Coronasavar

Kesinlikle en vahşi yaratık biziz.
Şu konuya çok ciddiye girmeden yorum yapıp kapatacağım dayanamadım

Alternatifi olan bir şeyde bile isteye hiçbir rızası olmadan o canlıya zarar verilen bir yol seçilmemeli bence.
Bu kadar teknolojik ve bilimsel olarak gelişirken kaynakları daha iyi kullanarak her zaman bir alternatif yol bulabiliriz. Şu an bu %100 mümkün değil (çoğu ilacın vegan olmayışı gibi) ama doğru yatırımlarla ileride mümkün olacağını düşünüyorum.

Evindeki fareyi de örümceği de onu öldürmeden çıkarmanın yolu var istedikten sonra.

Hangi resim bu ya

Elmalı olansa djjs elma oldugundan aşkı memnu yasak aşk seks bitti konu

Bak sana ergen bir kız, kafesten kuşu çıkarmış.
Kafesin arkası görünmesi gerekirken sol kolu oradada kısmen yok. Bu da sırrımız olsun.
Gerisi her yoruma açık. İster rakamları görün ister volkanları, ister renkleri, ister kuştaki tasmayı. :)

Memeleri çiçek açmış

Ilaç deneylerinde kullanılan hayvanlar sokaktaki hayvandan daha güvende çoğu zaman
Ve söylediğin kurallardan biri de bu
Alternatifi var mi?
Varsa yapıldı mi?
Lab ortamında yapay organ üretiyorlar artık.
Bunu kullanmaya insandan başlayamazlar.
Öncesi hayvan deneyi
Ama sonuçta başarılı olunursa organ nakli bekleyen kişiler için fevkalade bir şey.
6 yaşında kalp nakli bekleyen bir çocuk, başka bir çocuğun ölümünü beklemek zorunda kalmaz böylece.
Hayvan deneyleri Şu durumda yapılmalı mi? Evet yapılmalı.

Ben gördüm ama söylemedim başka kim bilecek bakalım diye.
Geldim gidiyorum.
Güzel espriler dönüyor.
Arada kafa dağıtmak için okuyorum.
Ben sizden değilim ultra zenginim.

Eline sağlık, bunu daha iyi anladım bak.

Rakam göremedim ama hiç

Volkanik dağlar kızarmaya başlamış, birazdan arzular şelale, o ablanın da elinin nerede olduğu gözümden kaçmadı olsun
Yine de insanlar sanattan soğumasın.

Yokuspokus ya bu kızın guzelım kolu ağaç dalları gibi devam edıyor ya o dalların üzerindeki yapraklar melek kanadına benzıyor

memişlerinde kebelek falan var djdjd kız yaşatıyorrr
Ama kuşa huzunlu bakısı var

bu kuş özgürlüğü mü yoksa kuş mu özgürlüğünü kendi falan mu yaşatıyor

memeişlerindeki olusumlar he ergenım memem gelişiyor falan mı ya da erkek arkadaşı djdkd

ama kelebeklerin ömrü kısa derler üstünde açan umutları mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…