Coronasavar

Ya ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.
Geçen eşimle bir şeyi konuşuyorduk, şunu üzerine geçirelim vs diyor(araba 3 ten fazla üzerine alınamıyor) lan yapmazlar ki sana ait bir fatura bile yok, çocuklardan betersin dedi
Para yok pul yok dert yok

Ya ne hesaplaşacağım be, onun katyaları varsa, benim de şeyim var, hımmm bir dakika düşünüyorum. Lan, hiçbir şeyim yok benim. Teşekkürler, iyi günler.
Bununla ilgili gerekli açıklamayı yaptım.
En çok çocuk bende var ve yalnızım şu anda.
Bence en hakli benim
Katya da haklı. Süreç bitene kadar izne gidemezsin dedim
Kocası 72 milletle aynı fabrikada çalışıyor.
Türkmen, özbek, suriyeli, afgan.
Nasıl git gel yapmasına izin vereydim.

En azından sayacak bir para olmuş, benim hiç öyle anılarım yok, 1 de kalıyor

Nah çektin mi kocaya, bugünün şerefine elini falan boya biraz, daha egzantirik bir nah yapmalısın.

Nerede onlar peki?
Ben neden şu an evde yalnızım ve tuvalet temizliyorum?
Onu da dediler. Tuvalet temizliği konusunda hassastır, kimseye yaptırmaz dediler.
Ayrıca zenginsin ama vicdansız değilsin tabii ki. Bütün hizmetlilerin müştemilatta karantinadaymış, Rolls Royce'u onların kullanımına vermişsin toplu taşıma kullanmasınlar diye.
Biliyorum bunların konuşulmasını sevmiyorsun ama üzgünüm, bildiğimi susamam.

Bizde eşimin olurda işten çıkarsa, kaç ay bizi idare edecek paranız var kenarda onu hesap ediyorduk

Kira ödeyenin, borcu olanın Alllah yardımcısı olsun, işin gırgırını yapıyoruz tabi biz ama ciddi sıkıntı çeken, çekecek olan insan var maalesef.

En azından sayacak bir para olmuş, benim hiç öyle anılarım yok, 1 de kalıyor

Nah çektin mi kocaya, bugünün şerefine elini falan boya biraz, daha egzantirik bir nah yapmalısın.

Nah çeken ellerimizi mi göndersek bugün 1 nisan hatrina napsak. @Night Club her gün birini yollar kocasına rengarenk.
Banlanır miyiz la

Geçen o marka aracı trafikte gördüm, kendimi cam silen çocuk olarak hayal edip içine bakmayı düşündüm.
Hayalim bile fakir

Yalniz yalının bir de iskelesine bisikleti taşımam gerekiyor...
Haci bey ile karşılıklı çevireceğiz.

Bu normallesme nasil olacak? Tekrar enfekteler yükselecek, hastaneler tiklim tiklim olur. Ki cafeler açik olsa bile, bilinçli kesim yine gitmez, gidemez. Daha çok zor zamanlar bizi bekliyor.

En azindan yasadigim ülkede bar kafe felan sahiplerini devlet yardim ediyor. Hipotek borçlari ertelenebiliyor,.. Bir sekilde yardim oluyor. Neyse fazla birsey demeyecegim yoksa siyasete kayacak yinede. Tek demek istedigim, normallesmek öyle kolay olmayacak.

Hoş geldin Şirinler köyümüzün Huysuz Şirini.

Donsuz bitti huysuz başladı yani öyle mi Hoşbulduk canım. Bunlar ne anlatıyor böyle çok anlamıyorum o yüzden uzaktan okudum okudum durdum. İfade bile koyamadım anlamıyor çünkü ben. Konken diyorlar, tekne diyorlar, katya hele kim onu hiç bilmiyorum.

Yoğğ bacım, turuncununki hepimize yetiyor, gel gel.

Yok ben benimkilerin bir kısmını verilen ibanlara gönderdim
Devletimize zeval gelmesin.
Daha önce gönderdiklerimi ne yaptınız demiyorum .
Her şeyin iyisini onlar bilir. Tünel yaptılar. Her gecişi 33 lira ama ben zenginim zaten.
Pahalı diye şikayet eden varmış, hayır yani sana mi yaptılar? Parası olana yaptılar.

Tabii ya manyak mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…