- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Geçen eşimle bir şeyi konuşuyorduk, şunu üzerine geçirelim vs diyor(araba 3 ten fazla üzerine alınamıyor) lan yapmazlar ki sana ait bir fatura bile yok, çocuklardan betersin dediYa ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.
Bununla ilgili gerekli açıklamayı yaptım.Ya ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.
Böyle bi anım var size onu anlatayım bak;
Eşimin çalıştığı yere teleferik özel de bağlı ve buradaki dürbün işleri, teleferik vb. eşimden geçiyor hesabı. Evet gittim babam gibi muhasebeye de bakan biriyle evlendim. Neyse bi olay oluyor, en son benimkine kilitleniyor dürbünden bozuklukları toplamak ama böyle bir kilitlenme mümkün değil, o bozuklukları taşıyamazsın abi diye diye elemanlar bizimkine iddiayla gaza getirmişler, zaten arada çıkar oldu artık o görevi de aldılar.
Neyse bana dedi ki "Seni hadi teleferikle gezdireyim" .. Ben saf da "Ehehe romantiq oldu gocam" diye sevinip atladım. Götürdü beni teleferikle çıktık, sonra dürbünlere gittik sökmeye başladı. Nabıyon olm polis görecek dedim şaka.
Neyse anahtarla dürbünü açtı, "Bu bozuklukları taşımamız lazım" dedi. Adam yardıma beni götürmüş.
Dedim taşırız hacıt, şu kaslara bak. Ne kadar ağır olabilir ki?
"Burada bozukluk 3 bin var haberin olsun" dedi anaaa.. Kumaş çantalarla taşımaya çalışıyoruz ama yırtılacak yani ve o kadar ağırlar. Demirlikler, birlik sadece. Birlik 3 bin lira...
Merdivenlerden indirdik teleferiğe kadar taşıdık ama binemeden tam teleferiğe yakın sapı yırtıldı çantanın, paraların bir kısmı yere indi bendeki. Teleferik görevlileri bakar, eşimle ben başladık yerden toplamaya ben de o sırada başladım "Dohuzbin dohuzyüz dohsan beş, dohuzbin dohuzyüz dohsan altı" diyorum. Görevliler bir koptular, eşim "Yapmaa toplayamıyorum" diye gülüyor... Hepsi yardıma geldi sonra topladık. Çok gülmüşlerdi.
Onu da dediler. Tuvalet temizliği konusunda hassastır, kimseye yaptırmaz dediler.Nerede onlar peki?
Ben neden şu an evde yalnızım ve tuvalet temizliyorum?
Bizde eşimin olurda işten çıkarsa, kaç ay bizi idare edecek paranız var kenarda onu hesap ediyordukİşin geyiğindeyiz ama bizim evdeki tek muhabbet şuan bu.
Telefonlar da susmuyor, kocamın suratından düşen bin parça.
Detaylı açıklama yapmışım farkında olmadan, tüm aile fertlerim ve arkadaşlarımla muhabbetimiz bu çünkü.
Umrumda mı, gerçekten değil.
Anca mavi yakalı çalışana, evine ihtiyacını zor olana üzülürüm, ne üzüleceğim kendimize, ona buna, bana ne
Mesleğimiz var, her şey bitince girer asgari ücretle çalışırız, incilerimiz dökülmez herhalde.
En azından sayacak bir para olmuş, benim hiç öyle anılarım yok, 1 de kalıyor
Nah çektin mi kocaya, bugünün şerefine elini falan boya biraz, daha egzantirik bir nah yapmalısın.
Geçen o marka aracı trafikte gördüm, kendimi cam silen çocuk olarak hayal edip içine bakmayı düşündüm.Onu da dediler. Tuvalet temizliği konusunda hassastır, kimseye yaptırmaz dediler.
Ayrıca zenginsin ama vicdansız değilsin tabii ki. Bütün hizmetlilerin müştemilatta karantinadaymış, Rolls Royce'u onların kullanımına vermişsin toplu taşıma kullanmasınlar diye.
Biliyorum bunların konuşulmasını sevmiyorsun ama üzgünüm, bildiğimi susamam.
Onu da dediler. Tuvalet temizliği konusunda hassastır, kimseye yaptırmaz dediler.
Ayrıca zenginsin ama vicdansız değilsin tabii ki. Bütün hizmetlilerin müştemilatta karantinadaymış, Rolls Royce'u onların kullanımına vermişsin toplu taşıma kullanmasınlar diye.
Biliyorum bunların konuşulmasını sevmiyorsun ama üzgünüm, bildiğimi susamam.
Hoş geldin Şirinler Köyümüzün Huysuz Şirin'i.Milyorlarınızdan bahsetmeniz bittiyse muhabbete dahil olacağdım...
Okullar için konuşmuyorum ama burada kafeler barlar vs açıldığı an herkes evinden dışarı hücum edecek. Zaten şu an bile zor duruyor veya durmuyor insanlar.
Hayat normal akışına 5-6 ay sonra dönemez eğer tedbirler bu seviyede kalırsa. Ekonomik olarak da mümkün değil. Bir berber, bir kafe sahibi 5 ay daha kapalı tutamaz işyerini. Eninde sonunda, 1 ay olmasa da 2 ay sonra iyi kötü normalleşeceğiz mecburen.
Yoğğ bacım, turuncununki hepimize yetiyor, gel gel.Milyorlarınızdan bahsetmeniz bittiyse muhabbete dahil olacağdım...
Hoş geldin Şirinler köyümüzün Huysuz Şirini.
Yoğğ bacım, turuncununki hepimize yetiyor, gel gel.
Turuncu anlatıyor biz dinliyoruz zati canım, sende gelMilyorlarınızdan bahsetmeniz bittiyse muhabbete dahil olacağdım...
Yoğğ bacım, turuncununki hepimize yetiyor, gel gel.
Turuncu anlatıyor biz dinliyoruz zati canım, sende gel
O bisiklet miydi, onu bile anlamamışım benYalniz yalının bir de iskelesine bisikleti taşımam gerekiyor...
Haci bey ile karşılıklı çevireceğiz.
Yok ben benimkilerin bir kısmını verilen ibanlara gönderdim
Devletimize zeval gelmesin.
Daha önce gönderdiklerimi ne yaptınız demiyorum .
Her şeyin iyisini onlar bilir. Tünel yaptılar. Her gecişi 33 lira ama ben zenginim zaten.
Pahalı diye şikayet eden varmış, hayır yani sana mi yaptılar? Parası olana yaptılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?