Coronasavar

Sende herkese beni bir tek sen anladın diyorsun,bir karar ver artık !

Yok yok belli, classy. Mesela ben aynisini yapmaya çalissam, evsiz gibi görünüyorum. Benim orta ayarim yok, ya güze giyinirim makjaj felan, yada evsiz gibi görünürüm.
Bu da pazar kombinim evsiz diyince geldi aklıma. Pazara evsiz gibi gitmeyi seviyorum çünkü beni sürekli kazıklıyorlar

Hadi hadii... Şanticiler sizi.
Allah muhafaza gız nimetlen çok şaka olmaz bak geçen mutfak tezgahı sonrası çarpıldığını yazmışsın, anca çözülmüşsün, şanti ve zeytin miktarını azaltın, tezgahta kavranmaları bırakın biraz.
Sen demedin mi "Dük dedim, işte günler sonra yeniden dük diyebiliyorum şükürler olsun" diye. Bacım bak mutfaktan az çıkın, biraz salona neyim Alicja dan örnek alın halı filan, mutfak halısı da olur yeter ki halı olsun; hep pizza mantı, evin beti bereketi kaçar. Cıks cıks cıks.
İnanmayan 856 sayfa okusun.

filmdelisi ne yaptın evimi kirkladın bir gittin gelmedin
Halimden nasıl anladın
Gerçekten öyle, silme süpürme toz alma çamaşır yemek derken, çocukları uyutup şuan koltuğuma serildim
Tabi evde nüfus 4 olunca, aynı anda hepimiz ev süpürüyoruz şeklinde ilerledi süreç

Bir İngliz asilzadesiydi dükümüz. Dük gibi düktü, duruşu mağrur ve sert. Şimdi boynunu eğdi, ihtiyarladı. Tabi o zamanlar gençti sene 2020, en verimli çağlarıydı... Anılarım depreşti lüfen beni yalnız bırakın, cenin pozisyonu alıyorum bi sn.

AbsolutPromise Harikasin! Kendine has tarzin var çok güzel! Ben bu moda islerinden ne yazikki pek anlamam. Yani eh iste, bir pantalon, bir fena olmayan bluz tamamdir gibi.
Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,
Ben biraz konseptçilik seviyorum. Tema bulup ona göre giyinip kendimce mutlu oluyorum

Ne bilek, donsuz gezdigine göre, donsuzda altin sayarsin diye düsündük

Ya ben burada 2 gün önce "neden donları çıkarıyorsunuz" diye kavga edecektim neredeyse. Donsuz yakıştırmasını asla kabul edemem.
Hatta dün AbsolutPromise "seksten sonra ne yapıyorsunuz" diye sormuş. Ona bile "donumu çıkarıyorum" diye cevap verecektim de fırsat olmadı.
Donsuz derseniz bana çoğüzülürüm

Canım sağ ol. Beni bir tek sen anlamaya devam ediyorsun. Diğerleri hala yuva yıkma peşinde

Bu da pazar kombinim evsiz diyince geldi aklıma. Pazara evsiz gibi gitmeyi seviyorum çünkü beni sürekli kazıklıyorlar
Hayır 3 dk once paylaşmışsın, kim gördü de kaldırdın
Şikayet et butonuna basıp kazn e rapor edeceğim, bana göstermiyor getir fotoğrafı geri diye

Yiğidi öldür hakkını ver demişler.
Sizinle polemiğe girmek istemedim ama bu konuda haklısınız. Donu üzerinde en uzun tutan kişi sizsiniz

Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,
Ben biraz konseptçilik seviyorum. Tema bulup ona göre giyinip kendimce mutlu oluyorum

Bundan is çikarabilirsin. Yasadigim ülkede "personal shopper"lar var. Iyide para kazaniyorlar bence, bir baktim, bir seanslari (yani beraber alis veris yapmak) en az 100-150 euro. Ki aldigin kiyafetler buna dahil degil.

Böyle birsey kesin Türkiyedede vardir ama dimi?

Vardır da benlik bir iş değil ben kendime kadar seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…