Coronasavar

Kıza cevap yazacaktım ama sonra aklıma sen gelince utanıp yazmadım vallahi. Çünkü et yiyorum ya ben.
Ben de et yiyorum da dedıgım şey şu ilaç deneyleri bence öldürmek daha iyi bazen yanı nasıl desem hayvanın algılarıyla oynamak bana hiç etik gelmedi

ama bir yandan diğer bir hak da var

Reklamı var ya suyu boşa harcamayın diye. Gözlerini belerterek bakıyor ondan.
Biz televizyon izlemiyoruz ki evden bile kaldırdık haliyle reklamlardan da haberim yok. Televizyon izleyeceğim vakti kadınlar kulübüne girerek değerlendiriyorum
Trt cocukta çıksa bilirdim ama

Ben de et yiyorum da dedıgım şey şu ilaç deneyleri bence öldürmek daha iyi bazen yanı nasıl desem hayvanın algılarıyla oynamak bana hiç etik gelmedi

Hayvan deneylerinin sınırları çok katı.
'Oynamak' dediğin ne cok anlayamadım

Gücümüzün yettiği her şeyin içine ediyoruz işin özü. Başka bir canlının üstünde bir hak iddia etmeye hakkımız olabilir mi? Yapılanları aklayabilecek bir bahane olamaz. Tek sebep bencilliğimiz işte. Neyse... Bu konuda konuşmak bile kendimi iki yüzlü hissettiriyor bir yerde. Vejetaryenler, veganlar konuşsun.

Hadi az sanata çevirek, altın oran dediniz, size altın elmalı bi tablomu atayım:

Daha tamamlanmadı bu detay gireceğim ve ilk paylaşım.
Kurs kapanınca yağlı boyalarım kursta kaldı, oraya taşımıştım alıp, bunu sıkıntıdan akrilikle yaptım yine.

Sana çok özeniyorum ne guzel yetenegın var
Ne kadar guzellllll

Ben resimden hiç anlamam.
Cem Yılmaz bir gösterisinde şey diyor,
-Sanatçı bu resminde yalnızlığı anlatmış.
+Bakayım, bence boyası bitmiş.

İşte ben o hırt insanım

Ama güzel olmuş, eline sağlık.

Seviye birden yükselince ne diyeceğimi bilemedim şu an
Kalpli gözler duygularıma tercüman oluyor

Sana çok özeniyorum ne guzel yetenegın var
Ne kadar guzellllll

Eğitmeye çalışıyoz bu yaştan sonra anca biraz anladım bi şeyler durulmuyor, yetenek varsa da yoksa da artık biraz akademik olması için bir şeyler yapmaya net karar verdim. Aksa da boksa da artık huzura ererim.
Teşekkür ederim iltifatın için ödtülü.

Ama kendi alıyor tabloları.
Sayfalar önce hani bi ressama "Rakıbımsınızz" diye mesaj attım dedim ya, Cem bey ondan almış bi tabloyu sonradan aratınca bi gördüm anaağ dedim. Yeaa naberr. Sen de anlarsın çaktırmazsın.

Ben yeminliyim konuşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…