Coronasavar

Ütopik bir yaşam bekleyemeyiz zaten ama veganların hayalindeki gibi bir dünya olsa zaten büyük çoğunlukla hastalıklar, genetik deformasyonlar olmayacak. Dolayısıyla tıp bilimi için bu kadar canlı da zarar görmeyecek.
Ben her şeyin bir alternatifi olduğunu düşünüyorum. Bugün hayvanlar üzerinde test edilmeden insanların kullanması yasal olmayabilir ama zamanla değişebilir. Geçmişten günümüze de neler değişmez diye düşünerek geldik ama değişti.

Bir de yılan gördüm ama onu zaten herkes görür.
Resimlerdeki şifreli mesajları hiç alamıycam ben.
Bana da haber verin ha öyle bir şey olursa, tek başıma bırakmayın beni

Eline sağlık nightım.

Ciddiyim bak, elmada bakacağı yeri bilen benimkini gördü
Bu resimde bakacağın yer sağ el ve gözler.
Sağ eldeki rakamlar gözde var. Yeşillere bak.
Bu da dini tercih, doğumdan sonraki ergenlikte, 16-18 civarı.

Ama bakarsan hep seks, hep seks işte, sol el memeler volkanlar, seks

Bu arada djdj ilk dikkatımi üstü gökkuşağı gibi lgbt bireyi mi bence özgürlüğünü yaşatmaya çalışıyor ama aile bireyleri takmış tasmayı dndm

Sana bir kelebek ömrünü atarım, bir kız, gölgesi boynuzlu, gölge içinde uzay boşluğu, fon da sarı mısır patlakları. Kız elindeki kelebeğe bakıyor ve saçları yerinde su var bir gemi yüzüyor.
İşte bu tablo da diyor ki senin hayatın su ile uzay arasındaki bir film. Ömrün kelebek, ister otur mısırını ye izle, ister gemini yüzdür.

Ama kızın çözdüğü şey de, bağlı bir mumya. Mumyalanmış kız çözülmüş (kundak).
Bu da yetişkinliğe gidiş. Gençlik.
Çok karışık ama onun fotosu bana kalsın. :)

Sağ ele bak, yılan ile beraber bakarsan 666, yılanı çıkarırsan 99.

Ya tüm cahilliğimle bir şey sorabilir miyim?

Ben şimdi bu resime bakıyorum, sen resmi anlatmasan da gözüme güzel geliyor.
Beynimde, belki arka planda çözülen bir şeylerin etkisiyle belki renklerin etkisiyle kıpır kıpır bir şeyler oluyor.
Ruh hali dalgalanması gibi, algı bozukluğu gibi, yani nasıl tanımlayacağımı bilemedim ama değişik bir şey işte.

Şimdi resim okumayı bilen insanlar (böyle mi deniyor bilmiyorum ama) bu resme baktıklarında bu anlattıklarını anlayabilirler mi?
Yani tamam sen bir şeyler düşünerek çiziyorsun ama başka ressamlar ya da bu konu üzerine akademik eğitim almış olanlar "evet işte night burada bunu anlatmış" diye aşağı yukarı senin söylediklerini mi söylerler?

Bu evet. Her günN bilmem kaç milyon dolar obezite ile mücadele için harcanıyor, sadece amerika da.
Sağlıklı beslenip egzersiz yapsa herkes bu rakam muhtemelen 10 da 1 ine inecek
Kalanıyla afrika doyar
Ama orada da her gün 30 bin insan açlıktan ölüyor.
Ideal dünyada yaşamıyoruz gerçekten
Direkt insanda her şekilde olmaz ama hadi hayırlısı :)

Bunların hepsi de bireeer mürekkep testiiiydiii işte benim sergimde bunu istiyorum benim deli dünyamın mürekkep testinden kim geçecek neyi görecek.
3nity çete başı olarak hepsinde seksi görmeyi başardı tebriks.
Lyanna Mormont yılanları gördü, uzmanlık alanı olarak gara yılanlar evet.
@Vander odtülü, yakalandın.

Tamamdır.

Djjdsj allah allah neye

Ahajdjkakd
Hayat işte, gösteriyor.

