Coronasavar

S sn0wdr0p , Loreth , Idrakyollariiltihabi , 3nity resimle ilgilenen diğer arkadaşlar, illa resim olması gerekmiyor gerçi, izleyin bence hepiniz bir boş anınızda; bu akşam ya da yarına filan izlemeyi düşünüyorum, yorumları gayet iyi. Bu filmi listeye almışım sıra gelmemişti, ancak geldi. :))

Bu arada "Bulut atlası" izlememiş olan varsa, fantastik-bilim kurgu seven, 3 saati heba olmayacak izleyebilir bence, beğendim ben.

Vaay bak güzel, unutmamissin. Ve öyle bir dersmi varmis Türkiyede?

Sen ne bölüm okudun?

Günahını aldım gece gece durduk yere ahfhah

Loving Vincent i izlemiş miydin

Vaay bak güzel, unutmamissin. Ve öyle bir dersmi varmis Türkiyede?

Sen ne bölüm okudun?
Yok ben bir dönemi Hollanda'da okudum Erasmus'la. Gittiğim okulda normal derslerimizin yanında ülkeyi ve dili tanımamız için Hollanda dili ve tarihi de vardı. Klasik işte ik heet ... , ik ben ... jaar oud falan öğrettiler. Kapı pencere vs nesneleri de öğrenmiştik de unuttum gitti.

Aidan Turner su an Leonardo Da Vinci üzerine bir dizi çekiyor. Kendise basrol oyuncusu Leonardo Da Vinci

Yani anlayacaginiz hem sanat, hem dük olacak. Izlerken dondurma yenilirse bence daha muhtesem birsey yoktur su dünyada.

Ne güzel. Cok güzel zaman geçirmissindir Hollandada. Hollanda birazda daha "açik" Belçikaya göre. Belçikalilar daha içe kapanik, pek sosyal insanlar degil. Hollandalilar daha vurdumduymaz, fikirlerini hemen belirtir. Gurur duydum senin ile kiz

Çok doğru düşünüyorsun.
Dil, gerçek hayatta karşılığını bulmadığında 1 senede uçup giden bilgiden ibaret.
Kreşte felemenkçe, seninle de öyle, eşinle türkçe konuşabilir.
4 yaşa kadar sünger olduklarından ve dil kapasiteleri bu sürede oturacağından yapabilirsiniz, inanıyorum:)

Ben üniye kadar tüm öğrenim hayatımda almanca gördüm, anadolu lisesi almanca bölümü çıkışlıyım, gidip yaşayacak seviyede donanımım oldu, ing olarak pre seviyedeydim yan dil olarak.
Üni bölümünde %40 ing ağırlıklıydı, almanca silindi gitti.
Adımı ve sayıları hatırlıyorum, o kadar
İşin garibi ingilizce de gitti, kullanmadıkça sıfırlandım çöp gibi boşa giden yıllarım, emeklerime el sallıyorum.

Kaldı mı elimde anadilim, onu da yakında unuturum kesin

Teşekkürler :)
Güzeldi, değişikti. Keyifli vakit geçirdim, güzel arkadaşlıklarım oldu. Danimarka ve İsveç'e geçip oraları da gezdim. Öğrenciliğime dair iyi ki yapmışım dediğim şeylerden biri.

Aidan Turner su an Leonardo Da Vinci üzerine bir dizi çekiyor. Kendise basrol oyuncusu Leonardo Da Vinci

Yani anlayacaginiz hem sanat, hem dük olacak. Izlerken dondurma yenilirse bence daha muhtesem birsey yoktur su dünyada.
Nü yapacak mı da vinci çünkü insan bedenini de anatomik olarak çiziyor diye bılıyorum

kdkdd belki yapar

Evet Türkiyeden kitapta getirdik. Büyüyünce bu dahada fazla olacak. Youtube'ta pepe'yi izletiyoruz yada domuz ailesinin Türkçesini felan. Bazen diyorum "biz nasil ögrendik yav". Annemler hiç özel çaba sarf etmemisti. Ancak evde hep Türkçe konusuluyordu. Tabi okuldada beynim yaniyordu, herseyi ilk basta anlamiyordum.

Okul Türkiye'de miydi orada mı?

Ben anatomi de de yararlı diye bılıyorjm ama emin değilim
1. Sınıfta bir hoca bahsetmişti gkkffkdk hatırlamıyor olabilirim
Ben de sadece kendi mesleğimle alakalı alanında bilgi edinmiş olabilirim, varsa tıpla alakalı herhangi bir şeyi bilmiyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…