Niye sorgulüyüm olm ben hep alev alevim, ağzımda köle topu elimde gırbaç daima hazır. Köle mi sahibe mi hangisini istersen bu gece? Bizde roller dönüşümlü. Doktorculuk oyununu 5 sene önce bıraktık, şimdi güvenli kelime tayin ediyoz. Nolmuş? İnanmayan 874 sayfa okusun.
(Baktım kimsenin bana yapacağı yok, ben kendime yapayım bari dedim. Madalyamı kendime takıyorum buyruğğn, mersi cınım)
Güvenli kelimeniz ne acabasıNiye sorgulüyüm olm ben hep alev alevim, ağzımda köle topu elimde gırbaç daima hazır. Köle mi sahibe mi hangisini istersen bu gece? Bizde roller dönüşümlü. Doktorculuk oyununu 5 sene önce bıraktık, şimdi güvenli kelime tayin ediyoz. Nolmuş? İnanmayan 874 sayfa okusun.
(Baktım kimsenin bana yapacağı yok, ben kendime yapayım bari dedim. Madalyamı kendime takıyorum buyruğğn, mersi cınım)
ÇkGüvenli kelimeniz ne acabası
Dedi dedi, ağzından bir hayır çıksın azrail misin dediO ne yav, felaket tellalı Gandalf dememiş iyi ki.
Aha kocama benziyorsun sen. Öldürmek üzereyim onu. Ağzını açtırmıyorum artık baba vanganın. Bu gerçekçilik değil anacım. Bazen gerçeği değil, ihtiyaç duyulanı söylemek gerek.Arkadaşın haklı ajsjekekd
Alla alla. Yani bu karizmayı toparlamanın hiç yolu yok öyle mi?Adımı değiştirip, tanık koruma programına girmeye çalısayım o zaman.
Güvenli kelimeniz ne acabası
Ben sana anladığım bir şey yolluyorumKoca
Yemek
Mutfak
Çocuk
Hiç birisinden anlamıyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Biliydim ben yazdım daDük. İngiliz olanından.
Kötü mü iyi mi fmfmkdkBen sana anladığım bir şey yolluyorum
diyorum bu kızı nerden hatırlıyorum ben
Biliydim ben yazdım da
Zenci olmak çok zor hep aranılansınİşte çağırdığımız zenci de burada, görüyorsunuz, anlatmama gerek yok.
Tatile gidebileceğini zanneden bir kesim var yani?Dedi dedi, ağzından bir hayır çıksın azrail misin dedi
hayır yani tek dediğim bunlar saftirik şekilde ‘ay yazlığa gideriz değil mi, 1 aya her şey düzelir paaatladım’ yayıklığı yapıyorlardı, ben de ‘eylüle okula gönderirsen çocuğu şükret, yazın anca terasında güneşlenirsin’ dedim.
Ne dedim ki yani
Zenci olmak çok zor hep aranılansın
Arananlar hdjddj zaten burada
Harry Potter izle bacım.
Ben kocamdan kaçacağım zaman fantastik film dizi izliyorum.
Adam game of thrones u izlemedi. Dünya yerinden oynadı, insan merak eder.
Saçma diyor
22 adamın top peşinde koştuğu maçtan her hafta 192929 izliyor ama.
Türkiye yetmiyor, la liga, premier, hepsi bizde.
Benı burada yerler çikolata seven çok fjdjjd mecbur yetecez herkeseÇikolatası naptın iyin mi? Odtülü gençten çikolataya terfin geldi, sevinmiş ablasının gülü.
Benı burada yerler çikolata seven çok fjdjjd mecbur yetecez herkese
Sorun değil benım için fkfkfkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?