Coronasavar

Hocam biz halvet yerleri hariç memintoları da açıyoruz ama gerekli midir yoksa beyaz atletimizi çıkartmadan mı devam etmemiz uygun olur?

Ahahaha halvet yerini sen nereden biliyorsun. Dini tabirleri bilen sapık ajsjsjs

Memintoları üstündeki örtüyü açmadan, alttan eli sokarak okşamak lazım. Aksi takdirde uygun değildir.

Ahdjajfjjsf
Ya bunu yazdığıma kesin pişman olacağım,
Bizde seninki benimki muhabbeti vardı eskiden.
Ama benimki onun, onunki benim
Benimki özlemiş mi beni? 30u geçince azaldı ve bitti çok şükür
Bizde bitmez zira onun bana söylediği şey toplum içinde de söylenir anlaşılmaz. İsmimle hitap edilmesini de sevmiyorum

Ahahaha halvet yerini sen nereden biliyorsun. Dini tabirleri bilen sapık ajsjsjs

Memintoları üstündeki örtüyü açmadan, alttan eli sokarak okşamak lazım. Aksi takdirde uygun değildir.
4 sezon Muhteşem Yüzyıl izledim, tabii bilicem halveti. Halvet özel ilgi alanım. Cima bile biliyorum nağğber. O Muhteşem'den değil ama şahsi bilgi hazinem.

Ben çok yanlış yabmışım şu ana kadar, teşekkür ederim bilgi için. Karantinadan sonra adama zinhar göstermeyeceğim.

Şeyi merak ettim benimki derken gözünle edep bölgesini işaret edip, itici ve pis bir gülümseme de hasıl oluyor muydu sıfatında? Midemi iyice boşaltmak istiyorum çünkü.
Ahajsjfjas
Oluyordu. Bazen sinsice yanina yaklaşıp başka temaslarla sorduğum oluyordu.
Daha ayrıntı isteyeceksen özele gel
Yemin ederim şurayı okusa kocam boşar beni.
Bu topik kesinlikle kendini imha etmeli.

Ahajsjfjas
Oluyordu. Bazen sinsice yanina yaklaşıp başka temaslarla sorduğum oluyordu.
Daha ayrıntı isteyeceksen özele gel
Yemin ederim şurayı okusa kocam boşar beni.
Bu topik kesinlikle kendini imha etmeli.

Edepsiz edepsiz sen mi soruyordun bir de? Erinin halvet yerinin kendiliğinden harketlenmesini beklemeden,beyinin nefsinin kabarmasının ardından sadece peki bey demeden üstüne mi atlıyordun adamın? Allahm daha neler göreceğim ben.

Hee buradsn çıkınca temız geçmiş için night yapacan değil mi?

Daha hakkım var ve ben bu haklardan birini, buradaki en kavgacı hallerimden biri için kullandım. Düşmanlara dükümü açtım daha napim?
Duymayan kalmasın ben o arada siniri gelen ehlaklı Gangsta, ehlaksız çıktım. Bakın. Tamamsa gidebilersiniz. Dostlarımlan tam bir gangsta çetesiyiz dükünüzü keseriz akıllı olun.

Sen şimdi üste çıkma da dersin?

Bir şey sormak istiyorum
Sebişmeden sonra ne yapıyorsunuz genelde? Hemen duvara bir çentik mi atarsınız, telefonu elinize alıp sosyal medyaya mı bakarsınız, ee annenler nasıl mı dersiniz?
Nedir bunun normali

Bi sigara yakar halka şeklinde üflerim. Ve eşim "Komodine paramı koymadığın kaldı" diye bazen hayıflanır.

Bir şey sormak istiyorum
Sebişmeden sonra ne yapıyorsunuz genelde? Hemen duvara bir çentik mi atarsınız, telefonu elinize alıp sosyal medyaya mı bakarsınız, ee annenler nasıl mı dersiniz?
Nedir bunun normali

Hadi gah yıkan cenabet dolaşma evin bereketi kaçar diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…