Coronasavar

Yazın ne yapacağız ya biz, hep böyle evde mi duracağız? Biraz ortam düzelir gibi olsada gezip tozmamız, tatil yapmamız mümkün olur mu acaba? Çok bunaldım yeminlen.

Yafrım bizi mutfak paklar diyorum ben, çapı genişletme.
Tek bir yere kanalize olmak lazım, kek börek pizza derken geçecek elbet.

Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd

Ay anlatabıldım mi?
Yok valla anlamadım, olayı da bilmediğim için.
Ben yeni öğrendim kapalı olduğunu mesela.

Turuncunun varsa böyle bir düşüncesi, şikayet eder zaten kuzucuk, tereddütü olan eder, sen nie şey ediosun allah allah

Ben
Etse şikayet rahatlayacaö ckdkdk etmıyor kdjdjd

Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd

Ay anlatabıldım mi?

Yahu sanki burası kadınlar hamamı
Hiç erkek okumuyor mu sanıyorsun burayı

Derler bacıım derler. Bana da dediler, "vışş aney irkek girmiş buraya" dediler, bıyıkları varmış dediler. Çok ağladım.
Açtım gösterdim sonra.
Yüzümü.
Bıyıktan dolayı erkek demedik sana. Benim de bıyığım var, erkek miyim, değilim Yalnız yakıştı da ha valla bir hoş oldum bıyıkla ahfah
Sen bize "adamım" dedin Kanıtları var. Biz de onun üzerine erkek olduğuna kanaat getirdik. Açtın gösterdin, değilmişsin Yüzünü açtın yani. En azından bana sadece yüzünü açtın.

Yahu sanki burası kadınlar hamamı
Hiç erkek okumuyor mu sanıyorsun burayı

Ben de anlamaya çalışıyorum beş dakikadır falan. Anlayamadım. Düküm yok dedi, kapalı kadın hassastır dedi, gerildim dedi başta sonra gergin değilim dedi. Gösterdim dedi, beni şikayet edin deyip duruyor sürekli. Anlamadım ben hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…