- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
Birisi rahatsız olsa çoktan şikayet etmişti değil mi?Ya aslında pek gerilmedim ama
Ya öyle değil abla aslında insanlar bu düşünceyle muhabbet ederken akıllarında acaba sorusu varsa ki olmalı ama insanlar rahatsız oluyor benım için sorun yok
çünkü bu platformda çok normal rahatsız olduğum şey ahanda mune ahanda kazen basit yani kırılmadım yani
Dkkdkd anlatabılıyormuyum
Canım ben inanıyorum sana.Ya aslında pek gerilmedim ama
Ya öyle değil abla aslında insanlar bu düşünceyle muhabbet ederken akıllarında acaba sorusu varsa ki olmalı ama insanlar rahatsız oluyor benım için sorun yok
çünkü bu platformda çok normal rahatsız olduğum şey ahanda mune ahanda kazen basit yani kırılmadım yani
Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardımKara murat benim
Ben dedim ya
Bir kaçtır yazdığı öyle düşündürdü diye dedim
Ama bunu da drama bağlayacak bir şey yok bence
@Vander ablacim sen de en olmadık yerden giriyorsun napim öyle düşündüysem
Demem daha.
900 sayfa olmuş artık odtuluysen de bizdensin
Gördüm gördüm fkdkdkdkd ama malum gözlerim pert birazBirisi rahatsız olsa çoktan şikayet etmişti değil mi?
Benim hiçbir kimse ile alakalı öyle bir kaygım yok, velev ki var muhabbet iyi bea bana ne pipisinden
Az önde ben seninle aylar önce özel mesajla yazışmışız okul meselesi, onu attım sen gördün mü?
Endişelisin derken öyleyimde şuan bunla alakasını kuramadım kusura bakma kddjdCanım ben inanıyorum sana.
Kafa dagitiyorsun, endiselisin.
Geçecek bu günler de.
Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardım
Çoğunuzu gördüm vs vs ben iyiliğiniz için diyorum şüpheyle yaşamaktansa öğren gitsin
Annen sağlıkçı değil miydi?Endişelisin derken öyleyimde şuan bunla alakasını kuramadım kusura bakma kddjd
Yine de sağol
Evet evet öyleAnnen sağlıkçı değil miydi?
Ondan dedim.
Özelden attım djjddjd küçüklük fotilerimi de attım ckdkdkxk ama bence şikayet etKimse seni görmedi mi yani burada, sadece sen mi gördün? Bak ben de işkillendim şimdi sjsjsjdjdjdnd
Ya aslında pek gerilmedim ama
Etmiyoruz arkadaşım zorla mıÖzelden attım djjddjd küçüklük fotilerimi de attım ckdkdkxk ama bence şikayet et
İşte yazarken bile çiğ duruyor üzerimizde.Zengin olsam evde durmam bir kere ben peheyy.
Kimse seni görmedi mi yani burada, sadece sen mi gördün? Bak ben de işkillendim şimdi sjsjsjdjdjdnd
Çoğunuzu gördüm derken?Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardım
Çoğunuzu gördüm vs vs ben iyiliğiniz için diyorum şüpheyle yaşamaktansa öğren gitsin
Ya bana atılan iftaralar, arkadaşlar ne yaptınız bizeDerler bacıım derler. Bana da dediler, "vışş aney irkek girmiş buraya" dediler, bıyıkları varmış dediler. Çok ağladım.
Açtım gösterdim sonra.
Yüzümü.
Özelden attım djjddjd küçüklük fotilerimi de attım ckdkdkxk ama bence şikayet et
Ya ben her zaman şen şakrak biriyim, o değişmiyor ama her ortamda pisleşmiyorum tabii, onu demek istemiştim. 10 sene kurumsal hayatım oldu mesela, beni düşün kurumsal şirkette, yüzbinlerce liralık toplantılardaBirde ikizler burcuma çift karakter derler hey gidi
Hepimiz için geçerli arkadaş ortamında farklılaşmak ama senin ki eccük fazla
Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorumÇoğunuzu gördüm derken?
Yani en kıt bir zekaya sahip insan bile, arama motorundan, sosyal ağ ya da dostunun arkadaşının ablasının vs nin fotosunu paylaşabilir.
Gördüğün ya da görmediğin şeyin gerçekliği diye bir şey söz konusu değil.
Sen ben diğerleri vs aramızda varsa bile bacı oldu, hadım oldu yani problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?