Coronasavar

Basketbol da izleriz. Nba hem de, gece alarm kurup kalkıp falan. Ama sorsan hic fanatık değildir.
Su an hepsi iptal, tekrarlarini izliyor.
Akşam yemekten sonra elinde telefon ne chelsea maciydi dedi.
benim futbola beddualarim yuzunden corona çıktı, hala mac diyor

Olsun yine izle harry potter ı.
Yada izleme, süreç uzun, daha delirecegimiz günler gelecek.
Ben karantinanin kara gunlerine saklıyorum.
The witcher izlemediysen, ben onu da sevdim.

Ya bir dalga gecmeyin ciddi soruyorum ped markası mu degıstıreyım ya da izin vereyım su aksın yolunu bulsun

Tatile gidebileceğini zanneden bir kesim var yani? Bu umutlu olmak değil, saftiriklik biraz. Boşver sen onu, biz daha zekiyiz. Bize kamera aç.
Bir anda ciddileşeceğim ama öyle, sinirleniyorum çevreme.
Dert yok tasa yok, bunaldım patladım çatladım çocuk delirdi kocam ilgisiz ev işi mahvetti vesvesesi.
Yahu genelimiz köpük partilerinde değiliz, hepimiz delirdik de şımarıklık artık bunlarınki.
İnsanlar canlarıyla ya da ekonomik kaygılarla boğuşuyor, hayatlarının sürdürebilirliği sıkıntıda.
Bunların derdi sokağa çıkıp cafe gezmek, tüm sahil şeridinde güneşlenmedik beach bırakmamak vs.
konuşunca sinirli oluyorum usturuplu anlatınca bed ağızlı.

Ay neyse, ama var böyle çoğunlukta bir kesim ve delirtiyorlar beni!

The witcher izlemem mi, kaslı yiğidimi izledim tabi ki. Gülüşüne gurban ajsjsj.

Ben de çok beddua ettim maçına telefonuna. Etmeseydim iyiydi, fazla yapışık olduk şimdi.

Bazen bir gözüm seyiriyor, niyeti bozar gibi oluyorum ama sonra bakıyorum, hala seviyorum. Ama karantina uzun, sonra ne olur bilemem.

Bence bize kıyamazsın

Hem "madem dük konuşuluyordu neden seyirci kaldın" derlerse diyecek bir bahanen var mı? Yok.
O yüzden aklını başına topla tatlı kız

Ayrıca tavsiye ederim doktorum ağrıyı ve de regl süresini kısalttığını söylemiştiii yazın be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…