Coronasavar

Bu benim eşim.
Beraber film izlerken gerilim, çünkü bir kelimeyi bile kaçırmak istemez, bir yorum yapsam odaklanamamissa geri alır o sahneyi.
Mutfakta beraber yemek yaparız, tariften yapıyorsa benimle iletişimi tamamen keser.
Alıştım, aramızda dalga konusu oluyor artık bu konu

Bir yere bağlı olmayan bir yapay bir maddeyi kullanma ve bütün gün içimde onunla gezme düşüncesi diyeyim ahfha buradan ne çıkaracaksınız merakla bekliyorum

Sen bir açıldın turuncu

He erken geliyor seninki demek ki. Hemen çıksın istiyorsun içinden. Öyle alıştıysan yadırgarsın normal. Anladım ben seni conım.

Beğeniyorum, aşk olsun. Ama muhabbetin gittiği yerler bazen beni bir düşündürtüyor işte... Bkz: Cristian Greyin gri topları.
Ben bilmiyorum ne olduğunu, ama top deyince aklıma, çocuğumun burnumu beğenmediği için suratıma akşam 192727 kere yapıştırdığı topunu düşünüp olumlama yapıyorum

Biz zenginlerin dükle falan işi yok cünkü.
Anlat canım, ben dedim anlamadılar.
Cocukları uzaktan mucuk mucuk kokoş selamı ile yaptım mesela ben.
Aynen şekerim.
Tavla da neymiş üstelik.
Oyun odamızda bilardo oynadım geldim buraya ben.
Tırnaklarım bozulmasın diye de Katya ya yazdiriyorum bunları.

Ben bilmiyorum ne olduğunu, ama top deyince aklıma, çocuğumun burnumu beğenmediği için suratıma akşam 192727 kere yapıştırdığı topunu düşünüp olumlama yapıyorum
Biz o topları yakın bir kız arkadaşımla konuşmuştuk daha önce. Sonra filme iki kız beraber gittik. Filmde o sahne geldi, birbirimize bakıp koptuk bir anda gülmekten.
Kesin bizi lezbiyen çift falan sandılar, ön sıradakiler dönüp baktı çünkü ahdha

Kıskandım şu an.
Gerçek hayatta o topları kocam hariç konuşabileceğim kimsem yok

Ben geçen şu shop konuşmamızda bakmıştım, o topları vajinismus tedavisi için veriyorlarmış.
Bismillah demeden fetişe yönlendiriyor ah bu doktorlar

Tam olarak hangi kısmı tuhaf geldi anlatsana ahajsjsj
Dük diyorlar hep.
Google'a soruyorum soruyorum zarif zarif adamlar çıkıyor.
Biri de Elizabeth dedi bana.
Espiriyse bunlar espirileriniz bile tuhaf yani şekerim.
Ama sevdim sizleri zeki kizlarsiniz.

Arkadaşların da senin gibi olacağdı tabi, hiç şaşırtıcı değil

Yanı bunu öğrenmenin bir yolu var gider şikayet edersin banlanırım
Artık bu odtülü olayı benı germeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…