Ben niye etkileniyorum diye düşünürken buldum kendimi, zaten5 ay öncesine kadar böyle yaşadığımı hatırladım.
O kadar zor günler geçirdim ki karantina bana vız gelir
Hayatımda değişen şeyler temizliği kendim yapıyorum, ömrümde ender olarak ütü yapıyorum ve misafir ağırlamıyorum.
Zaten dışarı çıksam da lanetler yağdırıp eve döndüğüm için her türlü, meğer yıllardır karantinadaymışım ben
Biz de İspanya diye tur almaya gidip, uzun bir İtalya turu alıp gelmiştik.O değil kıza hamileliğimi öğrenmeden önce ispanya planliyorduk.
Sonra yattı tabi.
Döviz de alıp başını gidince erteledik durduk ama bu sonbahar icin gozumuzu karartmıştık :)
Şimdi her gün ölümleri görünce içim bir tuhaf oluyor..
Ohoo onları gözünüz görmesin.Bana da 7/24.çocukların hem ihtiyaçlarını karşılayıp hem de oyun, etkinlik vs kısmı zor geldi.
VallaLoreth yazınca utandım, evi b.k götürüyor.
Elim kolum kalkmıyor.
Sadece süpürüp siliyorum.
Dolapları elden geçirmem lazım
Terası yıkamam lazım.
Bir arada mutfağa girişmem gerek ama ocagi silecek halim yok.
Ben her seferinde sadece şaşırıyordum.
Bazen diyecek bir sey bulamazsın, ben hiç bulamadım
Kayınpederimin ailesinden kimse ile görüşmezdi mesela
Hepsi cehennemlikti
Hep kendine zararı
Biz de İspanya diye tur almaya gidip, uzun bir İtalya turu alıp gelmiştik.
O sebeple İspanya hala listemdedir, özellikle İbiza
Haberlerde İtalya’nın halini gördükçe içim ürperiyor eşim ise ‘ya gördün mü halini bir de istemiyordun iyi ki gittik bir daha imkansız’ diye tüy dikiyor gerginliğime.
Geçecek:)
Uzun sürse de geçecek ve dünya nüfusu olarak Çin’e gidip sokaklarına işeyeceğiz!
Ohoo onları gözünüz görmesin.
Benim ne yatılı ne gündüzlü bakıcım varken bile onlar olmadı.
Küçük de kreşe başlayınca girişecektik kadınla, tencerelerin arasından lego çıkıyor hiç de umrumda değil.
Hastalanmayacak kadar temizlik ve düzen yeterlidir, gerisi çocuklarla ve evde yaşayan kocayla mümkün değil.
Senin katya devam ediyor değil mi?
Bu süreçte ayrılmadı, evde şuan umarım
Bugün buraların yaramaz çocuğu olarakYokuspokus tan bir nisan1 sakası bekliyorum. Artık foto sürpriz mi olur, dans eder video mu çeker, konulu film mi çeker bilmem.
Italya da arabamızın camını kırıp laptop çaldılar.
Kendileri ile cok hos anilarimiz yok
Hele de ingilizce bilmeyen polisi ile.
Yok, kalan kisi ile gunduzluye geçmiştik.
Ona da teklif ettim, yatılı kalmaya yeniden dön bu süreçte diye, istemedi.
Hatta da memleketine dönmeyi düşünüyor olabilir
Bana çocuklarla 7-24 evde olmak zor geldi.Ben niye etkileniyorum diye düşünürken buldum kendimi, zaten5 ay öncesine kadar böyle yaşadığımı hatırladım.
O kadar zor günler geçirdim ki karantina bana vız gelir
Hayatımda değişen şeyler temizliği kendim yapıyorum, ömrümde ender olarak ütü yapıyorum ve misafir ağırlamıyorum.
Zaten dışarı çıksam da lanetler yağdırıp eve döndüğüm için her türlü, meğer yıllardır karantinadaymışım ben
3 ay içinde silinmeyecek ama hayat normale dönmek zorunda kalacak. Bir şekilde öyle veya böyle sokaklara çıkıp işlere başlamak gerekecek, eylüle kadar ne kimse evinde kalır, ne dükkanlar kapalı kalabilir. Kafelerin barların eylüle kadar kapalı kaldığını düşünebiliyor musun? Şu an her yer bir şekilde idareten davranıyor ama daha nisan başındayız, kimse 5 ay bu şekilde devam etmez, edemez de zaten.3 ay iyi bir ihtimal, moral bozmak istemem ama dünyadan silinmesi ya da ilaç, aşı vb gerekiyor eski günlere dönebilmemiz için.
Ancak eylül ayında biraz nefes alacağımızı i, iş okul rutininin başlayacağını, bayağı da seneye artık sokaklarda tavşanlar gibi zıplayabileceğimizi düşünüyorum.
Süreç uzun, belirsizlik yoruyor evet ama hepsi hayatımız için.
Bunu düşününce, evde kapalı kalmak, girdapta olmaktan rahatsızlık duymuyorum.
Daha benLyanna Mormont gibi kuzey ışıklarını falan görmedim
Yapılacak listemde yüzbin madde var, yaptıklarım ise sadece 2 bebe
Bende iki gündür iyi değilim, bugün sabah eşim sen hiç normal bakmıyorsun, biraz dışarı çıkalım sakin biryer bulup dolaşalım dedi. Nasıl bakıyorsam artık
Sürecin uzayacak olması, belirsizlik inanılmaz canımı sıkıyor.
