Okullar için konuşmuyorum ama burada kafeler barlar vs açıldığı an herkes evinden dışarı hücum edecek. Zaten şu an bile zor duruyor veya durmuyor insanlar.Ama açik olmasi birseyi ifade etmiyor ki. Burda okullar en azindan 3 mayisa kadar kapali. Ancak ondan sonrasi açilsa bile mesela ben çoçugumu yollamam. Benim kizim deney tahtasi degil çünkü. Su an her gün yüzden fazla kisi ölüyor ve daha pik noktasina gelmedik. Nisandayiz. Bir ay sonra hersey bitecekmi sanki? Asla inanmam.
Duruma göre en erken eylülde yollarim kizimi. Ve benim kistasim en az 1 ay tamamen vakanin bitmesidir. Bak Wuhana, tekrar vaka sayisi yükselmis bile. Asi bulunana kadar çok kayiplar olacak maalesef
Teorik öyle ama pratik öyle olmayacak.3 ay içinde silinmeyecek ama hayat normale dönmek zorunda kalacak. Bir şekilde öyle veya böyle sokaklara çıkıp işlere başlamak gerekecek, eylüle kadar ne kimse evinde kalır, ne dükkanlar kapalı kalabilir. Kafelerin barların eylüle kadar kapalı kaldığını düşünebiliyor musun? Şu an her yer bir şekilde idareten davranıyor ama daha nisan başındayız, kimse 5 ay bu şekilde devam etmez, edemez de zaten.
Haziran gibi iyi kötü normale dönmeye başlayacak hayat, çünkü bu aylarca sürdürülebilir bir şey değil.
Legend oDisneyland'i googleda arattım "Antalya lunapark"ı çıkardı önüme. Hayaller hayatlar la.
Bekleyip göreceğiz demekten başka bir şey diyemiyorumTeorik öyle ama pratik öyle olmayacak.
4 senedir ekonominin aşağı ivmesi, 2 senedir de süren gizli kriz sebebiyle ilk batanlardan biri biziz, esnaflarız yani.
Daha doğrusu batmak yerine ani kararla devretmeyi seçtik, iyi ki öyle olmuş.
2 seneyi aşkın zamandır tüm iş kollarında araştırma yapıyoruz, elimizi attığımız 3 ay sonra geçerliliğini yitiriyor.
Ticaret yapan adam bitti, otomotiv, gıda, eğlence, mal ürün, hizmet hepsi ya.
Hedef kitlesi a grubu olanlar ayakta kaldı, diğerleri silindi gitti.
Zaten böyle bir sürecin üzerine ha Haziran ha Eylül inan farketmiyor.
2 kiracımız dükkandan çıktı, birine ulaşamıyoruz, diş polikliniğinde olan yer kapandı, birkaçından hiç ses yok, bir tek markette olan işe devam ediyor.
Halbuki 2 ay kira almamayı, sürecin devamına göre de yarı ya da 3 te 1 teklifle gideceğiz, o da kazansın biz de.
Boşaltmak inanılmaz zararlı, mal kaybı gibi bir şey şuan.
Keza hayat devam etse bile ben ne çocuklarıma bir cafe restorana gidebilirim, ne okula gönderirim.
Tatile dahi gidemem, ancak ev kiralarım dezenfekte ettiririm ve oradan çıkmam.
Biz çocuklular hayata normal adapte olamayacağız kökü kazınmadan.
Ya ben zaten hala şeyi anlamıyorum, tamam evimizde oturalım da evde oturmanın mantığı kimseyle görüşmeyelim, değil mi?Bekleyip göreceğiz demekten başka bir şey diyemiyorum
Keşke haftaya salsalar bizi
Bu arada Allah bereket versin, daha çok kazanın ama bana babamın teknesi yüzünden zengin muamelesi yapan arkadaşlar (isim vermiyorum mesela2 kiracımız dükkandan çıktı, birine ulaşamıyoruz, diş polikliniğinde olan yer kapandı, birkaçından hiç ses yok, bir tek markette olan işe devam ediyor.
