Coronasavar

Bana da 7/24.çocukların hem ihtiyaçlarını karşılayıp hem de oyun, etkinlik vs kısmı zor geldi.
Valla Loreth yazınca utandım, evi b.k götürüyor.
Elim kolum kalkmıyor.
Sadece süpürüp siliyorum.
Dolapları elden geçirmem lazım
Terası yıkamam lazım.
Bir arada mutfağa girişmem gerek ama ocagi silecek halim yok.

Biz de İspanya diye tur almaya gidip, uzun bir İtalya turu alıp gelmiştik.
O sebeple İspanya hala listemdedir, özellikle İbiza
Haberlerde İtalya’nın halini gördükçe içim ürperiyor eşim ise ‘ya gördün mü halini bir de istemiyordun iyi ki gittik bir daha imkansız’ diye tüy dikiyor gerginliğime.

Geçecek:)
Uzun sürse de geçecek ve dünya nüfusu olarak Çin’e gidip sokaklarına işeyeceğiz!

Ohoo onları gözünüz görmesin.
Benim ne yatılı ne gündüzlü bakıcım varken bile onlar olmadı.
Küçük de kreşe başlayınca girişecektik kadınla, tencerelerin arasından lego çıkıyor hiç de umrumda değil.
Hastalanmayacak kadar temizlik ve düzen yeterlidir, gerisi çocuklarla ve evde yaşayan kocayla mümkün değil.
Senin katya devam ediyor değil mi?
Bu süreçte ayrılmadı, evde şuan umarım

Ben her seferinde sadece şaşırıyordum.
Bazen diyecek bir sey bulamazsın, ben hiç bulamadım
Kayınpederimin ailesinden kimse ile görüşmezdi mesela
Hepsi cehennemlikti
Hep kendine zararı

Bi söz var pek severim; "Cennet ve cehennem hakkında ileri geri konuşmam, çünkü her ikisinde de dostlarım var"

Selamlar donsuzlar.

Italya da arabamızın camını kırıp laptop çaldılar.
Kendileri ile cok hos anilarimiz yok
Hele de ingilizce bilmeyen polisi ile.

Yok, kalan kisi ile gunduzluye geçmiştik.
Ona da teklif ettim, yatılı kalmaya yeniden dön bu süreçte diye, istemedi.
Hatta da memleketine dönmeyi düşünüyor olabilir

Bugün buraların yaramaz çocuğu olarak Yokuspokus tan bir nisan1 sakası bekliyorum. Artık foto sürpriz mi olur, dans eder video mu çeker, konulu film mi çeker bilmem.

Anaa 1 nisan değil mi? Tüh bak gördünüz mü unuttum.
Neyse adamıma günün ilk nahını whtsptan yollayıp nisan nahh yapayım. Mubarek aylarda iyi olur bi nah.

İtalya kesinlikle turla gezilmesi gereken bir ülke.
Biz Türkleri bile sulu götürüp susuz getirirler, malum mafyaların yeraltı dünyanın başkenti
Napoli küçük bir ülkemiz mozaiği zaten, nasıl ab anlamadım.

Ya, yardımcı işi kötü olmuş.
3 çocuk ve evde eşle gerçekten yorucu bir süreç.
Her şeyin asgari düzeyde olması makbuldür, gerisini si.. et.
Al kahveni, çık akşamları.
Görüntülü arama geceleri yapın arkadaş grubunuzla.
Boşluğunu iş yapmaya değil, kendini mutlu etmeye kullanmalısın.

Ben koronaya karşı temizlik canavarı olsam da evin içini bok götürüyor gerçekten.

Hala kafamda ‘ay onları da ben yapamam, süreç bitsin eve yığarım 10 kişi, 1 günde biter’ şeklinde
Ve bunu da herkese öneriyorum, iki senede benim bedenim bitti, güya adı yardımcı olan ama bana iş yükü olan kadınlar sebebiyle iki çocuk ve evi sırtlayınca bitti.
Dizlerimde menüsküs zedelenmesi, sıvı birikmesi ve kireçlenme var, bir dizde daha ötesi, olmaması zaten
Genç olmasam ameliyat düzeyindeyim, ne gerek var?
Kendimizi bitirmeye ne gerek var?

Bana çocuklarla 7-24 evde olmak zor geldi.
Temizlik kısmında haftalık biri geliyordu ama şuan sürekli evde olduğumuz için oda bir aktivite, hareket alanı oldu benim için eşimle sen çocuklarla oyna ben temizlik yapayım kavgası yapıyoruz, diyorum ki dağdan gelip bağdakini kovamazsın temizliği elimden alamazsın
Hergün bir dolabı boşaltıp düzenliyorum, evden bir sürü şey çıkardım yine.

10 gün sonra eşimle başbasa başka diyarlara gidecektik, en çok o dokunuyor

3 ay içinde silinmeyecek ama hayat normale dönmek zorunda kalacak. Bir şekilde öyle veya böyle sokaklara çıkıp işlere başlamak gerekecek, eylüle kadar ne kimse evinde kalır, ne dükkanlar kapalı kalabilir. Kafelerin barların eylüle kadar kapalı kaldığını düşünebiliyor musun? Şu an her yer bir şekilde idareten davranıyor ama daha nisan başındayız, kimse 5 ay bu şekilde devam etmez, edemez de zaten.

Haziran gibi iyi kötü normale dönmeye başlayacak hayat, çünkü bu aylarca sürdürülebilir bir şey değil.

