Corona

Canım sadece poşet değil, içindekileri de köpük köpük yıkaman ve yirmi saniye bekletmen gerek sabunlu suda.
yess yıkıyoruz, ardından babam bi de onları 9 saat balkonda bekletiyo :dondurma: mesela en son dışarı kurban edildiğimde kendime çikolata aldım, sabunla köpürttüğüm halde yedirmedi 9 saat balkonda bekletmeden :(

Bekletin. Sebze ve meyve de sabunlu suda bekleyecek. Ayrı bir yerde. Biraz dikkat edin, lavabo gideri - klozet ve banyo - WC pencereleri kapalı olsun. Bir şey olmaz.

bir şey sorcam klozet kapağı ile virüsün nasıl bir ilişkisi var o kadar yazı okudum hiç denk gelmedi. Bu bilgiye nasıl ulaştınız.

Yikiyorum valla ama 20 sn bekletmiyorum köpürmeyip duruluyorum
koronadan kurtulanda kimyasaldan olecek bu gidisle ya.
sabunlamak cok mu sart bilemedimki.
ben balkona koyup 5 6 saat bekletip sirkeli suda bekletiyorum sonra.
marketten gelen posetleri hemen kendi temiz posetimle degisiyorum
sabun bagirsaklari mahveder ya

Posetli ambalajlı ürünleri yıkıyorum şişeleri yoğurt kovasını falan işte sebzeleri meyveleri sirkeli suda bekletiyorum

Yiyecekleri mi ? Sabunlanmaz yapmayin sirkeli su en temizi

Magzada calisiyorum maske eldiven yetmiyormus gibi eldivenin ustunden bile dezenfektan kullaniyorum artik dezenfektan dan bogulcam virusten once cidden cok zor 😂🤦🏻‍♀️

Posetli ambalajlı ürünleri yıkıyorum şişeleri yoğurt kovasını falan işte sebzeleri meyveleri sirkeli suda bekletiyorum
anladim ben sandim ki yesillikleri falanda sabunluyorsunuz
ben o paketlileri sabunla bekletip yikiyorum bi turdq camasir sulu bezle silip yikiyorum
33 senelik hayatimda hic bu kadar temiz olmamistim herqlde 😁

Magzada calisiyorum maske eldiven yetmiyormus gibi eldivenin ustunden bile dezenfektan kullaniyorum artik dezenfektan dan bogulcam virusten once cidden cok zor 😂🤦🏻‍♀️
eldiven varkende yuzunuze falan dokunmayin onlar daha tehlikeli sizin yaptiginiz dogru eldivende olsa sık sık el yikama yontemiyle dezenfektan kullanmalisiniz.

bir şey sorcam klozet kapağı ile virüsün nasıl bir ilişkisi var o kadar yazı okudum hiç denk gelmedi. Bu bilgiye nasıl ulaştınız.
Yayın okuyarak. Sars ile alakalı araştırmıştım. Lavabo altlarında s şeklinde Borudan dolayı bir önceki salgında aynı bloktan kişiler nasıl hasta olduğu ile alakalı bir yayındı

Sirkeli su ile ilgili hiçbir çalışma yok. Siz bilirsiniz sabun, az bulaşık deterjanı, durular ve yemeden önce soyma.

Bizde yok belirti ama dün eşim dışarıya çıktı ondan korkuyorum bundan sonrasını takip edeceğim belirti için

Ben ilk vakalar açıklandığında hastaydım. Boğaz ağrım kulağıma vuruyordu. İyileştim, toparladım evden çalışmaya geçtim o arada bir gün dışarı çıkmam gerekti ve üstünden iki hafta geçene kadar panik atak geçirdim resmen. Üç gece uyuyamadım doğru düzgün korkudan. Sonra geçti. Ben çünkü önlemimi fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Eşim vardiyalı çalışıyor. Haftanın iki günü de olsa işe gidiyor ve gelir gelmez duşa giriyor. Ben kapı kollarını çamaşır suyuyla temizliyorum. Marketten aldıklarımızı mutlaka sirkeli suyla siliyorum. Telefonlarımızı kolonyalı mendille siliyoruz. Dışarıdan hiç yemek söylemiyoruz. Paketli her şeyi siliyorum bezlerle. Sık sık ellerimizi yıkıyoruz ama meyve ve sebzeleri kimyasalla asla yıkamam. Uzmanları dinleyin sadece yeterince açıklama yapılıyor.

eldiven varkende yuzunuze falan dokunmayin onlar daha tehlikeli sizin yaptiginiz dogru eldivende olsa sık sık el yikama yontemiyle dezenfektan kullanmalisiniz.

benim polenlere alerjim var tam zamaninda birde kasintim tuttu gozlerimi burnumu kasimamak icin yuzume dokunmamak icin canla basla savasiyorum Allah sonumuzu hayretsin 😂❤Korunmak icin ugrasmaktansa evde kalmasi cok iyi sanirim

Back
X