- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Hoş geldin Şirinler Köyümüzün Huysuz Şirin'i.
Kaş jiletiyle dene amayoksa kesersin kendini.
Kocam arıyor, bir paketinde 5 kilo olan makarna almış
Napcaz onu dedim
Kilosu 2 liraya geliyordu biz yarim kiloyu 3e alıyoruz aynı makarna diyor
Böyle böyle zengin olduk.
Makarnanın kilosundan 2 lira kardayız.
Ben sıraya bile girmiyorum canım direkt ocak dışıyım
Kocam arıyor, bir paketinde 5 kilo olan makarna almış
Napcaz onu dedim
Kilosu 2 liraya geliyordu biz yarim kiloyu 3e alıyoruz aynı makarna diyor
Böyle böyle zengin olduk.
Makarnanın kilosundan 2 lira kardayız.
Ahahah kadın o kadar zengin ki parasının hesabını bilmiyor öyle düşünYalnız arya paylaşınca fark ettim.
Yarım kilosu 3 liraysa kilosu 6 lira oluyor.
Karınız 4 lira yani.
Hayata tat katan küçük mutluluklar
Ben gördüm, donluydu. Niye kızın üstüne gidiyorsunuz ya? (aynı numaraDonsuz şirini o.
Donlu olduğunu nasıl gördün acaba?Ben gördüm, donluydu. Niye kızın üstüne gidiyorsunuz ya? (aynı numaracilek.yagmuru nu savunurken işe yaramıştı )
Resmi öptüm ciddi ciddi sürtünemiyorum ckdkdkd karantina şartları ve malumunuz kadın koymussun orayaTuruncu pijama, temsili:
Yalnız arya paylaşınca fark ettim.
Yarım kilosu 3 liraysa kilosu 6 lira oluyor.
Karınız 4 lira yani.
Hayata tat katan küçük mutluluklar
Bizim de kendi numaralarımız var tabi.Donlu olduğunu nasıl gördün acaba?
Çilek de her şey karşılıklı donlu foto atmıssındır aklıma bu geldi ckfkfBizim de kendi numaralarımız var tabi.
Ben gördüm, donluydu. Niye kızın üstüne gidiyorsunuz ya? (aynı numaracilek.yagmuru nu savunurken işe yaramıştı )
Atmışımdır belki, kim bilir. Atmadıklarım düşünsün.Çilek de her şey karşılıklı donlu foto atmıssındır aklıma bu geldi ckfkf
Hddjdjd vallaha dük var mı yok ne edeyim donlu fotonu bir sürprizi yok biliyoruz az çokAtmışımdır belki, kim bilir. Atmadıklarım düşünsün.
Akrep burcu tanrıların, tanrıçaların burcudur, kusursuzdur, mikemmeldir. Litfen...Akrep burcundan girerim. Devam edecek misin donsuzu korumaya, emin misin guzum?
Akrep burcu tanrıların, tanrışaların burcudur, kusursuzdur, mikemmeldir. Litfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?