Coronasavar

Birisi rahatsız olsa çoktan şikayet etmişti değil mi?
Benim hiçbir kimse ile alakalı öyle bir kaygım yok, velev ki var muhabbet iyi bea bana ne pipisinden
Az önce ben seninle aylar önce özel mesajla yazışmışız okul meselesi, onu attım sen gördün mü?

Canım ben inanıyorum sana.
Kafa dagitiyorsun, endiselisin.
Geçecek bu günler de.

Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardım
Çoğunuzu gördüm vs vs ben iyiliğiniz için diyorum şüpheyle yaşamaktansa öğren gitsin

Gördüm gördüm fkdkdkdkd ama malum gözlerim pert biraz

Yazın ne yapacağız ya biz, hep böyle evde mi duracağız? Biraz ortam düzelir gibi olsada gezip tozmamız, tatil yapmamız mümkün olur mu acaba? Çok bunaldım yeminlen.

Derler bacıım derler. Bana da dediler, "vışş aney irkek girmiş buraya" dediler, bıyıkları varmış dediler. Çok ağladım.
Açtım gösterdim sonra.
Yüzümü.

Abla bence şikayet etmelisin ben senın yerinde olsam öyle yapardım
Çoğunuzu gördüm vs vs ben iyiliğiniz için diyorum şüpheyle yaşamaktansa öğren gitsin
Çoğunuzu gördüm derken?
Yani en kıt zekaya sahip insan bile, arama motorundan, sosyal ağ ya da dostunun arkadaşının ablasının vs nin fotosunu paylaşabilir.
Gördüğün ya da görmediğin şeyin gerçekliği diye bir şey söz konusu değil.
Sen ben diğerleri vs aramızda varsa bile bacı oldu, hadım oldu yani problem yok

Birde ikizler burcuma çift karakter derler hey gidi

Hepimiz için geçerli arkadaş ortamında farklılaşmak ama senin ki eccük fazla
Ya ben her zaman şen şakrak biriyim, o değişmiyor ama her ortamda pisleşmiyorum tabii, onu demek istemiştim. 10 sene kurumsal hayatım oldu mesela, beni düşün kurumsal şirkette, yüzbinlerce liralık toplantılarda

Normal hayatımda, arkadaşlarımla falan evet geyik, goygoy severim ama her yerde böyle değilim demek istemiştim.
Arkadaşlarım da pis olunca önünü alamıyoruz.

Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd

Ay anlatabıldım mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…