BirKızım bu topiğin tek fakiri benim. Şunu anla.
haydi KK birlikte daha güzeliz. İhtiyaç sahibi arkadaşlarınıza bağış yapmak için 3369a dük yazın sms atın.
Site yönetim ve biz:
Eki Görüntüle 2612339
BenAlicja 'dan her bildirim geldiğinde profil fotosunu görüp mune geldi sanıyorum. Burada neler döndüğünden haberi var mı acaba asdfg
Ne var canım, farklı farklı hobilerimiz var. Ortak ilgi alanımız buymuş napalımBilmiyorum. İnşallak yoktur. Yani hobilerini paylaşanlar grubu olarak kurdu kendisi burayı ve hobi olarak tek ilgi alanımızın 729 sayfa aynı seyirde ilerliyor olması...
Hoaydaa ya bana pratikte bir faydası yok
Oğlummm bu sitede benım bir ünüm var normal insan olma ünüm vardı şimdi bir vander dük oldum
nickimi degıstırsem mi
Bilmiyorum. İnşallak yoktur. Yani hobilerini paylaşanlar grubu olarak kurdu kendisi burayı ve hobi olarak tek ilgi alanımızın 729 sayfa aynı seyirde ilerliyor olması...
Sen ders verecektin bize ne oldu, hobi dersi en iyi nah yapma dersine döndü bacımBilmiyorum. İnşallak yoktur. Yani hobilerini paylaşanlar grubu olarak kurdu kendisi burayı ve hobi olarak tek ilgi alanımızın 729 sayfa aynı seyirde ilerliyor olması...
Ne var canım, farklı farklı hobilerimiz var. Ortak ilgi alanımız buymuş napalım
Ben zengin değilim ama sosyetikim beni de alın aranızaBu arada Allah bereket versin, daha çok kazanın ama bana babamın teknesi yüzünden zengin muamelesi yapan arkadaşlar (isim vermiyorum meselaYabanelma ) film'i de listene ekler misiniz? Kadın gayrimenkul zengini çıktı
Ama en zenginimiz3nity tabii. Katyasından dadısına... Şoförü, uşağı ve bahçıvanı da varmış diyorlar, bir giydiğini bir daha giymez, en ünlü markalar evine koleksiyon gönderir de öyle alışveriş yapar diyorlar.
Sen ders verecektin bize ne oldu, hobi dersi en iyi nah yapma dersine döndü bacım
Kendimizi geliştirdiğimiz konular için hesap mı verelimHobiyse hobi işte, kapı gibi
Hobi mi hobi amaBilmiyorum. İnşallak yoktur. Yani hobilerini paylaşanlar grubu olarak kurdu kendisi burayı ve hobi olarak tek ilgi alanımızın 729 sayfa aynı seyirde ilerliyor olması...
Benim entel kimliğim yoktu, bilakis muhtemelen ahlaksız kimliğim vardı. Bu konuyla pekiştirmiş oldumOlm entel kimliklerimizi bitirdik farkındasın değil mi? Ben şimdi bdvde birine yazsam "Beyinizin üzerine bu kadar gitmeyin" diye, "Sus sen, dükünün üzerine mi gideyim?" derler, "Haklısın bacım" derim. Bittiq.
Bilirim senin sosyetikliğini. Caminanın aranan yüzüBen zengin değilim ama sosyetikim beni de alın aranızaferiha gibiyim
Benim entel kimliğim yoktu, bilakis muhtemelen ahlaksız kimliğim vardı. Bu konuyla pekiştirmiş oldum
Şimdi siz düşünün.
Madem ciddili konuşuyoruz 2 dk
Benim eskiden bıyıklarım (dudak üstü değil bildiğin bıyık) baya kıl şeklindeydi ve ağda da yapsam 2. Güne çıkardı. Artık hayattan soğumuştum ve dudağımı sürekli yolmuş oluyordum.
Kuaförde ağdaya gitmeye başlayınca abla yüzündeki tüyleri de alayım mı dedi onlar daha kıl formunda değildi bence öyle kalabilirlerdi. E al bari dedim ip ve ağdayla girişti. Başıma bir de yüz tüylerim çıktı.
Böyle olmuyor artık diye isyan edip lazere başladım. Orada bilmem kaç seansta kurtulacaksın hepsinden dendi jiletle alınıp lazere başlandı. Yok gitmiyor tüyler ve jiletle alındığı için artık sakallarım da olmaya başlamıştı.
(Annem de aynı lazere gitti onun bütün bıyık bölgesi temizlendi)
Mikerim böyle işi deyip bende jilete başladım madem her gün alıcam bari kendimi yolmayayım dedim. Birkaç sene sonra yine lazer aşkım depreşti bu sefer buz lazere gittim. Orada burnumun içine doğru çok yaklaştırmadığım için acıdan o kenarları hariç bütün yüzüm temizlendi. Ara ara tek tük tüy çıkıyor onları da jiletle alıyorum. Adet dönemimden dönemime tek tük çıkıyor işte. Ama gerisi yok.
Kaşlarımı da jiletle alıyorum ama kaş konusunda beceriksiz olduğumdan kırmışım köklerini batıklar var o yüzden. Ama yine de jileti tavsiye ederim.
O ölü derileri görmek hele
Kaş jiletiyle dene amaLazerin de etkisi olabilir ama dediğin gibi.
Ben kol altımı bazen epilatörle, bazen ağda, bazen jiletle alırdım ve sertti.
Sonra lazere gittim. Epey azaldı ama acısına dayanamamaya başladığım için bıraktım. Şu an az ve açık renk, genelde ağdayla alıyorum ama jiletle alsam bile artmıyor ve sertleşmiyor.
Kaş için de lanet gitsin ya deyip deneyeceğim. Kuaförde aldırmadığım için iple kendim alamıyorum çünkü.
Cımbız da anca görebildiklerimde işe yarıyor. Elleyince tüyleri hissedip sinir oluyorum.
Ben de pürüzsüz kaş altlarıyla gezmek istiyorum
Milyorlarınızdan bahsetmeniz bittiyse muhabbete dahil olacağdım...
Olm entel kimliklerimizi bitirdik farkındasın değil mi? Ben şimdi bdvde birine yazsam "Beyinizin üzerine bu kadar gitmeyin" diye, "Sus sen, dükünün üzerine mi gideyim?" derler, "Haklısın bacım" derim. Bittiq.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?