- 20 Kasım 2018
- 14.871
- 56.270
- 598
- 35
bir şey de diyemedim, bir İngilizce karakter kullanımı bu kadar cuk oturur
Deli kadın seni.
Aryacım eğer özel değilse sen kaç yaşındaydın, hiç sormuş muydum?
Diyı ve geri dönüşümü destekleyen biri olarak bir adet eski elektrikli diş macunu artı bir adet uygun formda bir sebze iş görürgerisi hayal gücü.
Elimizdekileri değerlendirelim tüketim çılgınlığına kapılmayalım arkadaşlar
Yakınmış yaşlarımız ayol.Hahaha, bilmiyorum sordunmu fakat bu yil 35 yasinda olacagim, yaslandim yaa ama biliyorum simdi diyeceksin ki "aa hiç beklemezdim, seni 25-26 yasinda felan saniyordum" Ruhum genç bacim!
Yüzümde genç. Hatta 20li yaslarimda halen lise kaça gittigimi soranlar vardi
Yakınmış yaşlarımız ayol.
30um ben de.Sen kaç yasindasin? Eskileri hatirladim simdi. Eskiden chat yaparken asl diye sorarldi. Age/sexe/location diye
Ah ah, eskileeerr
Hahahahah lanmmm aynı soru bana da soruldı bak 2 3 yıl önce male female onun farkında olmama rağmen hdjdd30um ben de.
Ahaha m/f? diye de sorardık
30um ben de.
Ahaha m/f? diye de sorardık
İçinde gizli mesajları ne zaman açıklayacaksın? Ben öküzüm biliyorsun.Ben de bugünkü kendime verdiğim ödevi atayım;
Dediğim gibi yağlıboyalarım kursta kilitli kaldığı için, akrilikten gidiyorum;
Dün arkaplan kahverengi ve sarılar bitmişti, bugün alevi ekledim buralar yanınca az : p
Eki Görüntüle 2613908
Daha çok işi var elbette. Bakalım sonuçlanınca size gösteririm. :)
Benim 30u kabullenmem çok zor olduDaha çok gençsin seeen. Nelerimi vermezdim 5 yil geriye gitmek için.
Buralarda m/f sormak pek birseye yaramaz gibi. Halen kim düklü kim düksüz üzerine bayaa süphe var çünkü
İçinde gizli mesajları ne zaman açıklayacaksın? Ben öküzüm biliyorsun.
Bizim başlıktan ilham alsan nasıl eserler çıkardı çok korktumEst. kuzum. Bu tablomun adını "Arrr ve Narrr" kardeşler koymaya karar verebilirim, arkasında bi kız daha var kikir kikir bakıyor. Gösteriyor, elletmiyor. Bakalım. İşte bunlar hep lez...zet
Kız ben onu hep aleyküm selam sanıyordum, çok ciddiyimSen kaç yasindasin? Eskileri hatirladim simdi. Eskiden chat yaparken asl diye sorarldi. Age/sexe/location diye
Ah ah, eskileeerr
Bizim başlıktan ilham alsan nasıl eserler çıkardı çok korktum
Kız ben onu hep aleyküm selam sanıyordum, çok ciddiyim
Hatta "ne alaka hem selam hem aleyküm selam diyor, mal mıdır nedir" diye düşünüyordum.
Bu zekayla birilerine yem olmadan chat furyasını atlatmam iyi olmuş
Elektrikli dis firçam yok fakat havuç var
Ben de bugünkü kendime verdiğim ödevi atayım;
Dediğim gibi yağlıboyalarım kursta kilitli kaldığı için, akrilikten gidiyorum;
Dün arkaplan kahverengi ve sarılar bitmişti, bugün alevi ekledim buralar yanınca az : p
Eki Görüntüle 2613908
Daha çok işi var elbette. Bakalım sonuçlanınca size gösteririm. :)
Eki Görüntüle 2613916
Muz da iş görür
Özellikle evde hareketsiz kaldığımız bu günlerde kramplara karşı bol bol muz yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?