Coronasavar

Ben dük e bir ad öğrendim dkdkdkd benımkınden aslında yenı öğrenmedim de
Bunu da sevdim söyleyeyim mi

lyannayla yardımcı kuvvetler olmussunuz djdjjd ben asıl düküm kdkdkd

İşte itiraf, ben düküm dedi, ben düklüyüm dedi. İşte odtülü. Yanılmam ben. : p

Odtülü geyiği de bilmiyorsan ablası şu; bir genç vardı, kadınlar kulübü müptelası. Canım sıkılıyor ablalarım beni aranızda idare edin diye ayda bir ısrarla gelirdi. Erkek. Zeki bir çocuktu sevdirmişti kendini bazılarımıza. Tabi kurallar belli.

Hermafroditim ne var bunda ben kendi kendime bir şeyler yapabılıyorum

Hsjsjs ya dükün dolaylı hali
Allahım nasıl söyleyecegım dkdkdk
Pantolon balığı banlanırmıyım kız buna

Bunu bi kız yapmıştı youtubeda, balıkçıya gidip "Abi sizde pantolon balığı var mı?" diye soruyordu. Adam "Var da öylesi balık değil o" filan diyordu. Gülmemem gerekiyordu güldüm. Esasen bu tacizdir de işte, güldüm Allah affetsin.

Hsjsjs ya dükün dolaylı hali
Allahım nasıl söyleyecegım dkdkdk
Pantolon balığı banlanırmıyım kız buna
O ne be öyle insanı dükten soğutur

Peki ben size şeyi söyledim mi ben benim adama o da bana birbirimizin dük ve mikisine verdiğimiz isimlerle hitap ediyoruz

Kız bilerek mi sormuş anlamadım bilerek sorduysa duyacağı cevaba hazır olması gerekirdi taciz değil bence

Kız bilerek mi sormuş anlamadım bilerek sorduysa duyacağı cevaba hazır olması gerekirdi taciz değil bence

Idrakyollariiltihabi sen de mahrum kalma.

O zaman size "kalkan var mı"yı atmam lazım.

Kız bilerek soruyor da, kıza değil adama taciz olm. Adam balıkçı yani gidip adama "Sizde dük var mı?" diye soruyorsun argoda, bile bile. Kızlara laf atanlar gibi işte. Haberli bi muhabbet grubu olsa geyik olur işte de habersiz yoldan çevirdiğin adama yapınca taciz gibi bir şey oluyor sanki.

Dünyada benden daha pisleri varmış yarın düke jddjjdd yok lan tırtıklı kalkan dükle beraber aaaa
Guzell

Kasap kasap gezip billur aradığım günler geldi aklıma.

Kafamı dükkanın kapısından uzatıp "pardonn sizde billur var mıı" dediğim her seferde sonunda birisi "var ablacım gel göstereyim" diyecek diye çok korktum

Hayır bu yorumuna karşılık İffet'in kahvehane sahnesini atmiycimm hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…