Coronasavar

Ben Alicja 'dan her bildirim geldiğinde profil fotosunu görüp mune geldi sanıyorum. Burada neler döndüğünden haberi var mı acaba asdfg

Bilmiyorum. İnşallak yoktur. Yani hobilerini paylaşanlar grubu olarak kurdu kendisi burayı ve hobi olarak tek ilgi alanımızın 729 sayfa aynı seyirde ilerliyor olması...

Bilmiyorum. İnşallak yoktur. Yani hobilerini paylaşanlar grubu olarak kurdu kendisi burayı ve hobi olarak tek ilgi alanımızın 729 sayfa aynı seyirde ilerliyor olması...
Ne var canım, farklı farklı hobilerimiz var. Ortak ilgi alanımız buymuş napalım

Kendimizi geliştirdiğimiz konular için hesap mı verelim Hobiyse hobi işte, kapı gibi

Sen ders verecektin bize ne oldu, hobi dersi en iyi nah yapma dersine döndü bacım

Ne var canım, farklı farklı hobilerimiz var. Ortak ilgi alanımız buymuş napalım

Olm entel kimliklerimizi bitirdik farkındasın değil mi? Ben şimdi bdvde birine yazsam "Beyinizin üzerine bu kadar gitmeyin" diye, "Sus sen, dükünün üzerine mi gideyim?" derler, "Haklısın bacım" derim. Bittiq.

Ben zengin değilim ama sosyetikim beni de alın aranıza feriha gibiyim

Olm entel kimliklerimizi bitirdik farkındasın değil mi? Ben şimdi bdvde birine yazsam "Beyinizin üzerine bu kadar gitmeyin" diye, "Sus sen, dükünün üzerine mi gideyim?" derler, "Haklısın bacım" derim. Bittiq.
Benim entel kimliğim yoktu, bilakis muhtemelen ahlaksız kimliğim vardı. Bu konuyla pekiştirmiş oldum
Şimdi siz düşünün.

Benim entel kimliğim yoktu, bilakis muhtemelen ahlaksız kimliğim vardı. Bu konuyla pekiştirmiş oldum
Şimdi siz düşünün.

Ben ki terbiyemin bozuk olduğu belli olmasın diye o kadar gayret gösterdim. Bu başlık içimdeki Night ile barışmam oldu. Terbiyesisim olm ben. Oh. Üzerimden büyük bir dük, pardon yük gitti.

Lazerin de etkisi olabilir ama dediğin gibi.
Ben kol altımı bazen epilatörle, bazen ağda, bazen jiletle alırdım ve sertti.
Sonra lazere gittim. Epey azaldı ama acısına dayanamamaya başladığım için bıraktım. Şu an az ve açık renk, genelde ağdayla alıyorum ama jiletle alsam bile artmıyor ve sertleşmiyor.

Kaş için de lanet gitsin ya deyip deneyeceğim. Kuaförde aldırmadığım için iple kendim alamıyorum çünkü.
Cımbız da anca görebildiklerimde işe yarıyor. Elleyince tüyleri hissedip sinir oluyorum.
Ben de pürüzsüz kaş altlarıyla gezmek istiyorum

Kaş jiletiyle dene ama yoksa kesersin kendini.

Milyorlarınızdan bahsetmeniz bittiyse muhabbete dahil olacağdım...

Ben küçüklügümde bu Türk lirasina kafam basmiyordu. "Nasil yani, herkes Türkiyede milyonermi?" diyordum. "Eee, o zaman herkes zengin iste" "Yok nasil o zaman zengin degiller? Milyoner demek zengin demek degil mi"? Kafam yaniyordu adeta

Bunu dün bdv'deyken düşündüm biliyor musun
Tam biriyle elit elit tartışıp alttan alttan laf sokarken karşımdaki "he canım he, gerçek yüzünü biz çok iyi biliriz" dese böyle kalırım:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…