Bu benim eşim.Benimki de onun tam tersi.
Bir şey yapıyorsa sadece ona kitleniyor.
Oyun oynarken dünya yıkılsa duymuyor
Yemek yerken sadece yemek yiyebiliyor.
bir yandan çocukları oyalarken bir yandan muhabbet edemez mesela
Çocukları uyutur, öyle konuşuruz
Iyi yani birlikte geçirdiğimiz zaman kaliteli, gerçekten her şeyi bırakır benimle ilgilenir
Kötü yanı 3 çocuğumuz var, dolayısıyla öyle bir zaman yokuykudan veriyoruz hafta 2-3
Zaten şimdi dipdibe konuşacak bir şey de kalmadı.
Niye siz neyle ürüyorsunuz zenginler olarak?Biz zenginlerin dükle falan işi yok cünkü.
Anlat canım, ben dedim anlamadılar.
Cocukları uzaktan mucuk mucuk kokoş selamı ile yaptım mesela ben.
Bir yere bağlı olmayan bir yapay bir maddeyi kullanma ve bütün gün içimde onunla gezme düşüncesi diyeyim ahfha buradan ne çıkaracaksınız merakla bekliyorum
Sen bir açıldın turuncu
Ben bilmiyorum ne olduğunu, ama top deyince aklıma, çocuğumun burnumu beğenmediği için suratıma akşam 192727 kere yapıştırdığı topunu düşünüp olumlama yapıyorumBeğeniyorum, aşk olsun. Ama muhabbetin gittiği yerler bazen beni bir düşündürtüyor işte... Bkz: Cristian Greyin gri topları.
Niye siz neyle ürüyorsunuz zenginler olarak?
Aynen şekerim.Biz zenginlerin dükle falan işi yok cünkü.
Anlat canım, ben dedim anlamadılar.
Cocukları uzaktan mucuk mucuk kokoş selamı ile yaptım mesela ben.
Hemen çıksın istemem eğer bir yere bağlıysa hafhahHe erken geliyor seninki demek ki. Hemen çıksın istiyorsun içinden. Öyle alıştıysan yadırgarsın normal. Anladım ben seni conım.
Hemen çıksın istemem eğer bir yere bağlıysa hafhah
Aynen şekerim.
Tavla da neymiş üstelik.
Oyun odamızda bilardo oynadım geldim buraya ben.
Tırnaklarım bozulmasın diye de Katya ya yazdiriyorum bunları.
İpini dola belineHemen çıksın istemem eğer bir yere bağlıysa hafhah
Biz o topları yakın bir kız arkadaşımla konuşmuştuk daha önce. Sonra filme iki kız beraber gittik. Filmde o sahne geldi, birbirimize bakıp koptuk bir anda gülmekten.Ben bilmiyorum ne olduğunu, ama top deyince aklıma, çocuğumun burnumu beğenmediği için suratıma akşam 192727 kere yapıştırdığı topunu düşünüp olumlama yapıyorum
Aynen şekerim.
Tavla da neymiş üstelik.
Oyun odamızda bilardo oynadım geldim buraya ben.
Tırnaklarım bozulmasın diye de Katya ya yazdiriyorum bunları.
Kıskandım şu an.Biz o topları yakın bir kız arkadaşımla konuşmuştuk daha önce. Sonra filme iki kız beraber gittik. Filmde o sahne geldi, birbirimize bakıp koptuk bir anda gülmekten.
Kesin bizi lezbiyen çift falan sandılar, ön sıradakiler dönüp baktı çünkü ahdha
Ben geçen şu shop konuşmamızda bakmıştım, o topları vajinismus tedavisi için veriyorlarmış.Biz o topları yakın bir kız arkadaşımla konuşmuştuk daha önce. Sonra filme iki kız beraber gittik. Filmde o sahne geldi, birbirimize bakıp koptuk bir anda gülmekten.
Hah işte bana bunlarla gelinYatağa mı bağlıyorsun adamı, daha neler!
İpimle kuşaam....İpini dola beline
Benim çok yakın arkadaş çevrem pistir biraz. Eminim hiç tahmin etmiyorsunuzdur.Kıskandım şu an.
Gerçek hayatta o topları kocam hariç konuşabileceğim kimsem yok
Dük diyorlar hep.Tam olarak hangi kısmı tuhaf geldi anlatsana ahajsjsj
Zengin olup bilardo oynayacaksak eksik kalsın
Değil mi, parasını verir oynatırız ne biz oynayacağız be!Zengin olup bilardo oynayacaksak eksik kalsın
Arkadaşların da senin gibi olacağdı tabi, hiç şaşırtıcı değilBiz o topları yakın bir kız arkadaşımla konuşmuştuk daha önce. Sonra filme iki kız beraber gittik. Filmde o sahne geldi, birbirimize bakıp koptuk bir anda gülmekten.
Yanı bunu öğrenmenin bir yolu var gider şikayet edersin banlanırımBunu bir arkadaşım kullanıyor
sıfır atık felsefesine kendini adadığı için
Hiç benlik değil.
Bir kere steril bulmuyorum adet kanının bir yerde birikmesini.
Onu yıkamakla da uğraşamam. Bir de kaydı etti olduğu gibi bulaşır
Ayda 4-5 gün idare et
Farklı marka dene
Ama hala odtulu olduğunu düşünüyorum. Hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?