Ben gördüm, donluydu. Niye kızın üstüne gidiyorsunuz ya? (aynı numaracilek.yagmuru nu savunurken işe yaramıştı )
Sabıka kaydını? Çünkü arkadaş sürekli o haldeyse, bir gün bir yerde ahlak polisleri alıp götürmüştür kesin. Götürmemişlerse hüküm belli: Donludur.Yalnız benim erkek olmadığım yüzümden anlaşılıyor. İkna etmek için yüzümün fotosunu atmam yeterli gelmişti.
Peki yaAlicja ? Bu kadın ne etsin?
Niye belki nickimiNick değişim özelliği bir süre kapalı yavrum, kimse hiçbir yere bu nickleri hariç kımıldayamaz. Geçmişler ola.
Niye belki nickimi
Dük yapacam büyük dük falan
Nigh sen dük ol
Dük yardımcıları kim olacak (baya pisleştim)
Akşam donersin dük çekerSizi allah kahretmesin bu topicten gidiyorum beni sonsuza kadar hatırlamayın
Est ablacıgım djdjdı benımki bir fikirdi grubun yonetıcısı ol diye djjd dük şeysindenSol -şakak- olmak ister gibi bir halin var Vander bakıyorum.
Aplam o çözdüğün kaç bilinmeyenli denklem aplamsın.
"Tarihi" filmler değildir onlar, iyi düşün.Dük ve şakakları... Allah kahretmesin artık tarihi filmlerde adamların stresten terleyen suratlarına bakamayacağım.
Oh çok da güzel oldu, çok da şahane oldu bana.
Yokuspokus hani bana söz vermiştin bebeyim, hani beni salacaktın artık... Mezdeke oynayan Yabanelma ya kafayı takacaktın. Oldu mu hiç bu şimdi
Arkadaşlar sizinle bir resim paylaşmıştım birkaç sayfa önce, hatırlıyor musunuz? O resmin son hali şu. Sizce bir pedagog desteği almamız gerekir mi?
Eki Görüntüle 2612366
Ya cidden ne diyim..x/2=3 ise x=?
İlkokul 3 seviyesi asdfgh
Ama hepiniz kahkahayı basıp geçmişsiniz. Elf gözlerimle gerçekleri gören yalnızca bendim
3nity 'nın evinin muhasebesini de beyi tutuyordur inş
Sen niye beni hedef gösteriyorsun ki, neden yani.Yokuspokus hani bana söz vermiştin bebeyim, hani beni salacaktın artık... Mezdeke oynayan Yabanelma ya kafayı takacaktın. Oldu mu hiç bu şimdi
x/2=3 ise x=?
İlkokul 3 seviyesi asdfgh
Ama hepiniz kahkahayı basıp geçmişsiniz. Elf gözlerimle gerçekleri gören yalnızca bendim
3nity 'nın evinin muhasebesini de beyi tutuyordur inş
Halbuki oran önemli.Sonra bi şeylerlen çarptın sen onu neylerlen çarptın orada ben gittim.
OlmLyanna Mormont bak bende oran orantı da yokmuş ya la.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?