Coronasavar

Evet ilk defa dügün gecesi seks yasayanlara acidim vallah. Onlar için daha beter, onca seksi çamasirlar aldilar, hayaller/hayatlar olur. Gerçe seksi gecelikten dolayi hirsta yaparlar bilemedim.
O yorgunlukla düşünemiyorum zaten ben de. İnsan kendini yatağa atar, daha da kalkamaz.

Gerçi cilek.yagmuru 'na sormak lazım, dona sütyene o kadar para verdikten sonra gerdek gecesini affeder mi

Ay ben buna hunharca güldüm

Yiyin birbirinizi, çok eglenceli oluyor

Bacım sen onlara bakma, dükün kıymetini bilmez onlar. Sıkı sıkı sarıl düküne ve bırakma. Bizim bi big dük klanı vardı eskiden, orada bi Çilek vardı, tuttu mu salmazdı. Seni ona çok benzettim. İyi tutardı... Fotoğraf makinesini. Hey gidi hey, sene 2020, corona zamanları tabi.

O yorgunlukla düşünemiyorum zaten ben de. İnsan kendini yatağa atar, daha da kalkamaz.

Gerçi cilek.yagmuru 'na sormak lazım, dona sütyene o kadar para verdikten sonra gerdek gecesini affeder mi

O önce dügün sarkisini düsünsün, seks sirasinda çalan sarkiyada sonra düsünür

Bir gece dışarıdayken bir yandan telefondan arkadaşlarımla yazışıyorum, konu body shota geldi. Hani vücuttan tuz limon tekila falan içmek. Örnek bir gorsel aradım, o sırada barmen arkadaş -ki arkadaş gerçekten- arkamdan ekrana bakıyormuş. Çok dalga geçti sonra benimle, sen neler karıştırıyorsun çaktırmadan diye. Adam ekrana bir baktı, kadının göbeğinde limon falan. Rezillik

Bana ne be senin kocandan. Yettiniz artık hepiniz.
Ağlattınız beni diyorum hala üstüme geliyorsunuz. Benim zaten kan şekerim düşük. Moralim bozulunca ağlıyorum hemen. Buraya konu açarken böyle olacağını hiç düşünmemiştim.
Dilerim kınadığınızı yaşamak zorunda kalmazsınız. Diyecek lafım yok size. Çok vicdansızsınız hepiniz. İnsanların acılarından keyif alıyorsunuz.
Ben gidiyorum bu siteden. Bütün yuva yıkıcılar, fesatlar buraya toplanmış.
Daha da yazmam!1!!!!11

Merak ettim, ne görselleri çikti?

Iste bu hep ideal gelin oynamak adina. Bende ilk basta o hataya düsmedim degil. Ama sekil a, görüldügü gibi, degmiyor hiçbirseye.

Ama merak ettim, esin ne yaptida saatlerce zor hazirlanamadi?
İdeal gelin olma derdim olmadı aslında ama o an öyle gelişti. Yoksa baştan biri resmi bir ilişkimiz var kayinvalidemle.

Eşim ağır hazırlanır zaten, öncesinde çiçekçiye uğraması gerekiyordu. Birde kuaförde maskesine varana kadar herşeyi yaptırmış tahmininden uzun sürünce geç kalmış oldu.
Zaten hemen çocuk istiyoruz biz.
Bakalım ilkinde düzelmezse 2.'ye kesin diyorlar.
Çok teşekkür ederim canım beni anladığın için
Benim eltimin kızının eside senin sevgilin gibiydi, gel zaman git zaman oğlan akıllandı, şimdi eşinin bir lafını ikiletmiyor, böyle çok örnekler var rahat ol sen bu zamanda koca kolay bulunmuyor ne demişti Lyanna Mormont ekmek aslanın ağzında, elinde olanla yetinmeyi bilmeli insan.
Zavallı kocam bunları okusa evliliğimizi sorgulardı kesin, kendisini Serdar Ortaça bağladığımızı bilse kahrından ölürdü

Dük ne ki ben pek anlamadım ne demek istediğinizi. Sevgilim dük değil. Dalga geçmeyin lütfen!!
Ağlıyorum zaten şu an. Dalga mı geçiyorsunuz, ciddi misiniz?
Ciddiysen: Desteğin için çok teşekkür ederim canım, ben bir tek sen anladın.
Dalga geçiyorsan: Yettiniz artık be! Ben öyle mi dedim size? Kınadığınızı yaşamazsınız umarım.

İkisini de dene, tarafını seç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…