Coronasavar

Ben geçen şu shop konuşmamızda bakmıştım, o topları vajinismus tedavisi için veriyorlarmış.
Bismillah demeden fetişe yönlendiriyor ah bu doktorlar
Ya vajinismus olayları çok değişik gerçekten ama başıma bela açmamak için çok yorum yapamıyorum o konuda.
Sadece diyeceğim şu ki, vajinismus başlıklarında yazılanlar bizim burada yaptığımız geyikleri solda sıfır bırakır.

Dük diyorlar hep.
Google'a soruyorum soruyorum zarif zarif adamlar çıkıyor.
Biri de Elizabeth dedi bana.
Espiriyse bunlar espirileriniz bile tuhaf yani şekerim.
Ama sevdim sizleri zeki kizlarsiniz.

Ben iyiyim de çevrem kötü. Ahlakım bozuldu bunların yüzünden. Bilirsin beni bdv den. Ne kadar asil ve akıllı bir kadındım oysa ki. Bu başlık her şeyi bozdu, geçmişimde kara bir leke olarak kalacak. Yarın bir iş görüşmesine gitsem, dük gelecek aklıma. Nasıl koruyayım asaletimi söyler misiniz bana?

O muhabbet nedir ya ben bilmiyorum açıklar mısın?
Pipili olduğumu dusunuyorlar evet şaka oldugunu söyluyorlar
Ama açıkçası biliyorum ki guvenmıyorlar tabıkı de guvenmesinler

babalarının oğulları değilim bunda bir sorun yok
Ama dedıgım gıbı tek bir yolu var gidip şikayet edersin usulunce
Başka bir yolu yok

Dük diyorlar hep.
Google'a soruyorum soruyorum zarif zarif adamlar çıkıyor.
Biri de Elizabeth dedi bana.
Espiriyse bunlar espirileriniz bile tuhaf yani şekerim.
Ama sevdim sizleri zeki kizlarsiniz.
Elizabeth dedim, daha üstü var mı saygınlığın efendim?
Üstüme iyilik sağlık, az önce Idrakyollariiltihabi nın uyarısıyla gerçekler yerine bazen iltifat edip, yüceltip, pohpohlayayım dedim, o da olmadı.
Hıh geri aldım iltifatımı, sen kimsiin beeaa

Ben pek bir şey anlamadım muhtemelen ben yokken dönen bir muhabbet. Kim demiş ne demiş sen niye gerildin ki

Geyiktir babysi, sakin:)

Senin asabın bozulmuş derslerden, her gün bir kurban var malum yabanla alicja az çekmedi sıra sana gelmiş

Ayy ayrıca Allah korusun odtülü bitli tip ıyy nefret ederim, kokuyorlar ya

Ben pek bir şey anlamadım muhtemelen ben yokken dönen bir muhabbet. Kim demiş ne demiş sen niye gerildin ki
Ya aslında pek gerilmedim ama

Senin asabın bozulmuş derslerden, her gün bir kurban var malum yabanla alicja az çekmedi sıra sana gelmiş

Ya öyle değil abla aslında insanlar bu düşünceyle muhabbet ederken akıllarında acaba sorusu varsa ki olmalı ama insanlar rahatsız oluyor benım için sorun yok

çünkü bu platformda çok normal rahatsız olduğum şey ahanda mune ahanda kazen basit yani kırılmadım yani
Dkkdkd anlatabılıyormuyum

Kara murat benim
Ben dedim ya
Bir kaçtır yazdığı öyle düşündürdü diye dedim
Ama bunu da drama bağlayacak bir şey yok bence
@Vander ablacim sen de en olmadık yerden giriyorsun napim öyle düşündüysem
Demem daha.
900 sayfa olmuş artık odtuluysen de bizdensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…