- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Hangover taktiği uygulayıp, burada olan burada kalır deyip saygın bdv imajımıza geri dönmeliyiz.
Sayko değilse bunca sayfayı kimse okumaz zaten.
Ben aslında yoğuuumBen ona da güvenemiyorum. Ya biri benim gibi saykoysa? Okur abi 816 sayfayı da okur. Ama güvendiğim şu ki, o kadar sayfayı okuduktan sonra bilinçaltı biter ve bizi bulsa da anca el öper.
Donsuz yatarsan öyle olur, üşütürsün.Konuşulanlar sağolsun rüyamda hepsinin potporisini yaşadım
Bir grup arkadaş ve erkek arkadaşımla yurtdışına gitmişiz (yaşamak istediğiniz ülke konusu)
Orada erkek arkadaşım ben şehri bildiğim için kulağıma "bana vegan don bulmamız lazım" diyordu (veganlık + don konusu)
Yolda erkek arkadaşımı kaybediyordum yanımdaLyanna Mormont beliriyordu (her gece rüyamda işin ne senin)
Doncuya giriyorduk, orada hacı amca şeklinde bir adam donları çıkarıyordu ama sadece slip şeklinde olanlar varmış.
Bu civarda benden başka vegan doncu bulamazsınız diyordu. Lya da "bunlar normal slip gibi değiller merak etme öyle kötü durmazlar ben biliyorum bunları al" diye aklıma giriyordu.
Bu gittiğimiz şehir de avrupanın en gelişmiş şehirlerinden biri bu aradaama yaptığımız ilk iş don aramak
Günaydın kabilemin sevgili aborjinleri. Biz kahvaltıda mısır gevreği ve yımırta filan yedik. Çünkü kahvaltı hazırlayacak bir gıdım enerjim yoktu, eşim de geç kalkınca ne bulursak onu yedik işte. Küçük hamsi paluğum gece saat başı uyanıp memee diye ortalığı inletti. En sonunda alıp bizim yatağa götürdüm. Orada da devam etti. Meme yok, hadi uyu bakalım aaaa, diye zılgıtı yeyince taktik değiştirdi. Bu sefer de öperek ve saçımın arasına kafasını sokarak meme demeye başladı. Al guzuum memeler sana feda olsun deyip, birini kesip verdim eline.Uykusuzum, huysuzum kısaca. Yabanelma unutmadan, seni o pizzalar için kınıyorum. Mısır gevreğinin yanında hoş durmadı.
Valla biz de tost yedik.
Dümdüz tost. Kaşarlı.
19 gündür donusumlu olarak her sabah pankek, krep, omlet le canıma okudular. Bugün haşladım yumurtaları, verdim ellerine tostlarını, yemeyeni de tehdit ettim. Herkes sağ ben selamet.
Yeter ama di mi?
Beyim de bu saatlerde kahve falan sipariş veriyordu üst kattan, sabah evde estirdiğim firtina ona da iyi geldi bence. Ses soluk yok
Tesadüfe bak biz de tost yedik. Tostları da eş kişisine yaptırdım. Ufak bir sinir krizi neticesinde mutfağı da toplamış bulundu.
Heppinize günaydın
Kızıma arada pastaneden alıyordum bunlardan, kaç gündür istiyordu, yapayım da yavrumun boynu bükük kalmasın dedimGünaydın kabilemin sevgili aborjinleri. Biz kahvaltıda mısır gevreği ve yımırta filan yedik. Çünkü kahvaltı hazırlayacak bir gıdım enerjim yoktu, eşim de geç kalkınca ne bulursak onu yedik işte. Küçük hamsi paluğum gece saat başı uyanıp memee diye ortalığı inletti. En sonunda alıp bizim yatağa götürdüm. Orada da devam etti. Meme yok, hadi uyu bakalım aaaa, diye zılgıtı yeyince taktik değiştirdi. Bu sefer de öperek ve saçımın arasına kafasını sokarak meme demeye başladı. Al guzuum memeler sana feda olsun deyip, birini kesip verdim eline.Uykusuzum, huysuzum kısaca. Yabanelma unutmadan, seni o pizzalar için kınıyorum. Mısır gevreğinin yanında hoş durmadı.
O youtube kanali da senin mi? Hayır öyleyse ben kendimi iki dk kesip gelcemKızıma arada pastaneden alıyordum bunlardan, kaç gündür istiyordu, yapayım da yavrumun boynu bükük kalmasınyoksa yumurta candır.
Tabi ki değil daha nelerO youtube kanali da senin mi? Hayır öyleyse ben kendimi iki dk kesip gelcem
Tabi ki değil daha neler
Valla hiç belli olmaz. Iki çocukla mantı açıp, mutfakta aşna fişne yapan, çeşit çeşit tarif de verir.
Ya bence günde üç öğünün bir tanesi sağlıklı olsa, gerisini saldım çayıra olarak yesek, gayet uygun. O değil de ilk kızımı organik besinlerle büyüttüm, paketli gıda bilmedi 3 yaşına kadar. Küçük olan şuan evde elinde çıbık krakerle dolaşıyor. Bu bir atılımdır.Valla biz de tost yedik.
Dümdüz tost. Kaşarlı.
19 gündür donusumlu olarak her sabah pankek, krep, omlet le canıma okudular. Bugün haşladım yumurtaları, verdim ellerine tostlarını, yemeyeni de tehdit ettim. Herkes sağ ben selamet.
Yeter ama di mi?
Beyim de bu saatlerde kahve falan sipariş veriyordu üst kattan, sabah evde estirdiğim firtina ona da iyi geldi bence. Ses soluk yok
Çemkirmemi geri çekiyorum o zaman. Yarasın kuzucuğa afiyet olsun.Kızıma arada pastaneden alıyordum bunlardan, kaç gündür istiyordu, yapayım da yavrumun boynu bükük kalmasın dedimyoksa yumurta candır.
Üstüme iyilik sağlik, hep buValla hiç belli olmaz. Iki çocukla mantı açıp, mutfakta aşna fişne yapan, çeşit çeşit tarif de verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?