Coronasavar

The witcher izlemem mi, kaslı yiğidimi izledim tabi ki. Gülüşüne gurban ajsjsj.

Ben de çok beddua ettim maçına telefonuna. Etmeseydim iyiydi, fazla yapışık olduk şimdi.

Ayarında olsun basim gözün üstüne.
Haftada 2 hadi 3 mac tamam
Ya sen kaç kadın tanıyorsun hakemlerin hepsini tanıyan? Her takımdan en az 8 futbolcu bilen
Fantastik sevmemesi hariç izleriz birlikte.
Sazan sarmalı ni izlememiştik onu izledik bu hafta
Eğer şuradan kopabilirsem mindhunter a baslayacaktik. Ama ekip duruyorum adamı

Adet kabı kullananlar hadi canım bir yazıverin

Bunu bir arkadaşım kullanıyor
sıfır atık felsefesine kendini adadığı için
Hiç benlik değil.
Bir kere steril bulmuyorum adet kanının bir yerde birikmesini.
Onu yıkamakla da uğraşamam. Bir de kaydı etti olduğu gibi bulaşır
Ayda 4-5 gün idare et
Farklı marka dene
Ama hala odtulu olduğunu düşünüyorum. Hadi hayırlısı

Bana kim önermişti unbelievable ı, bitiremedim sezonu ve yarın sabah dizim geliyor, sonra öbürü.
Ama aklım bu dizide, merak da ediyorum.
Tuhaf karmaşalar içindeyim

En azından bir şey izliyormuş adam şükret ahshjs. Benimkinin beyni bir değişik olduğundan tek bir şeyle yetinemiyor. Aynı anda müzik dinleyip bir şey okuyup oyun oynaması lazım beynine sıçtığımın.

Aaa bu da ben.
Benim beyim de tv izlerken ya da müzik dinlerken bile tek aktiviteyi zar zor yapıyor

Eşimin kaybettiği kardeşi misin diycem de üç görümce var kafi, kayıp kal ahsjsjs.
Yok be ben sana benziyordum hani, eşine sadece beynin farklı taraflarını aynı anda aktivite etmede benziyor olabilirm

NeverOne ı iki gündür görmedim ben, nelerde bilen var mı?

Dükten ne olacak ki? Aristokrasiden bahsetmiyor muydunuz siz? Aaaaaa.

Evet ama hep düklerin hayatımızdaki... pardon hiyerarşideki yerini, ayrıcalıklarını konuştuk.
Kontlar, baronlar olmayınca insanlar yanlış anlayabilir Aslında onlar da çok iyi insanlardır.
O yüzden rica ediyorum bu bahsi kapatalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…