O masa neden ten rengi düşündün mü?
Düşün bakim
Seviyeyi arttırmam, seviyemizi gizlerim çaktırmam.
Di mi? İnsan night'tan çizim gelince dük falan bekliyor, böyle sanat çıkınca boş bulunuyor
O kadar subliminal ki şu an bilinçaltıma girmiş ama farkında bile değilim. Öyle bilinçaltı çalışmışsın.Olum bu resim seks la seks. O kadar gizlemişim ki göremediniz ya la. Ten rengi masa, elma altın elma, Gözler açık bakan cinsiyeti belirsiz biri ve gökkuşağı. Seks o resim.
İlaç deneyleri hakkında hayvands mesela önce depresyon yaratılıyor alkol bagımlılığı olusturuluyor
annesinden ayrılıyor
Hayvana korku salınıyor
Bunlardan bahsediyorum
Di mi? İnsan night'tan çizim gelince dük falan bekliyor, böyle sanat çıkınca boş bulunuyor
Ay nolur soguma bendenBen yeminliyim konuşamam
Aba altından sopa gösteriyorAynen, nutkum tutuldu.
Önce fırçayla tehdit edip sonra resim atıyor. Ben şimdi ne diyem?
Olum bu resim seks la seks. O kadar gizlemişim ki göremediniz ya la. Ten rengi masa, elma altın elma, Gözler açık bakan cinsiyeti belirsiz biri ve gökkuşağı. Seks o resim.
O kadar subliminal ki şu an bilinçaltıma girmiş ama farkında bile değilim. Öyle bilinçaltı çalışmışsın.
Aaaa dün bahsettiğim Monte Kristo Dükü hem de...Dük resmi derken yanlış anlaşılma olmasın.
Misal:
Ay nolur soguma benden
Ben anladım hacı
Resme bakınca ilk gördüğüm.
Da Vinci'nin şifresi gibi resimmiş vallahi. Resim okumak budur, cidden alkışlıyorum.
Sen de neyi en ortaya koyduğumu resmi yapanınkini görmüşsün aferin.
Bence o melun bakan sarı da onu arıyor haberin olsun.
Kolla g.. zaman kötü.
İki manalı bir resim yapmaya çalıştım kendi çapımda. Yarım çektim fotoyu, masa örtüsü esasen o, kenarlarından dantel gibi deri sarkıyor. İçinize şey olmasın hadi dedim nolur nolmaz.
Bir manası seks, bir manası doğum. (Üremeden gelen)
Tipin arkasındaki alan ruhlar bölgesi, yeşilli mavili, diğer taraf yıldız ışığı, kan ve gökyüzü, yeryüzü ve ardından yine masaya dönen bir zaman dilimi renkleri. Masa, deri, o tip ruh. İkisi bir arada insan.
İki manalı işte, daha düz bakarsan seks, daha derine girersen doğum, daha derinleşirsen yaradılış, elma ilk günah. Vs... Öyle vermeye çalıştım. Herkesin bakışına göre. Ama en biliçaltı seks. Hep seks bunlar
Sen de neyi en ortaya koyduğumu resmi yapanınkini görmüşsün aferin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?