar korkma falan dedi ama yok kalsın bir müddet dahaNeredeyse yaklaşık üç aydır kaşlarımı aldıramadım. Evde kendim alamıyorum şeklini bozuyorum maalesef. Kuaföre gitmeyi düşünüyorum artık sizce maskeli olduktan sonra sıkıntı çıkma olasılığı nedir? Kuaföre gidiyor musunuz bu dönemlerde? Zaten okullar cafeler her yer açık mecbur işe de gidiyoruz ama kuaför deyince bir irkiliyorum nedense..
Kendim aldım maalesef.. bi şeye benzemediPandemi çıkalı 3 ayı baya geçti. Nerdeyse 3 ay oldu demissiniz yani 3 ay önce kime aldırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?