- 20 Kasım 2018
- 14.871
- 56.270
- 598
- 35
Paketten çıkartmak lazım işte. Bana fark etmez ben alırım da balkonda günlerce bekleten arkadaşlar var. Konu komşuya laf mı versinler şimdi?Bahaneler bahaneler bahaneler. Sanki disardan belli oluyor paketin içinde ne var diye. Ve bekletmeye gerek yok. Sirkeli, fairyli bez ile silersin oldu bitti.
Hocamİşte sınıfımızın gözlüklü şirini de geldi.
Burada dükü kemerle vücuda bağlamaktan bahsetmiyoruz, biyokimyasal bir işlemden bahsediyoruz.
Biyokimya labında biraz saygı lüffen. Tüm labları açtık, bakAbsolutPromise organik getirdi bile, sen ne getirdin? Ne? Birkaç bitli polimer.
Cıks cıks cıks.
Neyse, o da işimize yarar, getir bakalım seninkini, bi inceleyelim.
Eh madem dük yapacaksiniz, frankensteinin tamamini yapin bare bir ise yarasin. Insan düke sarilamaz ki
Paketten çıkartmak lazım işte. Bana fark etmez ben alırım da balkonda günlerce bekleten arkadaşlar var. Konu komşuya laf mı versinler şimdi?
Paketten çıkartmak lazım işte. Bana fark etmez ben alırım da balkonda günlerce bekleten arkadaşlar var. Konu komşuya laf mı versinler şimdi?
Ben beklettim. Önce yağmur, sonra güneş yedi, pörsüdü
Ama orijinal değildi bence. Daha zengin onlar paraya kıyıp daha iyisini alabilirler.
Türkçe klavye kullanmayışının azizliğiPaketin içinde ne var bilinmiyor ki. "Evde sikiliyorum, oyuncak aldim" dersin oldu bitti
AbsolutPromise arkadaşımız zengin olduğu için onda oricinali var. Bir sor belki tamir edebilirsin, yardımcı olabilir.
Sıkıntıdan her gün yıkayıp süsleyip ay canım yapıp kaldırıyorum kutusunaAbsolutPromise arkadaşımız zengin olduğu için onda oricinali var. Bir sor belki tamir edebilirsin, yardımcı olabilir.
Türkçe klavye kullanmayışının azizliğisıkılmadığı için alıyor sıkılsa tamam da
Bu verdiğim bilgiden sonra Absolut'la olan yakınlığımızı kimse sorgulamasın artıkDuyduklarım doğru muAbsolutPromise ? Gerçekten var mı?
Ben artık diy videolarına bakıp kendim yapmaya çalışıyorum ama fikirlere açığım
Diyı ve geri dönüşümü destekleyen biri olarak bir adet eski elektrikli diş macunu artı bir adet uygun formda bir sebze iş görürDuyduklarım doğru muAbsolutPromise ? Gerçekten var mı?
Ben artık diy videolarına bakıp kendim yapmaya çalışıyorum ama fikirlere açığım
Sorgulamıyorlardı zaten de şimdi adımız çıkacak,Bu verdiğim bilgiden sonra Absolut'la olan yakınlığımızı kimse sorgulamasın artık
Bu verdiğim bilgiden sonra Absolut'la olan yakınlığımızı kimse sorgulamasın artık
Ne demek sanat ve emeğe katkımız olsun.Kimya/Enstrümental Analiz derslerimi hatırladım sizin yüzünüzden üni.deki. Olm mesleğime küskünüm niye enstrüman gibi entel kelimeleri kullanıyorsunuz? Yaptığını beğendin mi Loreth, şimdi kimya derslerine geçeceğim; bunu siz istediniz. Yeni bir big dük klan klübü devri açtınız, 959. sayfa kayıtlara geçsin lütfen.
Akşama toplaşın, lab ortamında kendi dükümüzü yapacağız.
@Yabanelma mantı ve zeytinleri getir, beti bereketi henüz kaçmamış olanlarından olsun lütfen.
3nity lab malzemelerini S sn0wdr0p la beraber sen alıyorsun, o kadar zenginik dediniz bi işe yarayın len!111!!.
@Alicja bacım, halıları yakıyoruz kusura bakma, bek alevi yetmiyör.
@Birpasannesi gülüsü, o stokladığın bim prelerini getir bakim.
Lyanna Mormont asistanım, kırbaç ve kelepçe durumumuz ne alemde?
Yaz, @Loreth kendi ejderyasını kendi getiriyor.
Sorgulamıyorlardı zaten de şimdi adımız çıkacak,
Köpekler gibi bölgemi işaretledim ben, garantiye aldım kendimiToto fotoğrafı olayından sonra ben her şeyi sorgulamayı bıraktım zaten
Diyı ve geri dönüşümü destekleyen biri olarak bir adet eski elektrikli diş macunu artı bir adet uygun formda bir sebze iş görürgerisi hayal gücü.
Elimizdekileri değerlendirelim tüketim çılgınlığına kapılmayalım arkadaşlar
Türkçe klavye kullanmayışının azizliğisıkılmadığı için alıyor sıkılsa tamam da
Demek onun için Lyanna "sasirdim" emojisini biraktim. Bende diyordum sasirilcak ne var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?