Görmek yetenektir kuzum ve şu dünyada her şey "Göreceli" ve her insan (Bence) bu dünyada bir amaç için var, kendi yeteneği ve bir zincirdeki halka gibi. Karma mıdır kelebek etkisi midir o hesap. Herkes görür. Kimi sembolizm biliyordur görür, kimi renk biliyordur görür ki resmin en güzel yanı "Renk bilmek gerekmediği, zaten ruhumuzda olduğu" :) Ondan.
Müzikteki notalar gibidir renkler. Evrensellik budur.

Akademik olarak bakanlar ise, orantısızlığı görür. Kadın bozuk, resim boyama hatalı, fırça izleri, ayrıntısız özensiz çalışma, renkler çiğ, olgunlaşmamış ve 9 kare tekniğine göre kız ölü alana girmek üzere hata. Eller gizlenmiş, el çizimi yok, renkler tam yedirilmemiş vb. çok hata. Bu teknik kısım. Benim istediğim de eksik olduğum da bu. Bunu da bir gün tamamlarsam, huzura ereceğim.

Hocamın yorumunu söyleyeyim, kendisi yurt dışı sergiler de dahil 39 sergi açmış, Utku Varlık'ın arkadaşı. Bana dediği "Fikren benden çok yukarıdasınız, ben size erişemem, bunu parlatmalıyız, üslup deyip geçemeyiz. Tekniken çok yetersiz ve tembelsiniz. Kendinize yetişebilmenizi çok dilerim" vb. Bana whtsptan çizimler yolluyor kendisi daha başına geçemedim.

Ben bu işin eğitimini almadım ama ilgiliyim.
Mesela sağ eli din, inanç diye yorumladım.
Oradaki yılan şeytan.
Yılanın dönüşleri şeytanın insanı kandirmasi ve rakamlar da insanın içindeki gelgitler.
Sol el nefs.
İnsanın zaafları belki.
Belki herkesten gizlediği şeyler sol elle temsil edilmiş.
Kızın genç olması da ruhi calkantilarin ortalama yaşı.
Bazı şeyleri tam olarak ifade edemiyor oluşu.
Volkanlar da içindeki öfke, kızgınlık.
Ama ne olursa olsun bence bir ressamın ne anlattığını tam olarak yorumlamak imkansız.
Somut olarak ben bunları anlattım.
Ama night görünürde bu mesajlari en öne sürerek derinde daha farklı şeyler anlatmış olabilir.
Anlatmamıs da olabilir.
Ya da her insan ilk neyi görmüşse bilinç altindakini görmüş de olabilir.
Sonuç ise Yokuspokus üstün yenetekli bir kızımız.
Onu sevin.

Est bacım üstün yetenek metenek, ben kendimi çaktırmadan bir miktar önceki mesajımda övdüm (Çakmışlardır buradaki donsuzlar fena ), utanırım demeyin siz. Ben kendime derim alksdjad.

Est bacım üstün yetenek metenek, ben kendimi çaktırmadan bir miktar önceki mesajımda övdüm (Çakmışlardır buradaki donsuzlar fena ), utanırım demeyin siz. Ben kendime derim alksdjad.
Çok acelicisin ben ovecektim zaten ne gerek vardı.

Ve bu kısım da yaşanmışlıktır işte.
Resimdeki kız orantısız "Her telden"
Boyama hatalı "Rengini belli etmez"
Fırça izleri "İz bırakan olaylar"
Özensiz çalışma "Her fedakar, kendi için zamanda diğerlerine davrandığından daha tembeldir"
Renkler tam yedirilmemiş "Aceleci-sabırsız"
Eller gizlenmiş "İşte resimdeki yapamadığı şey"
Kız ölü alana girmek üzere "Kız yaşlanıyor artık"
Bu da ressamı anlatır.

Bu yüzden iyi ressamlar, kendileri hakkında sır fısıldamayı en zoru gören gözlere bırakmayı isteyen anlatıcılar.
Da vinci severim.
Kendisini iyi gizler.
Van Gogh abime ise bayılırım, kendisini öyle bir açar ki, atomlarında ararsınız. :)
"Yıldızlı gece"

Resim güzeldir, sevin vallah. Çok duygusalız biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…