Coronasavar

Ben gördüm, donluydu. Niye kızın üstüne gidiyorsunuz ya? (aynı numara cilek.yagmuru nu savunurken işe yaramıştı )

Yalnız benim erkek olmadığım yüzümden anlaşılıyor. İkna etmek için yüzümün fotosunu atmam yeterli gelmişti.
Peki ya Alicja ? Bu kadın ne etsin?

Yalnız benim erkek olmadığım yüzümden anlaşılıyor. İkna etmek için yüzümün fotosunu atmam yeterli gelmişti.
Peki ya Alicja ? Bu kadın ne etsin?
Sabıka kaydını? Çünkü arkadaş sürekli o haldeyse, bir gün bir yerde ahlak polisleri alıp götürmüştür kesin. Götürmemişlerse hüküm belli: Donludur.

Dük ve şakakları... Allah kahretmesin artık tarihi filmlerde adamların stresten terleyen suratlarına bakamayacağım.
Oh çok da güzel oldu, çok da şahane oldu bana.

Ay dur takıma bir soru soracagım insan sağlığı için insanların tedavi hakkı için hayvan hakları ihlali normal mi sizce?

bugun okudum baktım kanım dondu ama kendi içinde çelişkili bir durumda

Yokuspokus hani bana söz vermiştin bebeyim, hani beni salacaktın artık... Mezdeke oynayan Yabanelma ya kafayı takacaktın. Oldu mu hiç bu şimdi

Ona daha düğme ilikliyoruz. Hedef sayfamız var, procemiz var bakalım, o sayfalara kadar adımlarıylan bize gelmesini bekliyciz. Gülme emojileri başladı kendisinde.

Arkadaşlar sizinle bir resim paylaşmıştım birkaç sayfa önce, hatırlıyor musunuz? O resmin son hali şu. Sizce bir pedagog desteği almamız gerekir mi?
Eki Görüntüle 2612366

Derin sulardayi etiketlemeye utanıyorum. Özelden ona yaz

x/2=3 ise x=?
İlkokul 3 seviyesi asdfgh
Ama hepiniz kahkahayı basıp geçmişsiniz. Elf gözlerimle gerçekleri gören yalnızca bendim
3nity 'nın evinin muhasebesini de beyi tutuyordur inş
Ya cidden ne diyim..
Bak şimdi,
Yarim kilosu 3 tl yani kilosu 6 tl
Diğerinin kilosu 4 tl
Aradaki fark 2 lira.
Beyim gelsin, fişlerini falan da yollarim

x/2=3 ise x=?
İlkokul 3 seviyesi asdfgh
Ama hepiniz kahkahayı basıp geçmişsiniz. Elf gözlerimle gerçekleri gören yalnızca bendim
3nity 'nın evinin muhasebesini de beyi tutuyordur inş

Sonra bi şeylerlen çarptın sen onu neylerlen çarptın orada ben gittim.
Olm Lyanna Mormont bak bende oran orantı da yokmuş ya la.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…