Coronasavar

Benim koca öküz gibi yiyiyor ya, çocukların tabaklarındaki ‘zaten bitiremez’ adı altında gene yiyiyor.
Kazanla yapıcam yakında yemekleri
Benim ki de öyle. Bazen diyorum ki hah bu yemek yarına da yeter. Esim masaya bir oturuyor, ikinci tabağı alırken içimin yanması, yaşamayan bilemez

Birkaç haftadır müslüm gürses nilüfer şarkısını dinliyorum, coverlara da baktım, en iyisi kendisi söylemiş.
Kendime inanamıyorum ama evet müslüm gürses dinliyorum, ardından duran duran come undone çalıyor

Benim koca öküz gibi yiyiyor ya, çocukların tabaklarındaki ‘zaten bitiremez’ adı altında gene yiyiyor.
Kazanla yapıcam yakında yemekleri

Biraz babama benziyor, asla kendine tabak almaz, benim tabagimdan yer. Sonra "yav kendine niye tabak almiyorsun, tabak alsana" dedigimizde demagoji yapiyordu "bak görüyonmü tüm herseyini evladina ver, evlat sana tabagindaki yemegi vermesin" diyor

Ve ben tabiki

Ben yemem
Kendime ayrı yaparsam yerim ama kahvaltılık şeyler hariç, yemiyorum çünkü çocuklar yesin diye onların isteklerine göre düzenlediğimden her şeyi, hitap etmiyor bana.

Ben hayatımın bir döneminde sadece
Mor ve ötesi
Teoman
Şebnem ferah
dinledim.
Belki bir kaç da yabanci.
Bayaga2 seneye yakın
Sonra sanirim her şeyi dinlemeye başladım
Arabesk, türk halk yine pek dinlemiyorum
Isterdim aslında bir türkü kültürüm olsun.
Ama yok. 30 saniye falan sürüyor ne dinlesem diye bakinmam

Benim ki de öyle. Bazen diyorum ki hah bu yemek yarına da yeter. Esim masaya bir oturuyor, ikinci tabağı alırken içimin yanması, yaşamayan bilemez
Off hele ertesi güne bir plan varsa, dışarı çıkışacak iş güç var diye haldur huldur 2 günlük rahat edeyim diye yapılan o yemeğin, tencerede dibini görmek!
Anlayamazsınız....

Aaa ne kadar da ben

Ben de bazen bildiğim Müslüm Gürses, Orhan Gencebay şarkılarına falan şaşırıyorum

Türkü de pek dinlemm ama sevdiğim türküler vardır. Onun dışında genelde 90lara takılı kaldım ben. Mabel Matiz, Teoman, Queen, Arctic Monkeys, Latin dans şarkıları, Ahmet Kaya falan var ilave. Bir de pop şarkıları Shape of You, Uptown Funk, Despacito falan. Whistle, Low, Thrift Shop gibi kulup, dans şarkıları.

Baya ortaya karışıkmış

Atılan bu şarkıları görünce kendi dinlediklerimi atmak gelmiyor hiç çünkü alıcısı olmayacak. Çünkü türkü severim en çok, 4 yaşındaki kızım Mihriban türküsünü ezbere biliyor kendimi orta yaş üzeri teyzeler gibi hissediyorum bu konuda, ne izliyor gı bunlar diyorum

O ekolu anladım ben, asi jenerasyon dönemimiz işte kana işledi, çıkmıyor.
1 kere bile konserlerine gidemedim, teoman avlıyorum ne zaman gelecek buraya diye.

Teoman a artık gitmem.
Benden geçti o.
O Ekole biraz bahar senliklerinde doyduk sanirim konser anlaminda.
Dinlerim Ama gitmesem de olur.
En son göksel e gittim.
Mfo isterdim, hiç kısmet olmadı sanırım ilk ona gidesim olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…