- 20 Kasım 2018
- 14.503
- 55.165
- 598
- 35
Ya vajinismus olayları çok değişik gerçekten ama başıma bela açmamak için çok yorum yapamıyorum o konuda.Ben geçen şu shop konuşmamızda bakmıştım, o topları vajinismus tedavisi için veriyorlarmış.
Bismillah demeden fetişe yönlendiriyor ah bu doktorlar
Kocayla hımm vuhuuuKıskandım şu an.
Gerçek hayatta o topları kocam hariç konuşabileceğim kimsem yok
O muhabbet nedir ya ben bilmiyorum açıklar mısın?Yanı bunu öğrenmenin bir yolu var gider şikayet edersin banlanırım
Artık bu odtülü olayı benı germeye başladı
Anlamazlar diye öyle dedim.Yalniz sen zengin değilsin
Zengin bilardo oynamaz
Snooker oynar
Dük diyorlar hep.
Google'a soruyorum soruyorum zarif zarif adamlar çıkıyor.
Biri de Elizabeth dedi bana.
Espiriyse bunlar espirileriniz bile tuhaf yani şekerim.
Ama sevdim sizleri zeki kizlarsiniz.
Normal bir ortama girince gerçekten efendi biriyim. Bütün aile büyükleri, arkadaş anne babası herkes çok sever beni. Ne hanım kız derler, ciddiyim.Arkadaşların da senin gibi olacağdı tabi, hiç şaşırtıcı değil
Pipili olduğumu dusunuyorlar evet şaka oldugunu söyluyorlarO muhabbet nedir ya ben bilmiyorum açıklar mısın?
Herkes de sana yürüyor be idrak.Hayır yani benim tavlama da laf sokmuş çaktırmadan. Sanki fakir doğmak benim suçum. İncindim.
Birde bilorda yani havalı değil bir kere, zenginler evde neyle vakit geçiyor bilmiyorum ama böylesini hayal etmemişimHayır yani benim tavlama da laf sokmuş çaktırmadan. Sanki fakir doğmak benim suçum. İncindim.
HiçDeğil mi, parasını verir oynatırız ne biz oynayacağız be!
Zengin olsam evde durmam bir kere ben peheyy.Birde bilorda yani havalı değil bir kere, zenginler evde neyle vakit geçiyor bilmiyorum ama böylesini hayal etmemişim
Hiç
Hanım kız ? İçim parçalandı şuanNormal bir ortama girince gerçekten efendi biriyim. Bütün aile büyükleri, arkadaş anne babası herkes çok sever beni. Ne hanım kız derler, ciddiyim.
Ama ortamını bulunca işte...
Elizabeth dedim, daha üstü var mı saygınlığın efendim?Dük diyorlar hep.
Google'a soruyorum soruyorum zarif zarif adamlar çıkıyor.
Biri de Elizabeth dedi bana.
Espiriyse bunlar espirileriniz bile tuhaf yani şekerim.
Ama sevdim sizleri zeki kizlarsiniz.
Pipili olduğumu dusunuyorlar evet şaka oldugunu söyluyorlar
Ama açıkçası biliyorum ki guvenmıyorlar tabıkı de guvenmesinler
babalarının oğulları değilim bunda bir sorun yok
Ama dedıgım gıbı tek bir yolu var gidip şikayet edersin usulunce
Başka bir yolu yok
Yakın arkadaş ortamı ve normal ortamda iki Lyanna varHanım kız ? İçim parçalandı şuan
Geyiktir babysi, sakin:)Pipili olduğumu dusunuyorlar evet şaka oldugunu söyluyorlar
Ama açıkçası biliyorum ki guvenmıyorlar tabıkı de guvenmesinler
babalarının oğulları değilim bunda bir sorun yok
Ama dedıgım gıbı tek bir yolu var gidip şikayet edersin usulunce
Başka bir yolu yok
Ya aslında pek gerilmedim amaBen pek bir şey anlamadım muhtemelen ben yokken dönen bir muhabbet. Kim demiş ne demiş sen niye gerildin ki
Ya öyle değil abla aslında insanlar bu düşünceyle muhabbet ederken akıllarında acaba sorusu varsa ki olmalı ama insanlar rahatsız oluyor benım için sorun yokGeyiktir babysi, sakin:)
Senin asabın bozulmuş derslerden, her gün bir kurban var malum yabanla alicja az çekmedi sıra sana gelmiş
Ayy ayrıca Allah korusun odtülü bitli tip ıyy nefret ederim, kokuyorlar ya
Birde ikizler burcuma çift karakter derler hey gidiYakın arkadaş ortamı ve normal ortamda iki Lyanna var
Ben pek bir şey anlamadım muhtemelen ben yokken dönen bir muhabbet. Kim demiş ne demiş sen niye gerildin ki
Geyiktir babysi, sakin:)
Senin asabın bozulmuş derslerden, her gün bir kurban var malum yabanla alicja az çekmedi sıra sana gelmiş
Ayy ayrıca Allah korusun odtülü bitli tip ıyy nefret ederim, kokuyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?