- 20 Kasım 2018
- 14.165
- 53.830
- 598
- 35
3 gün eve girmeyeceğim vallahi.Şu beladan kurtulduğumuz gün tüm dünya ile aynı anda sokaklara dökülüp kutlasak, yeniyıl kutlamalarından farklı olarak aynı anda zıplayıp deprem yaratsak falan
Hayır herkesin mi babaları variyetli burada anlamadım ki.
Babamın durumu idare eder, kayınpederimin kirasını biz ödüyoruz, sağolsun taş üstüne taş koymamış 70 yıllık ömründe.
AhahahaBana ne, benim de babamın ama zenginlik yaftası benim üzerimde
Sen de aramızdasın artık. Havuz başında konken günleri yapalım, uzun ağızlıklara takılmış sigalarımızı üflerken pis fakirler diye kahkahalar atalım.
Ben de kesınlıkle dışarda kalıcam geceleri de girmicem3 gün eve girmeyeceğim vallahi.
Benim babam memur emeklisi yahuHayır herkesin mi babaları variyetli burada anlamadım ki.
Babamın durumu idare eder, kayınpederimin kirasını biz ödüyoruz, sağolsun taş üstüne taş koymamış 70 yıllık ömründe.
Bu arada Allah bereket versin, daha çok kazanın ama bana babamın teknesi yüzünden zengin muamelesi yapan arkadaşlar (isim vermiyorum meselaYabanelma ) film'i de listene ekler misiniz? Kadın gayrimenkul zengini çıktı
Ama en zenginimiz3nity tabii. Katyasından dadısına... Şoförü, uşağı ve bahçıvanı da varmış diyorlar, bir giydiğini bir daha giymez, en ünlü markalar evine koleksiyon gönderir de öyle alışveriş yapar diyorlar.
Ayol benimki de zengin değil. 30 yıllık devlet memuru doktor. Bir evi bir arabası bir teknesi var. Çok şükür dar gelirli değil ama zengin de değil yani. Münir Özkul'la Hulusi Kentmen arasında.
Benim babam memur emeklisi yahu
Orta gelirli ama parayı mal mülk yerine güzel yaşamaya çalışan bir aileyiz, o kadar.
Vallaha zengin değiliz,3nity hepimizi satın alır
Olm salak milyonerler mi çıktık şimdi filmdeki gibi biz?
Dohuzbin dohuzyüz dohsan beş.
AhahajajjajaOlm salak milyonerler mi çıktık şimdi filmdeki gibi biz?
Dohuzbin dohuzyüz dohsan beş.
liste ha...Bugünün ünitesi mal varlıklarımız, ekonomik durumlarımız mı? Ona göre bir liste çıkaracağım da sonra görgüsüz demeyin diye önce bir sorayım dedim.
Bu kadar para,mal, mülk muhabbeti yaptığım için kendimden rahatsız oldumBenim babam memur emeklisi yahu
Orta gelirli ama parayı mal mülk yerine güzel yaşamaya çalışan bir aileyiz, o kadar.
Vallaha zengin değiliz,3nity hepimizi satın alır
liste ha...
Zirveye oynuyorsun, çoğumuzda tek kalem var, sen turuncuyla hesaplaş, bize sonuç bildirin
Ya ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.liste ha...
Zirveye oynuyorsun, çoğumuzda tek kalem var, sen turuncuyla hesaplaş, bize sonuç bildirin
Boşuna heyecanlandık o kadar deseneYa ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.
İşin geyiğindeyiz ama bizim evdeki tek muhabbet şuan bu.Bu kadar para,mal, mülk muhabbeti yaptığım için kendimden rahatsız oldumevde çok durmanin yan etkileri.
Herkese mal beyanı yapmak zorunda bıraktım, sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?