bir şey sorucam pedden sürekli pişik oluyorum ne yapacam ya takmak istemiyorum
Hehdhdd her ay aklıma gelıyor dkkdkddkKuzum sen ilk reglini kaç yaşında oldun bunu sormak bugün mü aklına geldi
Bazen bir gözüm seyiriyor, niyeti bozar gibi oluyorum ama sonra bakıyorum, hala seviyorum. Ama karantina uzun, sonra ne olur bilemem.Aleyhimizde tanıklık mı edecen
Hehdhdd her ay aklıma gelıyor dkkdkddk
Adet kapıda dahil olmak uzere her şeyi denedim yok olmuyor
Heh aynı benimki. Futbol sevmez basketbol sever ve izler. Evliliğin altıncı yılındayız birlikte en fazla üç film izlemişizdir. Ben fantastik, animasyon severim. O asla izlemez. Her boktan sıkılıyor. Ortak noktamız sadece tavla. O saatlerce makineleri, uzayı, savaşları, hastalıkları izler araştırır. Benim içim sıkılıyor. Birbirimize bu kadar benzemezken nasıl evlendik ben de bilmiyorum ajsjsj
Harry Potter izledim defalarca :)
Hemen olacak bir şey değik ama toksik şok sendromundan korkuyorumTampon denilen şeyden de haberdar değilsin herhalde?
Bir anda ciddileşeceğim ama öyle, sinirleniyorum çevreme.Tatile gidebileceğini zanneden bir kesim var yani?Bu umutlu olmak değil, saftiriklik biraz. Boşver sen onu, biz daha zekiyiz. Bize kamera aç.
Basketbol da izleriz. Nba hem de, gece alarm kurup kalkıp falan. Ama sorsan hic fanatık değildir.
Su an hepsi iptal, tekrarlarini izliyor.
Akşam yemekten sonra elinde telefon ne chelsea maciydi dedi.
benim futbola beddualarim yuzunden corona çıktı, hala mac diyor
Olsun yine izle harry potter ı.
Yada izleme, süreç uzun, daha delirecegimiz günler gelecek.
Ben karantinanin kara gunlerine saklıyorum.
The witcher izlemediysen, ben onu da sevdim.
Hemen olacak bir şey değik ama toksik şok sendromundan korkuyorum
Çok nadir biliyorum
Amaaaaaaa ben kesın üşenirim
Bazen bir gözüm seyiriyor, niyeti bozar gibi oluyorum ama sonra bakıyorum, hala seviyorum. Ama karantina uzun, sonra ne olur bilemem.
Ne edeyim dkdkdkdk aaa hepsi ihtimal 0 olmadığı sürece çok denememOhooo.. Bu ODTÜlü değil kızlar ya..
Dükten ne olacak ki? Aristokrasiden bahsetmiyor muydunuz siz? Aaaaaa.Bence bize kıyamazsın
Hem "madem dük konuşuluyordu neden seyirci kaldın" derlerse diyecek bir bahanen var mı? Yok.
O yüzden aklını başına topla tatlı kız
Hiç kullanmadım ben mesela. Benlik değil yani.Tampon denilen şeyden de haberdar değilsin herhalde?
Ne kullanıyorsun pedse nasıl pişik olmuyorsunHiç kullanmadım ben mesela. Benlik değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?