- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Hocam biz halvet yerleri hariç memintoları da açıyoruz ama gerekli midir yoksa beyaz atletimizi çıkartmadan mı devam etmemiz uygun olur?
Kusuyorum şöyan.
Kızı üzdün bak senınkini senın çocuk emcüklüyor olabilir bu kızınkıler ne olacak yaAhahaha halvet yerini sen nereden biliyorsun. Dini tabirleri bilen sapık ajsjsjs
Memintoları üstündeki örtüyü açmadan, alttan eli sokarak okşamak lazım. Aksi takdirde uygun değildir.
Üzme beni.
Bizde bitmez zira onun bana söylediği şey toplum içinde de söylenir anlaşılmaz.Ahdjajfjjsf
Ya bunu yazdığıma kesin pişman olacağım,
Bizde seninki benimki muhabbeti vardı eskiden.
Ama benimki onun, onunki benim
Benimki özlemiş mi beni?30u geçince azaldı ve bitti çok şükür
4 sezon Muhteşem Yüzyıl izledim, tabii bilicem halveti. Halvet özel ilgi alanım. Cima bile biliyorum nağğber. O Muhteşem'den değil ama şahsi bilgi hazinem.Ahahaha halvet yerini sen nereden biliyorsun. Dini tabirleri bilen sapık ajsjsjs
Memintoları üstündeki örtüyü açmadan, alttan eli sokarak okşamak lazım. Aksi takdirde uygun değildir.
Ov yeah.Hadi bakalım nick değiştirme açılmış, eski banlı hayata geri dönelim madem bu kadar düke battık.
Hee buradsn çıkınca temız geçmiş için night yapacan değil mi?Hadi bakalım nick değiştirme açılmış, eski banlı hayata geri dönelim madem bu kadar düke battık.
Nick değiştirmeyle banlı hayat nalaka?Hadi bakalım nick değiştirme açılmış, eski banlı hayata geri dönelim madem bu kadar düke battık.
Aha gitti kadınOv yeah.
Say my name.
Nick değiştirmeyle banlı hayat nalaka?
AhajsjfjasŞeyi merak ettim benimki derken gözünle edep bölgesini işaret edip, itici ve pis bir gülümseme de hasıl oluyor muydu sıfatında? Midemi iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Ahajsjfjas
Oluyordu. Bazen sinsice yanina yaklaşıp başka temaslarla sorduğum oluyordu.
Daha ayrıntı isteyeceksen özele gel
Yemin ederim şurayı okusa kocam boşar beni.
Bu topik kesinlikle kendini imha etmeli.
Senin için fesat. Şarkı o. Dans ediyorum eller havaya.Aha gitti kadın⁷
Hee buradsn çıkınca temız geçmiş için night yapacan değil mi?
Edepsiz edepsiz sen mi soruyordun bir de? Erinin halvet yerinin kendiliğinden harketlenmesini beklemeden,beyinin nefsinin kabarmasının ardından sadece peki bey demeden üstüne mi atlıyordun adamın? Allahm daha neler göreceğim ben.
Bir şey sormak istiyorum
Sebişmeden sonra ne yapıyorsunuz genelde? Hemen duvara bir çentik mi atarsınız, telefonu elinize alıp sosyal medyaya mı bakarsınız, ee annenler nasıl mı dersiniz?
Nedir bunun normali
Bir şey sormak istiyorum
Sebişmeden sonra ne yapıyorsunuz genelde? Hemen duvara bir çentik mi atarsınız, telefonu elinize alıp sosyal medyaya mı bakarsınız, ee annenler nasıl mı dersiniz?
Nedir bunun normali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?