Coronasavar

Suç bende siz başka şeyden konuşurken atmışım videoyu başka yere çekmeniz çok normal
Dün evlilik konuları konuşulurken don da don, seksili don, ne kadar üstünüze duruyor, ben çıkarmam hemen hacı diye araya girip duran çilek gibi olmuşsun

Ben lazer yaptırmıştım ama yüzüme. Bazı atlanan bölgeler var onları alıyorum jiletle ama zevk aldığım bir işlem olduğundan komple yüzüme geçiyorum o yüzden sertleşmiyor olabilir. Mesuliyet kabul etmiyorum

Lazere gittim, çok ince tüyler sertleştirir dediği için yapmadılar.
Yüzümde sarartmaktan minicik delikler oluşuyor sanırım, açıcı sürüyorum sonuçta.
Zararsız bir yöntem arıyorum ama nafile.

Kocama da bu mesajla yakalanmam iyi oldu, lazer kıl tüy görünce kk da gayet bilgilenme amaçlı dolaştığımı zannetti, cansın absolut.
Senin bu naif mesajın olmasa bayağı rezilliktim, senelerce kimlere anlatırdı acaba

Çok hızlı çıkmıyor mu? Ben kaşlarım için kullanmak istiyorum, çünkü çoğu sarı, alırken gözüm görmüyor ama kaymak gibi de durmuyor Ama korkuyorum sonra baş edemem diye.

Kızım bu topiğin tek fakiri benim. Şunu anla.

haydi KK birlikte daha güzeliz. İhtiyaç sahibi arkadaşlarınıza bağış yapmak için 3369a dük yazın sms atın.

Çok hızlı çıkmıyor mu? Ben kaşlarım için kullanmak istiyorum, çünkü çoğu sarı, alırken gözüm görmüyor ama kaymak gibi de durmuyor Ama korkuyorum sonra baş edemem diye.
Madem ciddili konuşuyoruz 2 dk
Benim eskiden bıyıklarım (dudak üstü değil bildiğin bıyık) baya kıl şeklindeydi ve ağda da yapsam 2. Güne çıkardı. Artık hayattan soğumuştum ve dudağımı sürekli yolmuş oluyordum.
Kuaförde ağdaya gitmeye başlayınca abla yüzündeki tüyleri de alayım mı dedi onlar daha kıl formunda değildi bence öyle kalabilirlerdi. E al bari dedim ip ve ağdayla girişti. Başıma bir de yüz tüylerim çıktı.
Böyle olmuyor artık diye isyan edip lazere başladım. Orada bilmem kaç seansta kurtulacaksın hepsinden dendi jiletle alınıp lazere başlandı. Yok gitmiyor tüyler ve jiletle alındığı için artık sakallarım da olmaya başlamıştı.
(Annem de aynı lazere gitti onun bütün bıyık bölgesi temizlendi)
Mikerim böyle işi deyip bende jilete başladım madem her gün alıcam bari kendimi yolmayayım dedim. Birkaç sene sonra yine lazer aşkım depreşti bu sefer buz lazere gittim. Orada burnumun içine doğru çok yaklaştırmadığım için acıdan o kenarları hariç bütün yüzüm temizlendi. Ara ara tek tük tüy çıkıyor onları da jiletle alıyorum. Adet dönemimden dönemime tek tük çıkıyor işte. Ama gerisi yok.
Kaşlarımı da jiletle alıyorum ama kaş konusunda beceriksiz olduğumdan kırmışım köklerini batıklar var o yüzden. Ama yine de jileti tavsiye ederim.
O ölü derileri görmek hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…