- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Yazın ne yapacağız ya biz, hep böyle evde mi duracağız? Biraz ortam düzelir gibi olsada gezip tozmamız, tatil yapmamız mümkün olur mu acaba? Çok bunaldım yeminlen.
Ulan yine bana niye laf geldi hayret bişi yaaSağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ve bu hassasiyet çoğunuzda illaki vardır fkdkdkdd
Ay anlatabıldım mi?
Yok valla anlamadım, olayı da bilmediğim için.Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Turuncu abla kapalı bir kadın bazı hassasiyetleri eminim lyannadan djdjd daha ön planda
Ay anlatabıldım mi?
Etse şikayet rahatlayacaö ckdkdk etmıyor kdjdjdYok valla anlamadım, olayı da bilmediğim için.
Ben yeni öğrendim kapalı olduğunu mesela.
Turuncunun varsa böyle bir düşüncesi, şikayet eder zaten kuzucuk, tereddütü olan eder, sen nie şey ediosun allah allah
Ya bana atılan iftaralar, arkadaşlar ne yaptınız bize
Sağol fkdkdk da ya anlatamıyorum
Ay anlatabıldım mi?
Djjddj ancak senle karşılaştırabılırdım diğerlerine ayıp olabılırUlan yine bana niye laf geldi hayret bişi yaa
Bıyıktan dolayı erkek demedik sana. Benim de bıyığım var, erkek miyim, değilimDerler bacıım derler. Bana da dediler, "vışş aney irkek girmiş buraya" dediler, bıyıkları varmış dediler. Çok ağladım.
Açtım gösterdim sonra.
Yüzümü.
AjahahahahBen
Etse şikayet rahatlayacaö ckdkdk etmıyor kdjdjd
BakGörüyorum ki dakikalardır "Dük" denmemiş. Bu ihtiyacımızı gidereyim dedim: Dük.
Ne ha telefon şimdi mi açayım? DjdjjddAjahahahah
Taktıysan sen et akshshshsh
Deli ya, aç kazene göster bu kdr ya da reddet
Sana göstermeye geldim gittin hemen.Görüyorum ki dakikalardır "Dük" denmemiş. Bu ihtiyacımızı gidereyim dedim: Dük.
He ara adamı uyandır, kalk lan gösterecem de aşshsjsksksjNe ha telefon şimdi mi açayım? Djdjjdd
Tam olarak ondan aramıyorum ama biz daha önce konuştuk benım e mailim hata verıyormuş ondan dolayı pasifti bir ara ama nerden hatırlayacak anasını atayım dkkdkdkdHe ara adamı uyandır, kalk lan gösterecem de aşshsjsksksj
Yahu sanki burası kadınlar hamamı
Hiç erkek okumuyor mu sanıyorsun burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?