Ayni seyleri bende bügün his etmeye basladim. Güya uyuyacaktim bu gece fakat berbat uyudum. Hiç dogru düzgün uyku girmedi gözüme. Sonra yataktan çikmaktanda zorlandim. Bana kalsa hiç çikmak istemiyorum artik.

Sürecin belirsizligi, kizima dogru düzgün ne bir egitim ne bir aktivite verememem, ya bana ya kizima birsey olursa korkusu? Insan neticede en az 2 hafta mutlu mutlu geziyor, hasta degilim diye. Virüs bende olsa bile su an bilmiyorum.

Okullar ne olacak bilmiyorum. Bosanmam ne olacak onuda bilmiyorum. Annemlerde zaten saglik sorunlari vardi, onlara birsey olacak diye korkuyorum. Ne bilim bügün dahada dank etti sanki hersey.

Biri surda dük muhaebeti yapsinda anksiyetim insin yaaa

Hadi herkes hayalinde yasamak istediği şehri ve nedenini falan yazsın. Nedensiz de olur.

Evet genel kültürde en bktan olduğum yeri bulmuşsunuz tebriks. "Ülkeler Coğrafyası"
Ben ki vaktinde çalıştığım yere gelen bisikletçi gezgin bir abiye, İsrail'i haritada sorması karşılığında, Suriyeyi göstermiş ve "Aha burası, this is İsrael meeen" demiş insanım. Büyük resim ehehee.

İtalya'ya 2 kere gittim, 12 kere daha giderim
Hatta şimdi anneme "İtalya salgın sonrası ucuzlar iyice, oteller falan ucuz olur, gideriz işte" diyorum

Eşim yük değil bakma ondan söylendiğime, mevcut temizliği bile genelde o yapıyor. Dün 6 da üst kattan aşağı indi, nevresimleri değiştirip odayı süpürdü mesela. Ben bütün gün ertelemistim. Yemesi içmesi bitmiyor o ayrı :)
Doyuramıyorum.
4 öğün yemek, arada atıştırma, hala gece yatarken yiyecek bakınıyor :)
Ve ben de aynı şekilde teselli ediyorum kendimi.
Şu süreç bitsin, temizlenir.
Ama Benim bayaga eşyaları falan da degistirmem gerekecek bu gidişle.

Ahajdjjkdkd
Koptum şu an
Sakin ol şampiyon, harita açmak yok
Eşim Bu konuda çok gicik. Dünya haritasını, başkentleri, bayrakları her zikkimini bilir boş adam
Geçen bir yerin başkentini (afrika falan değil bildiğin avrupa da bir ulke) yanlış söyledim diye ezikledi beni.
Ama o da büyük resmi göremiyor bence.
Aha bak ab dağılır, avrupa batar, başkent falan kalmaz.

Hadi herkes hayalinde yasamak istediği şehri ve nedenini falan yazsın. Nedensiz de olur.
İstanbul'u ve İstanbul'daki hayatımı aşırılı özlemem nedeniyle şu an ilk yanıtım İstanbul olur.

Büyük resme bakarsam Sidney olabilir. Gitmedim ama AU'ya giden arkadaşlarımın hayat koşullarından ötürü biliyorum. Atina olabilir, Kopenhag derdim kışın gereksiz soğuk, Tallinn derdim uzun süre yaşamak sıkar. Herhangi bir orta Avrupa ülkesi de sıkıcı olur. Roma olabilirdi.

Ama açik olmasi birseyi ifade etmiyor ki. Burda okullar en azindan 3 mayisa kadar kapali. Ancak ondan sonrasi açilsa bile mesela ben çoçugumu yollamam. Benim kizim deney tahtasi degil çünkü. Su an her gün yüzden fazla kisi ölüyor ve daha pik noktasina gelmedik. Nisandayiz. Bir ay sonra hersey bitecekmi sanki? Asla inanmam.

Duruma göre en erken eylülde yollarim kizimi. Ve benim kistasim en az 1 ay tamamen vakanin bitmesidir. Bak Wuhana, tekrar vaka sayisi yükselmis bile. Asi bulunana kadar çok kayiplar olacak maalesef

Istanbul da yaşıyorum, ilk tercihim gezdiğim yerler arasında istanbul a en yakın bulduğum yer.
Başka bir yere gitmek isterken en benzeyenini secmek tam benlik zaten

Çok fenayım cidden olm şaka yapmıyorum. Adam, İsraile gitmem için hangi yolu takip etmem gerekiyor en güvenli sizce filan gibisinden sordu; sene 2015 filan oğlan yok çalışıyorum o sıra. Yabancı harita açmış önüme, "Hataydan abim hataydan inince İsrail aha dis is israil bah" diyorum yabancı bir harita önümde. Adam bi şeyler diyor "No"lu mo lu, diyorum "Abim buraları hep israil, bak buradan go mersin, oradan hatayın ucundan botlan git, bisikleti bırak. La Ahmet hatayda deniz var mıydı? Filan önümde harita... Şaka yapıyorum zannettiler bari.

Istanbul da yaşıyorum, ilk tercihim gezdiğim yerler arasında istanbul a en yakın bulduğum yer.
Başka bir yere gitmek isterken en benzeyenini secmek tam benlik zaten
Zengin kocam olacaksa California da olabilir, onu da yazayım

Atina veya Roma vs zaten İstanbul benzerliğinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…