Sende herkese beni bir tek sen anladın diyorsun,bir karar ver artık !Dük ne ki ben pek anlamadım ne demek istediğinizi. Sevgilim dük değil. Dalga geçmeyin lütfen!!
Ağlıyorum zaten şu an. Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz?
Ciddiysen: Desteğin için çok teşekkür ederim canım, ben bir tek sen anladın.
Dalga geçiyorsan: Yettiniz artık be! Ben öyle mi dedim size? Kınadığınızı yaşamazsınız umarım.
İkisini de dene, tarafını seç!
Bu da pazar kombinimYok yok belli, classy. Mesela ben aynisini yapmaya çalissam, evsiz gibi görünüyorum. Benim orta ayarim yok, ya güze giyinirim makjaj felan, yada evsiz gibi görünürüm.
Yarı çıplak bir hanım kızımızın üstüne limon, tuz ve tekila koymak suretiyle vücudundan shot yapılması eylemi.
İdeal gelin olma derdim olmadı aslında ama o an öyle gelişti. Yoksa baştan biri resmi bir ilişkimiz var kayinvalidemle.
Eşim ağır hazırlanır zaten, öncesinde çiçekçiye uğraması gerekiyordu. Birde kuaförde maskesine varana kadar herşeyi yaptırmıştahmininden uzun sürünce sonuç o
Benim eltimin kızının eside senin sevgilin gibiydi, gel zaman git zaman oğlan akıllandı, şimdi eşinin bir lafını ikiletmiyor, böyle çok örnekler var rahat ol senbu zamanda koca kolay bulunmuyor ne demişti Lyanna Mormont ekmek aslanın ağzında, elinde olanla yetinmeyi bilmeli insan.
Zavallı kocam bunları okusa evliliğimizi sorgulardı kesin, kendisini Serdar Ortaça bağladığımızı bilse kahrından ölürdü
Halimden nasıl anladın
Dük ne ki ben pek anlamadım ne demek istediğinizi. Sevgilim dük değil. Dalga geçmeyin lütfen!!
Ağlıyorum zaten şu an. Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz?
Ciddiysen: Desteğin için çok teşekkür ederim canım, ben bir tek sen anladın.
Dalga geçiyorsan: Yettiniz artık be! Ben öyle mi dedim size? Kınadığınızı yaşamazsınız umarım.
İkisini de dene, tarafını seç!
Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,AbsolutPromise Harikasin! Kendine has tarzin var çok güzel! Ben bu moda islerinden ne yazikki pek anlamam. Yani eh iste, bir pantalon, bir fena olmayan bluz tamamdir gibi.
Ne bilek, donsuz gezdigine göre, donsuzda altin sayarsin diye düsündük
Benim eltimin kızının eside senin sevgilin gibiydi, gel zaman git zaman oğlan akıllandı, şimdi eşinin bir lafını ikiletmiyor, böyle çok örnekler var rahat ol senbu zamanda koca kolay bulunmuyor ne demişti Lyanna Mormont ekmek aslanın ağzında, elinde olanla yetinmeyi bilmeli insan.
Sende herkese beni bir tek sen anladın diyorsun,bir karar ver artık !
Hayır 3 dk once paylaşmışsın, kim gördü de kaldırdınBu da pazar kombinimevsiz diyince geldi aklıma. Pazara evsiz gibi gitmeyi seviyorum çünkü beni sürekli kazıklıyorlar
Düğünden sonra bu:Düğünden sonra bu
Yok o fotolar çıktı boy boyYok yok, onu biliyorum da, onu arattiginda acaba baska daha, ne farkli görseller çikti diye sordum
Yiğidi öldür hakkını ver demişler.ben burada 2 gün önce "neden donları çıkarıyorsunuz" diye kavga edecektim neredeyse. Donsuz yakıştırmasını asla kabul edemem.
Hatta dünAbsolutPromise AbsolutPromise "seksten sonra ne yapıyorsunuz" diye sormuş. Ona bile "donumu çıkarıyorum" diye cevap verecektim de fırsat olmadı.
Donsuz derseniz bana çoğüzülürüm
Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,
Ben biraz konseptçilik seviyorum. Tema bulup ona göre giyinip kendimce mutlu oluyorum
Sende herkese beni bir tek sen anladın diyorsun,bir karar ver artık !
Düzenleme kaç dk da kapanıyor bilmiyorumHayır 3 dk once paylaşmışsın, kim gördü de kaldırdın
Şikayet et butonuna basıp kazn e rapor edeceğim, bana göstermiyor getir fotoğrafı geri diye
Aa sen giyiniyor muydun yahu?Bende anlamam aslında ama teşekkür ederim ,
Ben biraz konseptçilik seviyorum. Tema bulup ona göre giyinip kendimce mutlu oluyorum
Vardır da benlik bir iş değilBundan is çikarabilirsin. Yasadigim ülkede "personal shopper"lar var. Iyide para kazaniyorlar bence, bir baktim, bir seanslari (yani beraber alis veris yapmak) en az 100-150 euro. Ki aldigin kiyafetler buna dahil degil.
Böyle birsey kesin Türkiyedede vardir ama dimi?
Dont panic. 10 dk.Düzenleme kaç dk da kapanıyor bilmiyorumpanikliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?