- 20 Kasım 2018
- 14.190
- 53.962
- 598
- 35
He 99u gördüm ama 666yı sırf sen söylediğin için görmüş gibi yapayım.Sağ ele bak, yılan ile beraber bakarsan 666, yılanı çıkarırsan 99.
Ütopik bir yaşam bekleyemeyiz zaten ama veganların hayalindeki gibi bir dünya olsa zaten büyük çoğunlukla hastalıklar, genetik deformasyonlar olmayacak. Dolayısıyla tıp bilimi için bu kadar canlı da zarar görmeyecek.Ilaç deneylerinde kullanılan hayvanlar sokaktaki hayvandan daha güvende çoğu zaman
Ve söylediğin kurallardan biri de bu
Alternatifi var mi?
Varsa yapıldı mi?
Lab ortamında yapay organ üretiyorlar artık.
Bunu kullanmaya insandan başlayamazlar.
Öncesi hayvan deneyi
Ama sonuçta başarılı olunursa organ nakli bekleyen kişiler için fevkalade bir şey.
6 yaşında kalp nakli bekleyen bir çocuk, başka bir çocuğun ölümünü beklemek zorunda kalmaz böylece.
Hayvan deneyleri Şu durumda yapılmalı mi? Evet yapılmalı.
Bir de yılan gördüm ama onu zaten herkes görür.
Resimlerdeki şifreli mesajları hiç alamıycam ben.
Bana da haber verin ha öyle bir şey olursa, tek başıma bırakmayın beni
Eline sağlık nightım.
Yokuspokus ya bu kızın guzelım kolu ağaç dalları gibi devam edıyor ya o dalların üzerindeki yapraklar melek kanadına benzıyor
memişlerinde kebelek falan var djdjd kız yaşatıyorrr
Ama kuşa huzunlu bakısı var
bu kuş özgürlüğü mü yoksa kuş mu özgürlüğünü kendi falan mu yaşatıyor
memeişlerindeki olusumlar he ergenım memem gelişiyor falan mı ya da erkek arkadaşı djdkd
ama kelebeklerin ömrü kısa derler üstünde açan umutları mı
He 99u gördüm ama 666yı sırf sen söylediğin için görmüş gibi yapayım.
666 tamam da, 99 bir şeyi sembolize ediyor mu?
Sağ ele bak, yılan ile beraber bakarsan 666, yılanı çıkarırsan 99.
Ütopik bir yaşam bekleyemeyiz zaten ama veganların hayalindeki gibi bir dünya olsa zaten büyük çoğunlukla hastalıklar, genetik deformasyonlar olmayacak. Dolayısıyla tıp bilimi için bu kadar canlı da zarar görmeyecek.
Ben her şeyin bir alternatifi olduğunu düşünüyorum. Bugün hayvanlar üzerinde test edilmeden insanların kullanması yasal olmayabilir ama zamanla değişebilir. Geçmişten günümüze de neler değişmez diye düşünerek geldik ama değişti.
Djjdsj allah allah neyeBunların hepsi de bireeer mürekkep testiiiydiii işte benim sergimde bunu istiyorum benim deli dünyamın mürekkep testinden kim geçecek neyi görecek.
3nity çete başı olarak hepsinde seksi görmeyi başardı tebriks.
Lyanna Mormont yılanları gördü, uzmanlık alanı olarak gara yılanlar evet.
@Vander odtülü, yakalandın.
Tamamdır.
Bunların hepsi de bireeer mürekkep testiiiydiii işte benim sergimde bunu istiyorum benim deli dünyamın mürekkep testinden kim geçecek neyi görecek.
3nity çete başı olarak hepsinde seksi görmeyi başardı tebriks.
Lyanna Mormont yılanları gördü, uzmanlık alanı olarak gara yılanlar evet.
@Vander odtülü, yakalandın.
Tamamdır.
Ya tüm cahilliğimle bir şey sorabilir miyim?
