Banlanırsın yiğidim şifreli söyle.Ben dük e bir ad öğrendim dkdkdkd benımkınden aslında yenı öğrenmedim de
Bunu da sevdim söyleyeyim mi
lyannayla yardımcı kuvvetler olmussunuz djdjjd ben asıl düküm kdkdkd
Yokuspokus giflerin yüklenebildiği bir sayfa söylemiştin hangisiydi o ya?
giphy kuzum.
GIPHY - Be Animated
GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you.giphy.com
Hsjsjs ya dükün dolaylı haliBanlanırsın yiğidim şifreli söyle.
Hermafroditim ne var bunda ben kendi kendime bir şeyler yapabılıyorumİşte itiraf, ben düküm dedi, ben düklüyüm dedi. İşte odtülü. Yanılmam ben. : p
Odtülü geyiği de bilmiyorsan ablası şu; bir genç vardı, kadınlar kulübü müptelası. Canım sıkılıyor ablalarım beni aranızda idare edin diye ayda bir ısrarla gelirdi. Erkek. Zeki bir çocuktu sevdirmişti kendini bazılarımıza. Tabi kurallar belli.
Hsjsjs ya dükün dolaylı hali
Allahım nasıl söyleyecegım dkdkdk
Pantolon balığı banlanırmıyım kız buna
O ne be öyle insanı dükten soğuturHsjsjs ya dükün dolaylı hali
Allahım nasıl söyleyecegım dkdkdk
Pantolon balığı banlanırmıyım kız buna
İsim verecek kadar kişilikli goruntudeler sanırımO ne be öyle insanı dükten soğutur
Peki ben size şeyi söyledim mi ben benim adama o da bana birbirimizin dük ve mikisine verdiğimiz isimlerle hitap ediyoruz
Kız bilerek mi sormuş anlamadımBunu bi kız yapmıştı youtubeda, balıkçıya gidip "Abi sizde pantolon balığı var mı?" diye soruyordu. Adam "Var da öylesi balık değil o" filan diyordu. Gülmemem gerekiyordu güldüm. Esasen bu tacizdir de işte, güldüm Allah affetsin.
Bunu bi kız yapmıştı youtubeda, balıkçıya gidip "Abi sizde pantolon balığı var mı?" diye soruyordu. Adam "Var da öylesi balık değil o" filan diyordu. Gülmemem gerekiyordu güldüm. Esasen bu tacizdir de işte, güldüm Allah affetsin.
Kız bilerek mi sormuş anlamadımbilerek sorduysa duyacağı cevaba hazır olması gerekirdi taciz değil bence
Kız bilerek mi sormuş anlamadımbilerek sorduysa duyacağı cevaba hazır olması gerekirdi taciz değil bence
Kasap kasap gezip billur aradığım günler geldi aklıma.Kız bilerek soruyor da, kıza değil adama taciz olm. Adam balıkçı yani gidip adama "Sizde dük var mı?" diye soruyorsun argoda, bile bile. Kızlara laf atanlar gibi işte. Haberli bi muhabbet grubu olsa geyik olur işte de habersiz yoldan çevirdiğin adama yapınca taciz gibi bir şey oluyor sanki.
Kasap kasap gezip billur aradığım günler geldi aklıma.
Kafamı dükkanın kapısından uzatıp "pardonn sizde billur var mıı" dediğim her seferde sonunda birisi "var ablacım gel göstereyim" diyecek diye çok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?