Coronasavar

Düğünden sonra bu:

Yok o fotolar çıktı boy boy

Kiz sen ne yaptin? Ben simdiye kadar hiç kerimcan durmaz videolarini görmemistim. Sadece eksi'den ismini duymustum. Dedim iyi bare dinleyim. Bu ne kiz? Bu neee? Ajdarin çikita muz en azindan eglenceli.

Dügünden sonra asil bu sarki çalisin, yani eger enerji kaldiysa

Hay ben dük diyen dilimi eşsek arısı soksun
Mutfağı severim ama kavrama olayları icin tercih etmiyorum diye kaç defa söyledim lütfen kamuoyunu yanlış bilgilendirmeyin

Az önce kendime kerimcan ödülü verdim, bugün hakettim izlemeyi, öyle geldim

Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Sizinle polemiğe girmek istemedim ama bu konuda haklısınız. Donu üzerinde en uzun tutan kişi sizsiniz

Sağ ol canım. Çok üstüme geldiler çok ağlattılar beni iftira attılar. Beni bir tek sen anladın.
Diğerlerini Allah'a havale ediyorum.
Lyanna Mormont ve filmdelisi şaşırmış.
Yanlışsa duzeltin la

Evet süre 10 dk.
11 senelik üyeyim ben, en çok bana soracaksınız, en çok bana! Saksı değilim ben burada!

Ödülmü??? O video ödül olarakmi görülüyor?

Bacim, iyimisin? Evi tuz ruhu ilemi temizledin? Tecavüzcü Coskun senin içkine birseymi katti???
Benim için ödül.
Çünkü öyle gerzek bir şeyi izliyor olamam diye kendimi kasıp ama izlerken de gerçekten ‘çok aptal ya’ deyip eğlendiğim içerikleri var.
Hunharca temizlik yaptığımdan beyin hücrelerimi öldürmeyi hakettim bence

Bu şarkı aslında Kerimcan'ın değil, birisi yapıp onun üstüne atıp yüklemiş, onun adını kullanarak.

Kerimcan uçak tuvaletinde düküyle oynadığı videoyu yanlışlıkla yayınlayınca bayağı bir tepki aldı, bir süredir çok yok ortalıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…