Coronasavar

Şiddetle nilüferi tavsiye ederim, son zamanlarda sanırım o ses şampiyonu çocuk da söylemiş, o da çıkıyor karşıma alkan mı neyse, o da güzel.

Manyak gibi Linkin Park Evenesence dinlediğim bir dönem de oldu, yazdıklarının çoğunu da dinliyorum ama ben gerçekten zevksizim herhalde ya çorba gibi bir şey, bazı operae özellikle ısabell e bayılırım mesela

Müzikalleri çok severim, izlemeyi de şarkılarını dinlemeyi de.

Aa hayır, türkü ayrı bir zevk.
Ben nostalji halk müziği türkü falan sevmem, o da bağlama gibi telli çalgı pek sevmememden kaynaklı.
Daha sert, ritmi keskin şeyler hoşuma gider.
Ney, piyano, yan flüt ve viola da çok severim ama sadece solo ya da enstrümantel olarak.

İsterdim türkü kültürüm olsun, kulağım hiç iyi değil işte

Avril de dinliyor musun

Gizlemenin pek esprisi yok. Yine tüm mesajlarını ve konularını bulabiliyorsun. Sadece iki kere fazla tıklıyorsun o kadar.
Alla alla. Yani bu karizmayı toparlamanın hiç yolu yok öyle mi? Adımı değiştirip, tanık koruma programına girmeye çalısayım o zaman.

Benim oğlum da
Hayde gidelum hayde biliyor.
Kazım koyuncu ❤ karadenizli olmamdan mütevellit sanırım.
Bir de karmate dinlerim zaten bizim oralardan :)

Ben akşam yazdığını gördüm konuya niye merak edelim ayol?
Loreth e sevgi dolu mesaj yazacaktım geldi zaten

Alla alla. Yani bu karizmayı toparlamanın hiç yolu yok öyle mi? Adımı değiştirip, tanık koruma programına girmeye çalısayım o zaman.
İtornıl sanşayn of dı sıpotlıs maynd misali hafızanı sildir. Tüm forumun hafızasını sildiremeyeceğine göre en azından kendin hatırlamazsın olanları

Burada sen kendini sorgula. O ihtimale inanmışım.
Valla spotify paylaşılıyor mu diye baktım ya

Niye sorgulüyüm olm ben hep alev alevim, ağzımda köle topu elimde gırbaç daima hazır. Köle mi sahibe mi hangisini istersen bu gece? Bizde roller dönüşümlü. Doktorculuk oyununu 5 sene önce bıraktık, şimdi güvenli kelime tayin ediyoz. Nolmuş? İnanmayan 874 sayfa okusun.

(Baktım kimsenin bana yapacağı yok, ben kendime yapayım bari dedim. Madalyamı kendime takıyorum buyruğğn, mersi cınım)

İki dakika ilgi budalası olmayayım değil mi? Hemen gerçekçi ol kaknem kadın.
Ama akşam yazmışsın, yazmayaydın
Dün akşam görüntülü konuşmada çok yakın bir arkadaşım benimle karantinada ilişkisini kesti
Aşırı gerçekçiymişim, hiç umut taciri değilmişim, ruhunu daraltıp tokat gibi olacakları söylüyormuşum.

O ne yav, felaket tellalı Gandalf dememiş iyi ki.

Aha kocama benziyorsun sen. Öldürmek üzereyim onu. Ağzını açtırmıyorum artık baba vanganın. Bu gerçekçilik değil anacım. Bazen gerçeği değil, ihtiyaç duyulanı söylemek gerek.Arkadaşın haklı ajsjekekd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…