Evde televizyon yok, bilgisayardan açıyoruz çizgi filmi çocuklara normalde izledikleri zaman kısıtlıdır, bugün kızımı kahvaltı sonrası çizgi film izlemeye ikna etmeye çalışırken buldum kendimi
Hadi herkes hayalinde yasamak istediği şehri ve nedenini falan yazsın. Nedensiz de olur.
İtalya'ya 2 kere gittim, 12 kere daha giderimBiz de İspanya diye tur almaya gidip, uzun bir İtalya turu alıp gelmiştik.
O sebeple İspanya hala listemdedir, özellikle İbiza
Haberlerde İtalya’nın halini gördükçe içim ürperiyor eşim ise ‘ya gördün mü halini bir de istemiyordun iyi ki gittik bir daha imkansız’ diye tüy dikiyor gerginliğime.
Geçecek:)
Uzun sürse de geçecek ve dünya nüfusu olarak Çin’e gidip sokaklarına işeyeceğiz!
İtalya kesinlikle turla gezilmesi gereken bir ülke.
Biz Türkleri bile sulu götürüp susuz getirirler, malum mafyaların yeraltı dünyanın başkenti
Napoli küçük bir ülkemiz mozaiği zaten, nasıl ab anlamadım.
Ya, yardımcı işi kötü olmuş.
3 çocuk ve evde eşle gerçekten yorucu bir süreç.
Her şeyin asgari düzeyde olması makbuldür, gerisini si.. et.
Al kahveni, çık akşamları.
Görüntülü arama geceleri yapın arkadaş grubunuzla.
Boşluğunu iş yapmaya değil, kendini mutlu etmeye kullanmalısın.
Ben koronaya karşı temizlik canavarı olsam da evin içini bok götürüyor gerçekten.
Hala kafamda ‘ay onları da ben yapamam, süreç bitsin eve yığarım 10 kişi, 1 günde biter’ şeklinde
Ve bunu da herkese öneriyorum, iki senede benim bedenim bitti, güya adı yardımcı olan ama bana iş yükü olan kadınlar sebebiyle iki çocuk ve evi sırtlayınca bitti.
Dizlerimde menüsküs zedelenmesi, sıvı birikmesi ve kireçlenme var, bir dizde daha ötesi, olmaması zaten
Genç olmasam ameliyat düzeyindeyim, ne gerek var?
Kendimizi bitirmeye ne gerek var?
AhajdjjkdkdEvet genel kültürde en bktan olduğum yeri bulmuşsunuz tebriks. "Ülkeler Coğrafyası"
Ben ki vaktinde çalıştığım yere gelen bisikletçi gezgin bir abiye, İsrail'i haritada sorması karşılığında, Suriyeyi göstermiş ve "Aha burası, this is İsrael meeen" demiş insanım. Büyük resim ehehee.
İstanbul'u ve İstanbul'daki hayatımı aşırılı özlemem nedeniyle şu an ilk yanıtım İstanbul olur.Hadi herkes hayalinde yasamak istediği şehri ve nedenini falan yazsın. Nedensiz de olur.
3 ay içinde silinmeyecek ama hayat normale dönmek zorunda kalacak. Bir şekilde öyle veya böyle sokaklara çıkıp işlere başlamak gerekecek, eylüle kadar ne kimse evinde kalır, ne dükkanlar kapalı kalabilir. Kafelerin barların eylüle kadar kapalı kaldığını düşünebiliyor musun? Şu an her yer bir şekilde idareten davranıyor ama daha nisan başındayız, kimse 5 ay bu şekilde devam etmez, edemez de zaten.
Haziran gibi iyi kötü normale dönmeye başlayacak hayat, çünkü bu aylarca sürdürülebilir bir şey değil.
İstanbul'u ve İstanbul'daki hayatımı aşırılı özlemem nedeniyle şu an ilk yanıtım İstanbul olur.
Büyük resme bakarsam Sidney olabilir. Gitmedim ama AU'ya giden arkadaşlarımın hayat koşullarından ötürü biliyorum. Atina olabilir, Kopenhag derdim kışın gereksiz soğuk, Tallinn derdim uzun süre yaşamak sıkar. Herhangi bir orta Avrupa ülkesi de sıkıcı olur. Roma olabilirdi.
Ahajdjjkdkd
Koptum şu an
Sakin ol şampiyon, harita açmak yok
Eşim Bu konuda çok gicik. Dünya haritasını, başkentleri, bayrakları her zikkimini bilir boş adam
Geçen bir yerin başkentini (afrika falan değil bildiğin avrupa da bir ulke) yanlış söyledim diye ezikledi beni.
Ama o da büyük resmi göremiyor bence.
Aha bak ab dağılır, avrupa batar, başkent falan kalmaz.
İstanbul'u ve İstanbul'daki hayatımı aşırılı özlemem nedeniyle şu an ilk yanıtım İstanbul olur.
Büyük resme bakarsam Sidney olabilir. Gitmedim ama AU'ya giden arkadaşlarımın hayat koşullarından ötürü biliyorum. Atina olabilir, Kopenhag derdim kışın gereksiz soğuk, Tallinn derdim uzun süre yaşamak sıkar. Herhangi bir orta Avrupa ülkesi de sıkıcı olur. Roma olabilirdi.
Zengin kocam olacaksa California da olabilir, onu da yazayımIstanbul da yaşıyorum, ilk tercihim gezdiğim yerler arasında istanbul a en yakın bulduğum yer.
Başka bir yere gitmek isterken en benzeyenini secmek tam benlik zaten
Boş adam demeseydin iyiydiDünya haritasını, başkentleri, bayrakları her zikkimini bilir boş adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?