- 18 Ekim 2018
- 8.193
- 33.962
- 548
He o yönden haklısın evetKız bilerek soruyor da, kıza değil adama taciz olm. Adam balıkçı yani gidip adama "Sizde dük var mı?" diye soruyorsun argoda, bile bile. Kızlara laf atanlar gibi işte. Haberli bi muhabbet grubu olsa geyik olur işte de habersiz yoldan çevirdiğin adama yapınca taciz gibi bir şey oluyor sanki.
Penc ü se, severler idrak'i genc üse
Suçu oğlana atmaMemelerim sarktı gençlik mi kaldı oğlan emcükledi sarktı hep
Suçu oğlana atma
Terbşyesizleşmicem hanımefendiyim çünkü
Başka zamanlarda nasıl aktiviteler yapıyorsunuzHemen pisleşmişsiniz hemen. Yendim çok şükür. Beyimle arada böyle kültürel aktiviteler yapıyoruz.
Deme öyle ya bende de var sarkıklık amaanMemelerim sarktı gençlik mi kaldı oğlan emcükledi sarktı hep
Merak etme sadece çocuk emcüklemesi değil dkdkdkd lütfen demekkiBaşka zamanlarda nasıl aktiviteler yapıyorsunuz
Deme öyle ya bende de var sarkıklık amaan
Hııı dkjddkdk soyunukken ellemıyorsunuz hıı bu durumu bşr konudan öğrendimKemalim yapmaz öyle pis şeyler. Edebimizle çiftleşiyoruz biz.
Başka zamanlarda nasıl aktiviteler yapıyorsunuz
Deme öyle ya bende de var sarkıklık amaan
Hı hımBu misal night gibi üyeler son görülmelerini nasıl kapatıyor illa pro mu olmak lazım fakiriz da
Memelerim sarktı gençlik mi kaldı oğlan emcükledi sarktı hep
O ne be öyle insanı dükten soğutur
Peki ben size şeyi söyledim mi ben benim adama o da bana birbirimizin dük ve mikisine verdiğimiz isimlerle hitap ediyoruz
Hııı dkjddkdk soyunukken ellemıyorsunuz hıı bu durumu bşr konudan öğrendim
Haklısın asıl terbiyesızlık soyunurken
Ahahaha turuncu 700. sayfalarda ısındı ama güzel ısındı, aktif olarak oyuna girdiAhdjajfjjsf
Ya bunu yazdığıma kesin pişman olacağım,
Bizde seninki benimki muhabbeti vardı eskiden.
Ama benimki onun, onunki benim
Benimki özlemiş mi beni?30u geçince azaldı ve bitti çok şükür
Ahdjajfjjsf
Ahdjajfjjsf
Üffff ya aklıma bir şeyler geldi dkkdkdk siz de 2 parça açıktır çatal bıçak setidir o daSoyunmak? Ne gerek var böyle şeylere Edepsiz miyim ben? Sadece ihtiyaç duyulan vücut parçalarını açıyoruz ajsjsksksks
Hocam biz halvet yerleri hariç memintoları da açıyoruz ama gerekli midir yoksa beyaz atletimizi çıkartmadan mı devam etmemiz uygun olur?Soyunmak? Ne gerek var böyle şeylere Edepsiz miyim ben? Sadece ihtiyaç duyulan vücut parçalarını açıyoruz ajsjsksksks
Unuttum ben sorun yokAhdjajfjjsf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?