O yorgunlukla düşünemiyorum zaten ben de. İnsan kendini yatağa atar, daha da kalkamaz.Evet ilk defa dügün gecesi seks yasayanlara acidim vallah. Onlar için daha beter, onca seksi çamasirlar aldilar, hayaller/hayatlar olur. Gerçe seksi gecelikten dolayi hirsta yaparlar bilemedim.
Kendi bdvmizi kendimiz yapıyoruzBDVcilik mi oynuyonuz şimdi de sıkıntıdan?
Sonra da bana kafadan kırık derler. Burası kırıklar klübü olmuş ya la.
Uff canım çok boş yapıyorsun ya. Tamam en mükemmel sevgili senin al hayrını gör.
Benim 4 yıllık mükemmel bir ilişkim var. Nişanlım harika bir evlenme teklifi yaptı. Her gittiğimiz yerde parmakla gösterilen bir çiftiz. Ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor. Buna rağmen benim nişanlım senin sevgilim gibi düğün şarkısıyla ilgilenmese ben o adamı yanımda nişanlı diye gezdirmem, sana değer vermiyor demek ki ama sen bunu göremeyecek kadar körsün! Düğün şarkısı bir ilişkinin en önemli konularından biridir. Herkes seni kıskanıyor sanıyorsun.
Sevgilin düğün şarkısında dans etmeyince hatırlarsın dediklerimizi.
Daha da yazmam sana, vaktimi sana harcayamam. Hadi git şimdi.
Eleştirmeyin mi dedim ben? Eleştiri ayrı hakaret ayrı. Burada sevgilime demedikleri kalmadı. Hakaret edin diye mi konu açtım ben?
Derdi olmayanı da dert sahibi yaparsınız siz. Çatal dilinizle demediğiniz kalmadı.
İstediğin yere şikayet et. Bir daha gireceğimi sanmıyorum zaten.
Bana yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara, güzel yorumlarıyla destek olanlara çok teşekkür ederim.
Diğerlerine de kınadığınızı yaşarsınız diyorum.
O yorgunlukla düşünemiyorum zaten ben de. İnsan kendini yatağa atar, daha da kalkamaz.
Gerçicilek.yagmuru 'na sormak lazım, dona sütyene o kadar para verdikten sonra gerdek gecesini affeder mi
Bir gece dışarıdayken bir yandan telefondan arkadaşlarımla yazışıyorum, konu body shota geldi. Hani vücuttan tuz limon tekila falan içmek. Örnek bir gorsel aradım, o sırada barmen arkadaş -ki arkadaş gerçekten- arkamdan ekrana bakıyormuş. Çok dalga geçti sonra benimle, sen neler karıştırıyorsun çaktırmadan diye. Adam ekrana bir baktı, kadının göbeğinde limon falan. RezillikO kısımYabanelma 'nın ilgi alanı karrşim.
Geçtiğimiz sayfalarda kendisi bunu yazdı.
Beyiyle aralarındaki şifreli kelime "Şanti"ymiş. "Hadi Şanti'ye" diyorlar temeli atmaya gidiyorlarmış.
Zeytinler mi ararsın göbekten yenen, pizzalar mı ararsın sucukları kavranan artık ben bilemem. Hepsini yazdı.
İnanmayan 853 sayfa okusun.
O önce dügün sarkisini düsünsün, seks sirasinda çalan sarkiyada sonra düsünür
Uff canım çok boş yapıyorsun ya. Tamam en mükemmel sevgili senin al hayrını gör.
Benim 4 yıllık mükemmel bir ilişkim var. Nişanlım harika bir evlenme teklifi yaptı. Her gittiğimiz yerde parmakla gösterilen bir çiftiz. Ailelerimiz bizi ve birbirlerini çok seviyor. Buna rağmen benim nişanlım senin sevgilim gibi düğün şarkısıyla ilgilenmese ben o adamı yanımda nişanlı diye gezdirmem, sana değer vermiyor demek ki ama sen bunu göremeyecek kadar körsün! Düğün şarkısı bir ilişkinin en önemli konularından biridir. Herkes seni kıskanıyor sanıyorsun.
Sevgilin düğün şarkısında dans etmeyince hatırlarsın dediklerimizi.
Daha da yazmam sana, vaktimi sana harcayamam. Hadi git şimdi.
Bir gece dışarıdayken bir yandan telefondan arkadaşlarımla yazışıyorum, konu body shota geldi. Hani vücuttan tuz limon tekila falan içmek. Örnek bir gorsel aradım, o sırada barmen arkadaş -ki arkadaş gerçekten- arkamdan ekrana bakıyormuş. Çok dalga geçti sonra benimle, sen neler karıştırıyorsun çaktırmadan diye. Adam ekrana bir baktı, kadının göbeğinde limon falan. Rezillik
O yorgunlukla düşünemiyorum zaten ben de. İnsan kendini yatağa atar, daha da kalkamaz.
Gerçicilek.yagmuru 'na sormak lazım, dona sütyene o kadar para verdikten sonra gerdek gecesini affeder mi
Altım kaval üstüm şişhane nerem classyAyricaAbsolutPromise foto çok güzel. Ben iste onu beceremiyorum ya, salas dolasip halen güzel olmak. Sen belli ki bir classy lady'sin
Yaaaani, altınları çıplak sayacak halim yok herhalde
İdeal gelin olma derdim olmadı aslında ama o an öyle gelişti. Yoksa baştan biri resmi bir ilişkimiz var kayinvalidemle.Iste bu hep ideal gelin oynamak adina. Bende ilk basta o hataya düsmedim degil. Ama sekil a, görüldügü gibi, degmiyor hiçbirseye.
Ama merak ettim, esin ne yaptida saatlerce zor hazirlanamadi?
Benim eltimin kızının eside senin sevgilin gibiydi, gel zaman git zaman oğlan akıllandı, şimdi eşinin bir lafını ikiletmiyor, böyle çok örnekler var rahat ol senZaten hemen çocuk istiyoruz biz.
Bakalım ilkinde düzelmezse 2.'ye kesin diyorlar.
Çok teşekkür ederim canım beni anladığın için
Zavallı kocam bunları okusa evliliğimizi sorgulardı kesin, kendisini Serdar Ortaça bağladığımızı bilse kahrından ölürdüO kısımYabanelma 'nın ilgi alanı karrşim.
Geçtiğimiz sayfalarda kendisi bunu yazdı.
Beyiyle aralarındaki şifreli kelime "Şanti"ymiş. "Hadi Şanti'ye" diyorlar temeli atmaya gidiyorlarmış.
Zeytinler mi ararsın göbekten yenen, pizzalar mı ararsın sucukları kavranan artık ben bilemem. Hepsini yazdı.
İnanmayan 853 sayfa okusun.
Altım kaval üstüm şişhane nerem classy
Bacım sen onlara bakma, dükün kıymetini bilmez onlar. Sıkı sıkı sarıl düküne ve bırakma. Bizim bi big dük klanı vardı eskiden, orada bi Çilek vardı, tuttu mu salmazdı. Seni ona çok benzettim. İyi tutardı... Fotoğraf makinesini. Hey gidi hey, sene 2020, corona zamanları tabi.
Yarı çıplak bir hanım kızımızın üstüne limon, tuz ve tekila koymak suretiyle vücudundan shot yapılması eylemi.Merak ettim, ne görselleri çikti?
Çakal ya. Altın sayarken geçen sürede doya doya don sütyen göstermiş olacaksınYaaaani, altınları çıplak sayacak halim yok herhalde
O önce dügün sarkisini düsünsün, seks sirasinda çalan sarkiyada sonra düsünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?