Ben şimdi bu resime bakıyorum, sen resmi anlatmasan da gözüme güzel geliyor.
Beynimde, belki arka planda çözülen bir şeylerin etkisiyle belki renklerin etkisiyle kıpır kıpır bir şeyler oluyor.
Ruh hali dalgalanması gibi, algı bozukluğu gibi, yani nasıl tanımlayacağımı bilemedim ama değişik bir şey işte.
Şimdi resim okumayı bilen insanlar (böyle mi deniyor bilmiyorum ama) bu resme baktıklarında bu anlattıklarını anlayabilirler mi?
Yani tamam sen bir şeyler düşünerek çiziyorsun ama başka ressamlar ya da bu konu üzerine akademik eğitim almış olanlar "evet işte night burada bunu anlatmış" diye aşağı yukarı senin söylediklerini mi söylerler?
Djjdsj allah allah neye
Ben bu işin eğitimini almadım ama ilgiliyim.Ya tüm cahilliğimle bir şey sorabilir miyim?
Ben şimdi bu resime bakıyorum, sen resmi anlatmasan da gözüme güzel geliyor.
Beynimde, belki arka planda çözülen bir şeylerin etkisiyle belki renklerin etkisiyle kıpır kıpır bir şeyler oluyor.
Ruh hali dalgalanması gibi, algı bozukluğu gibi, yani nasıl tanımlayacağımı bilemedim ama değişik bir şey işte.
Şimdi resim okumayı bilen insanlar (böyle mi deniyor bilmiyorum ama) bu resme baktıklarında bu anlattıklarını anlayabilirler mi?
Yani tamam sen bir şeyler düşünerek çiziyorsun ama başka ressamlar ya da bu konu üzerine akademik eğitim almış olanlar "evet işte night burada bunu anlatmış" diye aşağı yukarı senin söylediklerini mi söylerler?
Ben bu işin eğitimini almadım ama ilgiliyim.
Mesela sağ eli din, inanç diye yorumladım.
Oradaki yılan şeytan.
Yılanın dönüşleri şeytanın insanı kandirmasi ve rakamlar da insanın içindeki gelgitler.
Sol el nefs.
İnsanın zaafları belki.
Belki herkesten gizlediği şeyler sol elle temsil edilmiş.
Kızın genç olması da ruhi calkantilarin ortalama yaşı.
Bazı şeyleri tam olarak ifade edemiyor oluşu.
Volkanlar da içindeki öfke, kızgınlık.
Ama ne olursa olsun bence bir ressamın ne anlattığını tam olarak yorumlamak imkansız.
Somut olarak ben bunları anlattım.
Ama night görünürde bu mesajlari en öne sürerek derinde daha farklı şeyler anlatmış olabilir.
Anlatmamıs da olabilir.
Ya da her insan ilk neyi görmüşse bilinç altindakini görmüş de olabilir.
Sonuç iseYokuspokus üstün yenetekli bir kızımız.
Onu sevin.
Çok acelicisin ben ovecektim zaten ne gerek vardı.Est bacım üstün yetenek metenek, ben kendimi çaktırmadan bir miktar önceki mesajımda övdüm (Çakmışlardır buradaki donsuzlar fena), utanırım demeyin siz. Ben kendime derim alksdjad.
Okuyan da beni ne sanacak...Lyanna Mormont yılanları gördü, uzmanlık alanı olarak gara yılanlar evet.
Akademik olarak bakanlar ise, orantısızlığı görür. Kadın bozuk, resim boyama hatalı, fırça izleri, ayrıntısız özensiz çalışma, renkler çiğ, olgunlaşmamış ve 9 kare tekniğine göre kız ölü alana girmek üzere hata. Eller gizlenmiş, el çizimi yok, renkler tam yedirilmemiş vb. çok hata. Bu teknik kısım. Benim istediğim de eksik olduğum da bu. Bunu da bir gün tamamlarsam, huzura ereceğim.
Okuyan da beni ne sanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?