- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Şiddetle nilüferi tavsiye ederim, son zamanlarda sanırım o ses şampiyonu çocuk da söylemiş, o da çıkıyor karşıma alkan mı neyse, o da güzel.Ben de bazen bildiğim Müslüm Gürses, Orhan Gencebay şarkılarına falan şaşırıyorum
Türkü de pek dinlemm ama sevdiğim türküler vardır. Onun dışında genelde 90lara takılı kaldım ben. Mabel Matiz, Teoman, Queen, Arctic Monkeys, Latin dans şarkıları, Ahmet Kaya falan var ilave. Bir de pop şarkılarıShape of You, Uptown Funk, Despacito falan. Whistle, Low, Thrift Shop gibi kulup, dans şarkıları.
Baya ortaya karışıkmış
Müzikalleri çok severim, izlemeyi de şarkılarını dinlemeyi de.Şiddetle nilüferi tavsiye ederim, son zamanlarda sanırım o ses şampiyonu çocuk da söylemiş, o da çıkıyor karşıma alkan mı neyse, o da güzel.
Manyak gibi Linkin Park Evenesence dinlediğim bir dönem de oldu, yazdıklarının çoğunu da dinliyorum ama ben gerçekten zevksizim herhalde ya çorba gibi bir şey, bazı operae özellikle ısabell e bayılırım mesela
Aa hayır, türkü ayrı bir zevk.Atılan bu şarkıları görünce kendi dinlediklerimi atmak gelmiyor hiç çünkü alıcısı olmayacak.Çünkü türkü severim en çok, 4 yaşındaki kızım Mihriban türküsünü ezbere biliyor kendimi orta yaş üzeri teyzeler gibi hissediyorum bu konuda, ne izliyor gı bunlar diyorum
Avril de dinliyor musunŞiddetle nilüferi tavsiye ederim, son zamanlarda sanırım o ses şampiyonu çocuk da söylemiş, o da çıkıyor karşıma alkan mı neyse, o da güzel.
Manyak gibi Linkin Park Evenesence dinlediğim bir dönem de oldu, yazdıklarının çoğunu da dinliyorum ama ben gerçekten zevksizim herhalde ya çorba gibi bir şey, bazı operae özellikle ısabell e bayılırım mesela
Alla alla. Yani bu karizmayı toparlamanın hiç yolu yok öyle mi?Gizlemenin pek esprisi yok. Yine tüm mesajlarını ve konularını bulabiliyorsun. Sadece iki kere fazla tıklıyorsun o kadar.
Uzun zamandır dinlemedimAvril de dinliyor musun
Sen bizi beğenmiyon mu?Alla alla. Yani bu karizmayı toparlamanın hiç yolu yok öyle mi?Adımı değiştirip, tanık koruma programına girmeye çalısayım o zaman.
Benim oğlum daAtılan bu şarkıları görünce kendi dinlediklerimi atmak gelmiyor hiç çünkü alıcısı olmayacak.Çünkü türkü severim en çok, 4 yaşındaki kızım Mihriban türküsünü ezbere biliyor kendimi orta yaş üzeri teyzeler gibi hissediyorum bu konuda, ne izliyor gı bunlar diyorum
Ben akşam yazdığını gördüm konuya niye merak edelim ayol?Işteee gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor. Hiç de dememiş biri bu kız korona mı kaptı, beyini boğdu da içeri mi aldılar, çocuğu totosuna iyice yapıştı da ameliyatla ayırmaya mı gitti hiiiç kimse bir şey dememiş. Yazıklar olsun.
İtornıl sanşayn of dı sıpotlıs maynd misali hafızanı sildir. Tüm forumun hafızasını sildiremeyeceğine göre en azından kendin hatırlamazsın olanlarıAlla alla. Yani bu karizmayı toparlamanın hiç yolu yok öyle mi?Adımı değiştirip, tanık koruma programına girmeye çalısayım o zaman.
Ben akşam yazdığını gördüm konuya niye merak edelim ayol?
Loreth e sevgi dolu mesaj yazacaktım geldi zaten
Ben de Karadenizliyim. Kazım Koyuncu severiz.Benim oğlum da
Hayde gidelum hayde biliyor.
Kazım koyuncu ❤ karadenizli olmamdan mütevellit sanırım.
Bir de karmate dinlerim zaten bizim oralardan :)
Sorun sizde değil sorun bende. Bazen kendimi bu ilişkiye hazır hissetmiyorum.Sen bizi beğenmiyon mu?
Mustafa Ceceli dinlemiyor mu, ne ayıpBenim oğlum da
Hayde gidelum hayde biliyor.
Kazım koyuncu ❤ karadenizli olmamdan mütevellit sanırım.
Bir de karmate dinlerim zaten bizim oralardan :)
Burada sen kendini sorgula. O ihtimale inanmışım.
Valla spotify paylaşılıyor mu diye baktım ya
Ama akşam yazmışsın, yazmayaydınİki dakika ilgi budalası olmayayım değil mi? Hemen gerçekçi ol kaknem kadın.
Mustafa Ceceli dinlemiyor mu, ne ayıp
O ne yav, felaket tellalı Gandalf dememiş iyi ki.Aljsjslsjsdhsksk
Ama akşam yazmışsın, ben tüm
Dün akşam görüntülü konuşmada çok yakın bir arkadaşım benimle karantinada ilişkisini kesti
Aşırı gerçekçiymişim, hiç umut taciri değilmişim, ruhunu daraltıp tokat gibi olacakları söylüyormuşum.
Ama akşam yazmışsın, yazmayaydın
Dün akşam görüntülü konuşmada çok yakın bir arkadaşım benimle karantinada ilişkisini kesti
Aşırı gerçekçiymişim, hiç umut taciri değilmişim, ruhunu daraltıp tokat gibi olacakları söylüyormuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?