Allah seni iyi etsin, ayağımda çocuk zıpladı.Aa sen giyiniyor muydun yahu?
Totişleri havadar gezen sen değil miydin, ben mi karıştırdım
Ben 2 dk falan sanıyordumDont panic. 10 dk.
Ama o sırada ya şarjın biterse?
Ya internetin kesilirse?
Ya telefonun bozulursa?
Hı?
Aa 10 dk mı? Birkaç dakika sanıyordum ben. İyiymiş.Dont panic. 10 dk.
Ama o sırada ya şarjın biterse?
Ya internetin kesilirse?
Ya telefonun bozulursa?
Hı?
Ben dersimi aldım artık arada giyiniyorumAa sen giyiniyor muydun yahu?
Totişleri havadar gezen sen değil miydin, ben mi karıştırdım
Ben 2 dk falan sanıyordumbir sonrakinde aklımda tutarım bunu eğer bu bir tuzak değilse
AlsksjsksksjBen dersimi aldım artık arada giyiniyorum
Ben birkaç dakika sanıyordum da ondan şaşırdım.
Düğünden sonra bu:
Yok o fotolar çıktı boy boy
Yok yok 10 dk.
Hay ben dük diyen dilimi eşsek arısı soksunHadi hadii... Şanticiler sizi.
Allah muhafaza gız nimetlen çok şaka olmaz bak geçen mutfak tezgahı sonrası çarpıldığını yazmışsın, anca çözülmüşsün, şanti ve zeytin miktarını azaltın, tezgahta kavranmaları bırakın biraz.
Sen demedin mi "Dük dedim, işte günler sonra yeniden dük diyebiliyorum şükürler olsun" diye. Bacım bak mutfaktan az çıkın, biraz salona neyim @Alicja dan örnek alın halı filan, mutfak halısı da olur yeter ki halı olsun; hep pizza mantı, evin beti bereketi kaçar. Cıks cıks cıks.
İnanmayan 856 sayfa okusun.
Kavrama derkeneHay ben dük diyen dilimi eşsek arısı soksun
Mutfağı severim ama kavrama olayları icin tercih etmiyorum diye kaç defa söyledimlütfen kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyin
Az önce kendime kerimcan ödülü verdim, bugün hakettim izlemeyi, öyle geldimKiz sen ne yaptin? Ben simdiye kadar hiç kerimcan durmaz videolarini görmemistim. Sadece eksi'den ismini duymustum. Dedim iyi bare dinleyim. Bu ne kiz? Bu neee? Ajdarin çikita muz en azindan eglenceli.
Dügünden sonra asil bu sarki çalisin, yani eger enerji kaldiysa
Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Sizinle polemiğe girmek istemedim ama bu konuda haklısınız. Donu üzerinde en uzun tutan kişi sizsiniz
Sen hunharca temizlik yaparken çok şey değişti buradaKavrama derkene
N’oluyor guzum buralarda
Az önce kendime kerimcan ödülü verdim, bugün hakettim izlemeyi, öyle geldim
Buraları da temizleyeyim mi, ister misin?Sen hunharca temizlik yaparken çok şey değişti burada
Sende mavi boncuk dağıtır gibi herkese beni bir tek sen anladın diyorsunSağ ol canım. Çok üstüme geldiler çok ağlattılar beni iftira attılar. Beni bir tek sen anladın.
Diğerlerini Allah'a havale ediyorum.
Benim için ödül.Ödülmü??? O video ödül olarakmi görülüyor?
Bacim, iyimisin? Evi tuz ruhu ilemi temizledin? Tecavüzcü Coskun senin içkine birseymi katti???
Bu şarkı aslında Kerimcan'ın değil, birisi yapıp onun üstüne atıp yüklemiş, onun adını kullanarak.Kiz sen ne yaptin? Ben simdiye kadar hiç kerimcan durmaz videolarini görmemistim. Sadece eksi'den ismini duymustum. Dedim iyi bare dinleyim. Bu ne kiz? Bu neee? Ajdarin çikita muz en azindan eglenceli.
Dügünden sonra asil bu sarki çalisin, yani eger enerji kaldiysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?