Teorik öyle ama pratik öyle olmayacak.
4 senedir ekonominin aşağı ivmesi, 2 senedir de süren gizli kriz sebebiyle ilk batanlardan biri biziz, esnaflarız yani.
Daha doğrusu batmak yerine ani kararla devretmeyi seçtik, iyi ki öyle olmuş.
2 seneyi aşkın zamandır tüm iş kollarında araştırma yapıyoruz, elimizi attığımız 3 ay sonra geçerliliğini yitiriyor.
Ticaret yapan adam bitti, otomotiv, gıda, eğlence, mal ürün, hizmet hepsi ya.
Hedef kitlesi a grubu olanlar ayakta kaldı, diğerleri silindi gitti.
Zaten böyle bir sürecin üzerine ha Haziran ha Eylül inan farketmiyor.
2 kiracımız dükkandan çıktı, birine ulaşamıyoruz, diş polikliniğinde olan yer kapandı, birkaçından hiç ses yok, bir tek markette olan işe devam ediyor.
Halbuki 2 ay kira almamayı, sürecin devamına göre de yarı ya da 3 te 1 teklifle gideceğiz, o da kazansın biz de.
Boşaltmak inanılmaz zararlı, mal kaybı gibi bir şey şuan.
Keza hayat devam etse bile ben ne çocuklarıma bir cafe restorana gidebilirim, ne okula gönderirim.
Tatile dahi gidemem, ancak ev kiralarım dezenfekte ettiririm ve oradan çıkmam.
Biz çocuklular hayata normal adapte olamayacağız kökü kazınmadan.
Ben o yorumu yeni okudum biri birkaçı derken gözüm şaşı olduBu arada Allah bereket versin, daha çok kazanın ama bana babamın teknesi yüzünden zengin muamelesi yapan arkadaşlar (isim vermiyorum meselaYabanelma ) film'i de listene ekler misiniz? Kadın gayrimenkul zengini çıktı
Ama en zenginimiz3nity tabii. Katyasından dadısına... Şoförü, uşağı ve bahçıvanı da varmış diyorlar, bir giydiğini bir daha giymez, en ünlü markalar evine koleksiyon gönderir de öyle alışveriş yapar diyorlar.
Ha hemen düzelteyim, bizim değil kayınpederinBu arada Allah bereket versin, daha çok kazanın ama bana babamın teknesi yüzünden zengin muamelesi yapan arkadaşlar (isim vermiyorum meselaYabanelma ) film'i de listene ekler misiniz? Kadın gayrimenkul zengini çıktı
Ama en zenginimiz3nity tabii. Katyasından dadısına... Şoförü, uşağı ve bahçıvanı da varmış diyorlar, bir giydiğini bir daha giymez, en ünlü markalar evine koleksiyon gönderir de öyle alışveriş yapar diyorlar.
Bana ne, benim de babamın ama zenginlik yaftası benim üzerimdeHa hemen düzelteyim, bizim değil kayınpederin
Bunlarda anlamadığım bir düzen olduğundan, kocamın aklı kemale erdiğinden beri tüm işlerini o yönetiyor, alınacak satılacak falan filan.
Faturalarına kadar eşim öder, muhasebecisi, asistanı gibi bir şey, hayatı babayı daha zengin etmeye kurulu, ben de işin içindeyim
Ama mal yok
Bir evimiz bir arabamız var vallahi başka bir şey yok
Hayır herkesin mi babaları variyetli burada anlamadım ki.Ben sanırım fazla rahatım. İşin ekonomik kısmına girmiyorum bizim çok bi variyetimiz yok eşimle, babamların biraz var; o da 2-3 ay kadar kiracılarını aradı kira almayacağını, suistimal etmeyeceklerine inandığını ve bu zor zamanda üzerine düşeni yapmak istediğini söyledi; almıyor kira şu an. Zaten piyasadan ucuz alırdı, tok adam. Emekli maaşıyla döndürür üç ayı biraz ödün veriverir.
