Coronasavar

Ahahah

Almadığımı kim söyledi.
Nü sözüm var hepinize, kendi üslubumca, bendeki nü'ler öyle bildiğin pozları vermez hacıt, çıkarır masaya vurur.
Ahahah ço korkuyorum

Böyle bir masum yürekli sonunda nasil dükler yagmurunda döndü, hayret birsey.

Ibretlik bir hayat, hepimiz not alalim
Neydim demeyeceksin, ne oldum diyeceksin

Bu da benim sanatsal çalışmam. Düşük bütçeli nail art

Hangi ellere tutturduğunu bil istedim

Fotoğraf kendini imha edecektir. Alıntılamazsanız sevinirim tatlı qıslar
Ahahah yakışır bu ellere.

Tırnak yatağın ne güzelmiş
Böyle iltifat aldın mı daha önceden

Ahaha teşekkür ederim
Ellerimi beğenirler genelde, aslında fotoda çok iyi çıkmadı, kazık gibi durmuş.
Bir gün arkadaşla maniküre gitmiştik, ben oje sürdürmek istemedim evde kendim sürerim diye. Kuaför resmen yalvarmıştı "nolur süreyim, çok güzel sürülür buna" diye
Tırnak yatağımı öven nadide kadınlarsınız siz, sağ olun var olun

Ama hiç senin gibi badem uzatamıyorum Dibi geniş olduğu için seninki gibi güzel görünmüyor. O yüzden hep kısa keserim.

AbsolutPromise cilek.yagmuru bir de manikürlü tırnaklarınız var, iyice sinirimi bozuyorsunuz. Çilek kaşlarını bıyıklarını da aldı zaten. Kime süsleniyorsunuz söyleyin de bilelim.....

Daha bugün yaptım manikür pedikür. Kaşları alınca devamı geldi, ben de tahmin etmezdim
Hatta sevmedim yeni oje sürecem şimdi

Benim de tırnak yatağım o kadar uzun olsa tırnağımı uzatmazdım. Cücük gibi olduğundan sürekli uzun kullanmak istiyorum. Fotoğraftaki benim için kısa hali.

Benim de tırnak yatağım o kadar uzun olsa tırnağımı uzatmazdım. Cücük gibi olduğundan sürekli uzun kullanmak istiyorum. Fotoğraftaki benim için kısa hali.

Uzunun da tadı başka ama
Ben de uzatıp bordo oje sürerek tutmak isterdim... fotoğraf makinesini.
Ama olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…