- 20 Kasım 2018
- 14.457
- 55.054
- 598
- 35
Benim ki de öyle. Bazen diyorum ki hah bu yemek yarına da yeter. Esim masaya bir oturuyor, ikinci tabağı alırken içimin yanması, yaşamayan bilemezBenim koca öküz gibi yiyiyor ya, çocukların tabaklarındaki ‘zaten bitiremez’ adı altında gene yiyiyor.
Kazanla yapıcam yakında yemekleri
Birkaç haftadır müslüm gürses nilüfer şarkısını dinliyorum, coverlara da baktım, en iyisi kendisi söylemiş.Benim karışık bir müzik zevkm var-ya da zevkim yo, bakış açısına göre değişir
Arabesk, fantezi, metal falan sevmediğim belli tarzlar var, onun dışında ordan iki şarkı burdan üç şarkı sever sever dinlerim.
Klip ben de çekiyorum ya kendi kendimeBen naughty girl e klip yapıyorum bu ara bakasanada durmak ve klip çekimiyle meşgulüm
Benim koca öküz gibi yiyiyor ya, çocukların tabaklarındaki ‘zaten bitiremez’ adı altında gene yiyiyor.
Kazanla yapıcam yakında yemekleri
Ben yememfilmdelisi birde mutfakla ne kadar haşır neşir olursan o kadar yiyorsun, pişireyim ama yemeyeyim olmuyor bende. Diyet yaptığım zamanlar. Diyet yaptığım zamanlar, standardın dışında birşey yapmam. Yaparsam yiyorum çünkü
Benim karışık bir müzik zevkm var-ya da zevkim yo, bakış açısına göre değişir
Arabesk, fantezi, metal falan sevmediğim belli tarzlar var, onun dışında ordan iki şarkı burdan üç şarkı sever sever dinlerim.
Benim planlarım var bu ay sonu dışarıya çıkmak normalleşirseKlip ben de çekiyorum ya kendi kendime
Off hele ertesi güne bir plan varsa, dışarı çıkışacak iş güç var diye haldur huldur 2 günlük rahat edeyim diye yapılan o yemeğin, tencerede dibini görmek!Benim ki de öyle. Bazen diyorum ki hah bu yemek yarına da yeter. Esim masaya bir oturuyor, ikinci tabağı alırken içimin yanması, yaşamayan bilemez
Aaa ne kadar da benBen hayatımın bir döneminde sadece
Mor ve ötesi
Teoman
Şebnem ferah
dinledim.
Belki bir kaç da yabanci.
Bayaga2 seneye yakın
Sonra sanirim her şeyi dinlemeye başladım
Arabesk, türk halk yine pek dinlemiyorum
Isterdim aslında bir türkü kültürüm olsun.
Ama yok. 30 saniye falan sürüyor ne dinlesem diye bakinmam
O ekolu anladım ben, asi jenerasyon dönemimiz işte kana işledi, çıkmıyor.+duman vardı. Onu unutmusum
Şu an dinlediğim müzik:
Ben de bazen bildiğim Müslüm Gürses, Orhan Gencebay şarkılarına falan şaşırıyorumBirkaç haftadır müslüm gürses nilüfer şarkısını dinliyorum, coverlara da baktım, en iyisi kendisi söylemiş.
Kendime inanamıyorum ama evet müslüm gürses dinliyorum, ardından duran duran come undone çalıyor
Türkü de pek dinlemm ama sevdiğim türküler vardır. Onun dışında genelde 90lara takılı kaldım ben. Mabel Matiz, Teoman, Queen, Arctic Monkeys, Latin dans şarkıları, Ahmet Kaya falan var ilave. Bir de pop şarkılarıBen hayatımın bir döneminde sadece
Mor ve ötesi
Teoman
Şebnem ferah
dinledim.
Belki bir kaç da yabanci.
Bayaga2 seneye yakın
Sonra sanirim her şeyi dinlemeye başladım
Arabesk, türk halk yine pek dinlemiyorum
Isterdim aslında bir türkü kültürüm olsun.
Ama yok. 30 saniye falan sürüyor ne dinlesem diye bakinmam
Bakayım Bu link burada çalışır mı
Senden daha güzel
Ben mi vermişim, ben vermedim yaCiddili cevap yazmışlar ahaahahaLyanna Mormont touch my tralala la şarkısına ciddili cevap vermiş kuzum. Gız masum gız bunlar
Atılan bu şarkıları görünce kendi dinlediklerimi atmak gelmiyor hiç çünkü alıcısı olmayacak.Birkaç haftadır müslüm gürses nilüfer şarkısını dinliyorum, coverlara da baktım, en iyisi kendisi söylemiş.
Kendime inanamıyorum ama evet müslüm gürses dinliyorum, ardından duran duran come undone çalıyor
Ben mi vermişim, ben vermedim ya
O ekolu anladım ben, asi jenerasyon dönemimiz işte kana işledi, çıkmıyor.
1 kere bile konserlerine gidemedim, teoman avlıyorum ne zaman gelecek buraya diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?