Ben kursu bekliyorum açıkçası, konuştuk "Nisandan sonrası için bakacağız" dedi hocam, 1 ayı geçireceğiz bu şekilde kesin de, yavaştan riskli dönemden sonra normale tamamıyla dönmesek de, uyuma geçeriz diye düşünüyorum. Evdeki temizlik işlerinde bile büyük değişime gitmedim şahsen, her zaman yaptığımız yetiyor. Zaten kıl başakla beraberim adam sudan çıkmaz. İşten geliyor kıyafetleri havalandırmaya atıyor balkona, diğer güne giyecekse, giymeyecekse sepet. Bizim çamaşır yıkama biraz daha arttı, balkon havalandırma alanı klasik, gerisi zaten bilindik el yıkamalar.
Bi de burası ısınmaya başladı yavaştan. Eğer sıcaklık olayı doğruysa, iç kesimlerden önce biz atlayacağız zaten eşikten.
Ayol benimki de zengin değil. 30 yıllık devlet memuru doktor. Bir evi bir arabası bir teknesi var. Çok şükür dar gelirli değil ama zengin de değil yani. Münir Özkul'la Hulusi Kentmen arasında.Hayır herkesin mi babaları variyetli burada anlamadım ki.
Babamın durumu idare eder, kayınpederimin kirasını biz ödüyoruz, sağolsun taş üstüne taş koymamış 70 yıllık ömründe.
Bundan sonra çıkarıp tapuları mı koyacağız şlak diyeLyanna Mormont biz de miras bekliyoz sendeniz, fasfakırız. Babamın daha dedemden paylaşılmayan da var, anamların da. Madem herkes mal beyanı yaptı; bilirsin Night olarak atlamazsam olmazdı.
Ama bizim ruhumuz fakır orası ayrı. Parayla para yok gibi yaşıyoruz o kadar umurumuz değil.
Birinde "Biz zengin miyiz la?" dedim, "Yok canım öyle şey" dedim sonra. Bir teyzem "Kızım sen niye bu evde oturuyorsun baban gayrimenkul zenginiyken" demişti.Ama bence değiliz.
Ekonomik olarak şanslılar şu dönemde sadece devlet memurları, 40 sene önceki mantığa dönüp ‘memuriyet iyidir’ akımına geleceğiz hepimizBen sanırım fazla rahatım. İşin ekonomik kısmına girmiyorum bizim çok bi variyetimiz yok eşimle, babamların biraz var; o da 2-3 ay kadar kiracılarını aradı kira almayacağını, suistimal etmeyeceklerine inandığını ve bu zor zamanda üzerine düşeni yapmak istediğini söyledi; almıyor kira şu an. Zaten piyasadan ucuz alırdı, tok adam. Emekli maaşıyla döndürür üç ayı biraz ödün veriverir.
Ben kursu bekliyorum açıkçası, konuştuk "Nisandan sonrası için bakacağız" dedi hocam, 1 ayı geçireceğiz bu şekilde kesin de, yavaştan riskli dönemden sonra normale tamamıyla dönmesek de, uyuma geçeriz diye düşünüyorum. Evdeki temizlik işlerinde bile büyük değişime gitmedim şahsen, her zaman yaptığımız yetiyor. Zaten kıl başakla beraberim adam sudan çıkmaz. İşten geliyor kıyafetleri havalandırmaya atıyor balkona, diğer güne giyecekse, giymeyecekse sepet. Bizim çamaşır yıkama biraz daha arttı, balkon havalandırma alanı klasik, gerisi zaten bilindik el yıkamalar.
Bi de burası ısınmaya başladı yavaştan. Eğer sıcaklık olayı doğruysa, iç kesimlerden önce biz atlayacağız zaten eşikten.
O tekneden bahsetmeyecektin, artık bu açıklamalar için çok geçAyol benimki de zengin değil. 30 yıllık devlet memuru doktor. Bir evi bir arabası bir teknesi var. Çok şükür dar gelirli değil ama zengin de değil yani. Münir Özkul'la Hulusi Kentmen arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?