Yerinde olsaydım, elinde 20 numara fırçası olan birine bulaşmazdım.
Ben de et yiyorum da dedıgım şey şu ilaç deneyleri bence öldürmek daha iyi bazen yanı nasıl desem hayvanın algılarıyla oynamak bana hiç etik gelmediKıza cevap yazacaktım ama sonra aklıma sen gelince utanıp yazmadım vallahi. Çünkü et yiyorum ya ben.
Ben baktım bişi olmaz raad ol.Hani? Bakim bi
Benim için ikircikli bir konu bu, kesin bir yargıya varamıyorum ne yazık ki.Ben de et yiyorum da dedıgım şey şu ilaç deneyleri bence öldürmek daha iyi bazen yanı nasıl desem hayvanın algılarıyla oynamak bana hiç etik gelmedi
ama bir yandan diğer bir hak da var
Ben baktım bişi olmaz raad ol.
20 numara deyince bende de bir "kaç kaç kaç" refleksi uyandı ama gerek yokmuş.Ben de baktım şimdi.
20 numara deyince kalın bir fırça sandım, ince uzunmuş
Biz televizyon izlemiyoruz ki evden bile kaldırdık haliyle reklamlardan da haberim yok.Reklamı var ya suyu boşa harcamayın diye. Gözlerini belerterek bakıyor ondan.
Ben de et yiyorum da dedıgım şey şu ilaç deneyleri bence öldürmek daha iyi bazen yanı nasıl desem hayvanın algılarıyla oynamak bana hiç etik gelmedi
Gücümüzün yettiği her şeyin içine ediyoruz işin özü. Başka bir canlının üstünde bir hak iddia etmeye hakkımız olabilir mi? Yapılanları aklayabilecek bir bahane olamaz. Tek sebep bencilliğimiz işte. Neyse... Bu konuda konuşmak bile kendimi iki yüzlü hissettiriyor bir yerde. Vejetaryenler, veganlar konuşsun.Ben de et yiyorum da dedıgım şey şu ilaç deneyleri bence öldürmek daha iyi bazen yanı nasıl desem hayvanın algılarıyla oynamak bana hiç etik gelmedi
İlaç deneyleri hakkında hayvands mesela önce depresyon yaratılıyor alkol bagımlılığı olusturuluyorHayvan deneylerinin sınırları çok katı.
'Oynamak' dediğin ne cok anlayamadım
Sana çok özeniyorum ne guzel yetenegın varHadi az sanata çevirek, altın oran dediniz, size altın elmalı bi tablomu atayım:
Eki Görüntüle 2612398
Daha tamamlanmadı bu detay gireceğim ve ilk paylaşım.
Kurs kapanınca yağlı boyalarım kursta kaldı, oraya taşımıştım alıp, bunu sıkıntıdan akrilikle yaptım yine.
Ben resimden hiç anlamam.Hadi az sanata çevirek, altın oran dediniz, size altın elmalı bi tablomu atayım:
Eki Görüntüle 2612398
Kurs kapanınca yağlı boyalarım kursta kaldı, oraya taşımıştım alıp, bunu sıkıntıdan akrilikle yaptım yine.
Hadi az sanata çevirek, altın oran dediniz, size altın elmalı bi tablomu atayım:
Eki Görüntüle 2612398
Sana çok özeniyorum ne guzel yetenegın var
Ne kadar guzellllll
Ben resimden hiç anlamam.
Cem Yılmaz bir gösterisinde şey diyor,
-Sanatçı bu resminde yalnızlığı anlatmış.
+Bakayım, bence boyası bitmiş.
İşte ben o hırt insanım
Ama güzel olmuş, eline sağlık.
Ben yeminliyim konuşamamGücümüzün yettiği her şeyin içine ediyoruz işin özü. Başka bir canlının üstünde bir hak iddia etmeye hakkımız olabilir mi? Yapılanları aklayabilecek bir bahane olamaz. Tek sebep bencilliğimiz işte. Neyse... Bu konuda konuşmak bile kendimi iki yüzlü hissettiriyor bir yerde. Vejetaryenler, veganlar konuşsun.
Seviye birden yükselince ne diyeceğimi bilemedim şu an
Kalpli gözler duygularıma tercüman oluyor
Ben resimden hiç anlamam.
Cem Yılmaz bir gösterisinde şey diyor,
-Sanatçı bu resminde yalnızlığı anlatmış.
+Bakayım, bence boyası bitmiş.
İşte ben o hırt insanım
Ama güzel olmuş, eline sağlık.
Di mi? İnsan night'tan çizim gelince dük falan bekliyor, böyle sanat çıkınca boş bulunuyorSeviye birden yükselince ne diyeceğimi bilemedim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?