Coronasavar

Hayır herkesin mi babaları variyetli burada anlamadım ki.
Babamın durumu idare eder, kayınpederimin kirasını biz ödüyoruz, sağolsun taş üstüne taş koymamış 70 yıllık ömründe.

Benim baba vaktinde memur. Bir dönem belediye başkan yardımcılığı yaptı.
Kendisi muhasebe müd. idi, parayı çarçur etmeyi sevmediği kadar, değeri de insana verdiğinden fazla vermez. Çok ilginçtir ki bizi görenler, giyimden kuşama olsun bir variyetimiz olabileceğini düşünmezler. Marka bilmezdim ben lise ikiye kadar.. Hala daha öyledir. Bilmem, marka kültürüm yok. Bunları ciddi yazıyorum, çok fakır bir ruhla büyüdük olm biz niye böyle olduysa. Cimrilik asla değil hani yemekler serilir şükürler olsun Allah olmayanlara da versin ama, çoğu şeyi gereksiz görür bizimkiler ve o bana da bulaştı.

Ahahaha
Ben kendimi iyi saklıyordum boş bulunmuşum
Mirasyedi günlerimde görüşelim beybisi ama bize zırnık düşmez zate.
Böl böl böl 3 kardeş kocam, o zengin olacakta bekleyecem de fısss.
Ama torunlarım aşırı zengin olacak, bir arazi var anca 60 seneye çok değerlenecek
Zengin goca bulacam ben kıroyuk ama bizde diyen

Hayır herkesin mi babaları variyetli burada anlamadım ki.
Babamın durumu idare eder, kayınpederimin kirasını biz ödüyoruz, sağolsun taş üstüne taş koymamış 70 yıllık ömründe.
Benim babam memur emeklisi yahu
Orta gelirli ama parayı mal mülk yerine güzel yaşamaya çalışan bir aileyiz, o kadar.

Vallaha zengin değiliz, 3nity hepimizi satın alır

Nerede onlar peki?
Ben neden şu an evde yalnızım ve tuvalet temizliyorum?

Ayol benimki de zengin değil. 30 yıllık devlet memuru doktor. Bir evi bir arabası bir teknesi var. Çok şükür dar gelirli değil ama zengin de değil yani. Münir Özkul'la Hulusi Kentmen arasında.

Yalnız o Skala filmden filme degisir

Orta gelirli ama parayı mal mülk yerine güzel yaşamaya çalışan bir aileyiz, o kadar.

Evet, babaları gomersek öyle olacak. Tövbe estağfirullah
Allah babama uzun ömür versin, kayınpederi de bildiği gibi yapsın, takdir ilahi..

Olm salak milyonerler mi çıktık şimdi filmdeki gibi biz?
Dohuzbin dohuzyüz dohsan beş.
Ahahajajjaja
Valla babamla konuştum dün. Batıyoruz dedi.
Kapattı tükanı.
30 kişinin maaşını en fazla 3 ay daha öder.
Devletin çıkardığı bir şeylere başvurmuşlar, bakalım çıkar inşallah
Kiracılardan kira da almayacakmış.
Eee nolcak dedim, satar satar yeriz kızım dedi.
Beni de ac bırakmaz bence

Bugünün ünitesi mal varlıklarımız, ekonomik durumlarımız mı? Ona göre bir liste çıkaracağım da sonra görgüsüz demeyin diye önce bir sorayım dedim.
liste ha...
Zirveye oynuyorsun, çoğumuzda tek kalem var, sen turuncuyla hesaplaş, bize sonuç bildirin

Şu konuya da bir bakin hatta linç edin.
Allah im neden bu aklı basında adamlar böyleleri ile evlenir hic anlamam.

Bu kadar para,mal, mülk muhabbeti yaptığım için kendimden rahatsız oldum evde çok durmanin yan etkileri.
Herkese mal beyanı yapmak zorunda bıraktım, sorry

İyi ki de bit şeyimiz yok ha çünkü ne yemeden ne giymeden djdjd kısarız ne de gezmeden varsın olmasın amannnnn

Ya ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.
Boşuna heyecanlandık o kadar desene
3nity kimse yanına yaklaşamıyor görüyorsun

Bu kadar para,mal, mülk muhabbeti yaptığım için kendimden rahatsız oldum evde çok durmanin yan etkileri.
Herkese mal beyanı yapmak zorunda bıraktım, sorry
İşin geyiğindeyiz ama bizim evdeki tek muhabbet şuan bu.
Telefonlar da susmuyor, kocamın suratından düşen bin parça.
Detaylı açıklama yapmışım farkında olmadan, tüm aile fertlerim ve arkadaşlarımla muhabbetimiz bu çünkü.

Umrumda mı, gerçekten değil.
Anca mavi yakalı çalışana, evine ihtiyacını zor olana üzülürüm, ne üzüleceğim kendimize, ona buna, bana ne
Mesleğimiz var, her şey bitince girer asgari ücretle çalışırız, incilerimiz dökülmez herhalde.

Böyle bi anım var size onu anlatayım bak;
Eşimin çalıştığı yere teleferik özel de bağlı ve buradaki dürbün işleri, teleferik vb. eşimden geçiyor hesabı. Evet gittim babam gibi muhasebeye de bakan biriyle evlendim. Neyse bi olay oluyor, en son benimkine kilitleniyor dürbünden bozuklukları toplamak ama böyle bir kilitlenme mümkün değil, o bozuklukları taşıyamazsın abi diye diye elemanlar bizimkine iddiayla gaza getirmişler, zaten arada çıkar oldu artık o görevi de aldılar.

Neyse bana dedi ki "Seni hadi teleferikle gezdireyim" .. Ben saf da "Ehehe romantiq oldu gocam" diye sevinip atladım. Götürdü beni teleferikle çıktık, sonra dürbünlere gittik sökmeye başladı. Nabıyon olm polis görecek dedim şaka.
Neyse anahtarla dürbünü açtı, "Bu bozuklukları taşımamız lazım" dedi. Adam yardıma beni götürmüş.
Dedim taşırız hacıt, şu kaslara bak. Ne kadar ağır olabilir ki?
"Burada bozukluk 3 bin var haberin olsun" dedi anaaa.. Kumaş çantalarla taşımaya çalışıyoruz ama yırtılacak yani ve o kadar ağırlar. Demirlikler, birlik sadece. Birlik 3 bin lira...

Merdivenlerden indirdik teleferiğe kadar taşıdık ama binemeden tam teleferiğe yakın sapı yırtıldı çantanın, paraların bir kısmı yere indi bendeki. Teleferik görevlileri bakar, eşimle ben başladık yerden toplamaya ben de o sırada başladım "Dohuzbin dohuzyüz dohsan beş, dohuzbin dohuzyüz dohsan altı" diyorum. Görevliler bir koptular, eşim "Yapmaa toplayamıyorum" diye gülüyor... Hepsi yardıma geldi sonra topladık. Çok gülmüşlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…