- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
Tırnak yatağın ne güzelmişBu da benim sanatsal çalışmam. Düşük bütçeli nail art
Hangi ellere tutturduğunu bil istedim
Fotoğraf kendini imha edecektir. Alıntılamazsanız sevinirim tatlı qıslar
Eki Görüntüle 2613916
Muz da iş görür
Özellikle evde hareketsiz kaldığımız bu günlerde kramplara karşı bol bol muz yiyelim
Böyle bir masum yürekli sonunda nasil dükler yagmurunda döndü, hayret birsey.
Ibretlik bir hayat, hepimiz not alalim
AhahahKız ben onu hep aleyküm selam sanıyordum, çok ciddiyim
Hatta "ne alaka hem selam hem aleyküm selam diyor, mal mıdır nedir" diye düşünüyordum.
Bu zekayla birilerine yem olmadan chat furyasını atlatmam iyi olmuş
Ahahah ço korkuyorumAlmadığımı kim söyledi.
Nü sözüm var hepinize, kendi üslubumca, bendeki nü'ler öyle bildiğin pozları vermez hacıt, çıkarır masaya vurur.
Neydim demeyeceksin, ne oldum diyeceksinBöyle bir masum yürekli sonunda nasil dükler yagmurunda döndü, hayret birsey.
Ibretlik bir hayat, hepimiz not alalim
Ahahah yakışır bu ellere.Bu da benim sanatsal çalışmam. Düşük bütçeli nail art
Hangi ellere tutturduğunu bil istedim
Fotoğraf kendini imha edecektir. Alıntılamazsanız sevinirim tatlı qıslar
Türkiye standartlarına göre bir muzAhjklsk Bu nasil bir muz? Islevimi iyi?
Hayat şartları kardeş, ben de bilemezdim böyle olacağını
Bu muz kramp yapar diye mibaktım yok jrdjd asla yapmazEki Görüntüle 2613916
Muz da iş görür
Özellikle evde hareketsiz kaldığımız bu günlerde kramplara karşı bol bol muz yiyelim
Türkiye standartlarına göre bir muz
Benimki arşivden yalnız şu an çok daha kısalttım tırnaklarımı.AbsolutPromise cilek.yagmuru bir de manikürlü tırnaklarınız var, iyice sinirimi bozuyorsunuz. Çilek kaşlarını bıyıklarını da aldı zaten. Kime süsleniyorsunuz söyleyin de bilelim.....
Arşivinde niye böyle fotolar var kuzum?Benimki arşivden yalnız şu an çok daha kısalttım tırnaklarımı.
Böyle bir muz görsen çekip arşivlemez misinArşivinde niye böyle fotolar var kuzum?
Böyle bir muz görsen çekip arşivlemez misin
Yalnız daha önceden midye şimdi muz niye böyle bir arşivim var benim cidden
Tırnak yatağın ne güzelmiş
Böyle iltifat aldın mı daha önceden
Bence sen senaryo yaz, atv'ye yolla. "Iyi kalpli kizin, kötü yola düsmesi" ana temasi.
Iste yinede dük gerekecek iste. Yoksa sen nasil tekrar dogru yul bulacaksin?
AbsolutPromise cilek.yagmuru bir de manikürlü tırnaklarınız var, iyice sinirimi bozuyorsunuz. Çilek kaşlarını bıyıklarını da aldı zaten. Kime süsleniyorsunuz söyleyin de bilelim.....
Benim de tırnak yatağım o kadar uzun olsa tırnağımı uzatmazdım. Cücük gibi olduğundan sürekli uzun kullanmak istiyorum. Fotoğraftaki benim için kısa hali.Ahaha teşekkür ederim
Ellerimi beğenirler genelde, aslında fotoda çok iyi çıkmadı, kazık gibi durmuş.
Bir gün arkadaşla maniküre gitmiştik, ben oje sürdürmek istemedim evde kendim sürerim diye. Kuaför resmen yalvarmıştı "nolur süreyim, çok güzel sürülür buna" diye
Tırnak yatağımı öven nadide kadınlarsınız siz, sağ olun var olun
Ama hiç senin gibi badem uzatamıyorumDibi geniş olduğu için seninki gibi güzel görünmüyor. O yüzden hep kısa keserim.
Benim de tırnak yatağım o kadar uzun olsa tırnağımı uzatmazdım. Cücük gibi olduğundan sürekli uzun kullanmak istiyorum. Fotoğraftaki benim için kısa hali.
Uzun tırnak + bordo oje birleşiminde tutunca çok güzel duruyor. Fotoğraf makinesi yani. Bir kontrast oluşturuyorUzunun da tadı başka ama
Ben de uzatıp bordo oje sürerek tutmak isterdim... fotoğraf makinesini.
Ama olamıyor
Sen hayırdır bir kendine bakmalar falan. Hiç hoş değil bu yaptığın.Daha bugün yaptım manikür pedikür. Kaşları alınca devamı geldi, ben de tahmin etmezdim
Hatta sevmedim yeni oje sürecem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?