- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
Bu arada özür dilerim.
Valla benim yaptığım tabloyu boyle yorumlayani oyarım.
Yok okudum da bir sergi gezerken resmin önüne gelipCiddiyim. :)
Kesinlikle en vahşi yaratık biziz.Tartışmalı konular. Bir canlının faydası için bir diğeri gözden çıkarılabilir mi? Evimizi böcek bastığında da zarar vermese bile ilaclatiyoruz mesela. Eklembacakli olmasi canli olmadığı anlamına gelmiyor.
Yada fare görseniz evde? Ilk işiniz bir kenara zehir koymak olur.
Diyebilir misiniz kardeş kardeş yasayalım?
Ilaç deneyleri için kullanılan hayvanlar lab ortamlarında çoğaltılıyor
Zaten annelerini hic bir zaman bilmiyorlar.
Bilmedikleri şeyin yokluğunu daha az çekeceklerdir diye düşünüyorum.
Dediğim gibi, hayvanlarla deney yapmak için kurallar çok katı
Sadist şekilde davranmaya uygun değil. bu olmadığı sürece sahsi fikrim neden olmasin?
Insan zaten var oldugi surece zaten doğa yok olmaya mahkûm.
En vahşi yaratık biziz.
Öyle bir şey olsa etrafımda insan kalmazdı başta ailem olmak üzereAy nolur soguma benden
Öyle bir şey olsa etrafımda insan kalmazdı başta ailem olmak üzereAy nolur soguma benden
Hangi resim bu yaİki manalı bir resim yapmaya çalıştım kendi çapımda. Yarım çektim fotoyu, masa örtüsü esasen o, kenarlarından dantel gibi deri sarkıyor. İçinize şey olmasın hadi dedim nolur nolmaz.
Bir manası seks, bir manası doğum. (Üremeden gelen)
Tipin arkasındaki alan ruhlar bölgesi, yeşilli mavili, diğer taraf yıldız ışığı, kan ve gökyüzü, yeryüzü ve ardından yine masaya dönen bir zaman dilimi renkleri. Masa, deri, o tip ruh. İkisi bir arada insan.
İki manalı işte, daha düz bakarsan seks, daha derine girersen doğum, daha derinleşirsen yaradılış, elma ilk günah. Vs... Öyle vermeye çalıştım. Herkesin bakışına göre. Ama en biliçaltı seks. Hep seks bunlar
İfşa olmayacak olsam erkek arkadaşımın ve arkadaşının sanat hakkında youtube kanalları var onu önerirdimDa Vinci'nin şifresi gibi resimmiş vallahi. Resim okumak budur, cidden alkışlıyorum.
Yok okudum da bir sergi gezerken resmin önüne gelip
Hmm ressam burada
Zaman kötü kolla
Demek istemiş diyemem
Her şeyin usulu var.
Ben de elma zaten hep adem le havva ya gidiyor.
Bir kitabın üstünde elma varsa kesin yasak ask varbelki yok. Ama bence var.
E hadi bekliyozSize mastürbasyonlu olanı atayım mı peki?
Ama özgür akıl ile ilgili bir mana daha taşıyan? Hm?
Pcmin hemen üzerindeki tablo.
Memeleri çiçek açmışEki Görüntüle 2612423
Bak sana ergen bir kız, kafesten kuşu çıkarmış.
Kafesin arkası görünmesi gerekirken sol kolu oradada kısmen yok. Bu da sırrımız olsun.
Gerisi her yoruma açık. İster rakamları görün ister volkanları, ister renkleri, ister kuştaki tasmayı. :)
Kesinlikle en vahşi yaratık biziz.
Şu konuya çok ciddiye girmeden yorum yapıp kapatacağım dayanamadım
Alternatifi olan bir şeyde bile isteye hiçbir rızası olmadan o canlıya zarar verilen bir yol seçilmemeli bence.
Bu kadar teknolojik ve bilimsel olarak gelişirken kaynakları daha iyi kullanarak her zaman bir alternatif yol bulabiliriz. Şu an bu %100 mümkün değil (çoğu ilacın vegan olmayışı gibi) ama doğru yatırımlarla ileride mümkün olacağını düşünüyorum.
Evindeki fareyi de örümceği de onu öldürmeden çıkarmanın yolu var istedikten sonra.
Ben gördüm ama söylemedim başka kim bilecek bakalım diye.İki manalı bir resim yapmaya çalıştım kendi çapımda. Yarım çektim fotoyu, masa örtüsü esasen o, kenarlarından dantel gibi deri sarkıyor. İçinize şey olmasın hadi dedim nolur nolmaz.
Bir manası seks, bir manası doğum. (Üremeden gelen)
Tipin arkasındaki alan ruhlar bölgesi, yeşilli mavili, diğer taraf yıldız ışığı, kan ve gökyüzü, yeryüzü ve ardından yine masaya dönen bir zaman dilimi renkleri. Masa, deri, o tip ruh. İkisi bir arada insan. İle
İki manalı işte, daha düz bakarsan seks, daha derine girersen doğum, daha derinleşirsen yaradılış, elma ilk günah. Vs... Öyle vermeye çalıştım. Herkesin bakışına göre. Ama en biliçaltı seks. Hep seks bunlar
Eline sağlık, bunu daha iyi anladım bak.Eki Görüntüle 2612423
Kafesin arkası görünmesi gerekirken sol kolu oradada kısmen yok. Bu da sırrımız olsun.
Gerisi her yoruma açık. İster rakamları görün ister volkanları, ister renkleri, ister kuştaki tasmayı. :)
Eline sağlık, bunu daha iyi anladım bak.
Rakam göremedim ama hiç
Volkanik dağlar kızarmaya başlamış, birazdan arzular şelale, o ablanın da elinin nerede olduğu gözümden kaçmadıEki Görüntüle 2612423
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?