- 20 Kasım 2018
- 14.166
- 53.832
- 598
- 35
Harf alayım aahdhaDüksüzün daha kaba hali
Ha yok, bugün tükkan kapalı onun.Ben de şimdi onu soracaktım.
filmdelisi eşin birilerine şaka yapmaya başladı mı malum 1 nisan? Benimki sabah sabah delirtti beni. Televizyonu açmış yarım ağız aa Müge anlıdaki avukat ölmüş coronadan diyor. Sigara böreği kızarıyor tavada bırakıp gidip bakamıyorum, neee kim ölmüş? Kim kim? Ne diyosun ya? Sorularının akabinde ocağı kapatıp koştum baktım gülüyor komik adam
Harf alayım aahdha
Ortasındaki harf Ş mi?
O zaman iyi bir hareketi haketti, sana güvenim tam, alt edebilirsin.Evet. Kaçak dövüş olarak nitelendiriyor kendisi, bu sayılmazmış, gerçeği değilmiş
Kızım dur, tekneden olacağız ya.Ben de babama whatsapptan deniz kenarında bira içerken veya dans gecesinden bir foto gönderip sonra nisan 1 diyeyim diye düşündüm de yemin ederim ikna edemem adamı çıkmadığıma, yüz yıl boyunca darlar beni, vazgeçtim
Benim hala anlamamış olmam pekiHarf alayım aahdha
Ortasındaki harf Ş mi?
Benim hala anlamamış olmam pekigideyim de oğlumu uyutayım, gerçek dünya çok acımasız
İşte insan ehlaksız olunca sansürlü de olsa tanıyor hemen.Evet. Kaçak dövüş olarak nitelendiriyor kendisi, bu sayılmazmış, gerçeği değilmiş
Canım, yanlız hissettirmiyorsun bana kendimi, sağol.Ben de anlamadım yaa
İmrendim.Benim hala anlamamış olmam pekigideyim de oğlumu uyutayım, gerçek dünya çok acımasız
Dük civarında, ortasında ş olan bir yer düşün.Benim hala anlamamış olmam pekigideyim de oğlumu uyutayım, gerçek dünya çok acımasız
Canım, yanlız hissettirmiyorsun bana kendimi, sağol.
Kudra olaydı şifreleme sistemiyle anlatırdı, ufkum açılmıştı o anDük civarında, ortasında ş olan bir yer düşün.
Daha nasıl detay vereyim
Dük civarında, ortasında ş olan bir yer düşün.
Daha nasıl detay vereyim
Yok, elitizm kokuyor buram buram.Valla attım tuttum o kadar şimdi cehaletim gözler önüne seriliyor
Bildim, bildim tamamDük civarında, ortasında ş olan bir yer düşün.
Daha nasıl detay vereyim
Yok, elitizm kokuyor buram buram.
Şajskdkshsnskskdk
Çocuğunuz olmak istedim, gerçekten!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?