- 20 Kasım 2018
- 14.170
- 53.837
- 598
- 35
Dün evlilik konuları konuşulurken don da don, seksili don, ne kadar üstünüze duruyor, ben çıkarmam hemen hacı diye araya girip duran çilek gibi olmuşsunSuç bende siz başka şeyden konuşurken atmışım videoyubaşka yere çekmeniz çok normal
Yok önce cinsellik bölümüne taşırlar.Böyle bir rest çekersek ibreti alem için başlığı bütün bölümlere sabitleyip tüm üyelere bildirim olarak link atarlar
Böyle bir rest çekersek ibreti alem için başlığı bütün bölümlere sabitleyip tüm üyelere bildirim olarak link atarlar
Böyle cinsellik olmaz olsun deyip oraya almazlar bence.Yok önce cinsellik bölümüne taşırlar.
Ciddileşiyorum öhöm.
Çocukluğumda iki ameliyatım var boyun bölgemde, dangozlar jiletle kazıdığından ince ve uzun tüycükler mevcut.
Sarartıyorum ama sertleşmiyor diyorsan buna geçeceğim, demişsin zaten.
Teşekkür ederim:)
AhajdjkakdBöyle cinsellik olmaz olsun deyip oraya almazlar bence.
Ortada kalırız biz
Böyle bir rest çekersek ibreti alem için başlığı bütün bölümlere sabitleyip tüm üyelere bildirim olarak link atarlar
Lazere gittim, çok ince tüyler sertleştirir dediği için yapmadılar.Ben lazer yaptırmıştım ama yüzüme. Bazı atlanan bölgeler var onları alıyorum jiletle ama zevk aldığım bir işlem olduğundan komple yüzüme geçiyorumo yüzden sertleşmiyor olabilir. Mesuliyet kabul etmiyorum
Ben lazer yaptırmıştım ama yüzüme. Bazı atlanan bölgeler var onları alıyorum jiletle ama zevk aldığım bir işlem olduğundan komple yüzüme geçiyorumo yüzden sertleşmiyor olabilir. Mesuliyet kabul etmiyorum
Kızım bu topiğin tek fakiri benim. Şunu anla.Bu arada Allah bereket versin, daha çok kazanın ama bana babamın teknesi yüzünden zengin muamelesi yapan arkadaşlar (isim vermiyorum mesela @Yabanelma ) film'i de listene ekler misiniz? Kadın gayrimenkul zengini çıktı
Ama en zenginimiz3nity tabii. Katyasından dadısına... Şoförü, uşağı ve bahçıvanı da varmış diyorlar, bir giydiğini bir daha giymez, en ünlü markalar evine koleksiyon gönderir de öyle alışveriş yapar diyorlar.
Ben şeyi merak ediyorum pek de anlamam ama tarif edeyim, kelime tarama gibi bir sistemleri var mı ki?Site yönetim ve biz:
Eki Görüntüle 2612339
Ben şeyi merak ediyorum pek de anlamam ama tarif edeyim, kelime tarama gibi bir sistemleri var mı ki?
Mesela riskli bir kelime yazdık, o ileti önlerine düşüyor mu?
Eğer öyle ise sesli harf kullanmayacağım
Öndeki genç vander mi?Site yönetim ve biz:
Eki Görüntüle 2612339
Dük diyoruz daha napalım yaBen şeyi merak ediyorum pek de anlamam ama tarif edeyim, kelime tarama gibi bir sistemleri var mı ki?
Mesela riskli bir kelime yazdık, o ileti önlerine düşüyor mu?
Eğer öyle ise sesli harf kullanmayacağım
adını söyleyince, etiketlenmese de geliyor yöneticiler, aklıma böyle bir sistem geldi ondanYoktur herhalde, inşallak yoktur yağni.
Lazere gittim, çok ince tüyler sertleştirir dediği için yapmadılar.
Yüzümde sarartmaktan minicik delikler oluşuyor sanırım, açıcı sürüyorum sonuçta.
Zararsız bir yöntem arıyorum ama nafile.
Kocama da bu mesajla yakalanmam iyi oldu, lazer kıl tüy görünce kk da gayet bilgilenme amaçlı dolaştığımı zannetti, cansın absolut.
Senin bu naif mesajın olmasa bayağı rezilliktim, senelerce kimlere anlatırdı acaba
Madem ciddili konuşuyoruz 2 dkÇok hızlı çıkmıyor mu? Ben kaşlarım için kullanmak istiyorum, çünkü çoğu sarı, alırken gözüm görmüyor ama kaymak gibi de durmuyorAma korkuyorum sonra baş edemem diye.
Selena Selenaadını söyleyince, etiketlenmese de geliyor yöneticiler, aklıma böyle bir sistem geldi ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?