- 18 Ekim 2018
- 8.211
- 34.022
- 548
malbora Touch one var zifir oranı bir zararsızdır herhalde değilmi babam KOAH 64 yaşında çok sigara içiyor bu sürede bari onu iç dedim bilgisi olan varmı acaba zararsizmidir yada koahlarin kullandığı zararsız birsey varsa yazıverin kafayı yedim artıkÇok kararlı görünüyor düküne mıçtığım. Bir yanda da diyorum bir deneyeyim ne kadar dayanıcam acaba diye. Ama şimdiden stres oldum. Düksüz kalabilirim ama sigarasız....bilemedim.
tebrikler. Kabartma tozu ile yapılan güvenilir bir pizza tarifi olan varmı sonuclarim hep husrandaGunaaayydiiinnnnn
Eğer krep pankek şefi diye bir şey varsa
Virüs sonrası onu yapmaya karar verdim.
Artık battığıma göre, 10 dk da 10 krep nasıl yapılır falan diye videolar da çekecek vaktim var.
Arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz.
Eki Görüntüle 2614138
tebrikler. Kabartma tozu ile yapılan güvenilir bir pizza tarifi olan varmı sonuclarim hep husranda
malbora Touch one var zifir oranı bir zararsızdır herhalde değilmi babam KOAH 64 yaşında çok sigara içiyor bu sürede bari onu iç dedim bilgisi olan varmı acaba zararsizmidir yada koahlarin kullandığı zararsız birsey varsa yazıverin kafayı yedim artık
İban vereyim at kendini sıkıntıya sokma amaç paranın azalması buradaZenginlik de başa bela.
Paran var harcayamiyorsun.
Göstersin herkes ibanini.İban vereyim at kendini sıkıntıya sokma amaç paranın azalması burada
Ben varım kimse canını sıkmasın
Ne işiGünaydın arkadaşlar. Ben birazdan çalışmaya gideceğim. On gündür iş miş yoktu, o yüzden çok heyecanlıyım.Gitmeden gelip bir yoklama yapayım dedim.
Biz de sabah enteresan bir omlet yedik. Eşim çok yaratıcıdır, buzdolabında gördüğü her şeyi omlete koyabilir. Sabahki omlette mısır, zeytin, domates, sosis vardı. Düşüncesi iğrenç geliyor olabilir ama tadı güzeldi. Fırına kakaolu, cevizli kek attım. Çocukları ve kekin akıbetini eşime kilitledim, odama çekildim.
Çalışıyorum bahanesiyle 5-6 saat çıkmasam da, İki Kule'nin devamını mı izlesem diyorum. Yüzük Kardeşliği sabah bitti çünkü. Ben bir ağla bir ağla. Gandalf'ın geri döneceğini bilmenize rağmen siz de ağlıyor musunuz her seferinde? Sadece Alvin ve Sincaplar ayarında bir şeyler izlemeliyim derken dalga geçmiyorum. Bir de Boromir'in öldüğü sahne. Seni takip ederdim kardeşim, komutanım, kralım diyor ya Aragorn'a... Çocuklar uyanmasın diye kafamı yastığa gömüp öyle ağladım. Tolkien Bey, lütfen şu hikayeyi değiştirir misiniz? Neyse, ben gidiyorum. Geleceğim sonra.
Bil bakalım başka kim 6 buçukta uyudu ve bir iki saat sonra evladı sebebiyle uyandı? Uyuyamadım la. Uzun zamandır da bu kadar uykusuzluk çekmemiştim. Şimdi ayılmak için üstün bir çaba sarf ediyorum ve sıpam bıcır bıcır konuşuyor hiç susmadan, :/
Günaydın ahali :)
Uyku tutmayınca forumun tozlu sayfalarını karıştırdım ve vay anam serhat neler dönmüş tepkisiyle yakın zamanda patlamış olaylara şahit oldum. Dünyadan haberimiz yok :) olaylara garışmayın diyor ve ayılmaya gidiyorum.
Günaydın arkadaşlar. Ben birazdan çalışmaya gideceğim. On gündür iş miş yoktu, o yüzden çok heyecanlıyım.Gitmeden gelip bir yoklama yapayım dedim.
Biz de sabah enteresan bir omlet yedik. Eşim çok yaratıcıdır, buzdolabında gördüğü her şeyi omlete koyabilir. Sabahki omlette mısır, zeytin, domates, sosis vardı. Düşüncesi iğrenç geliyor olabilir ama tadı güzeldi. Fırına kakaolu, cevizli kek attım. Çocukları ve kekin akıbetini eşime kilitledim, odama çekildim.
Çalışıyorum bahanesiyle 5-6 saat çıkmasam da, İki Kule'nin devamını mı izlesem diyorum. Yüzük Kardeşliği sabah bitti çünkü. Ben bir ağla bir ağla. Gandalf'ın geri döneceğini bilmenize rağmen siz de ağlıyor musunuz her seferinde? Sadece Alvin ve Sincaplar ayarında bir şeyler izlemeliyim derken dalga geçmiyorum. Bir de Boromir'in öldüğü sahne. Seni takip ederdim kardeşim, komutanım, kralım diyor ya Aragorn'a... Çocuklar uyanmasın diye kafamı yastığa gömüp öyle ağladım. Tolkien Bey, lütfen şu hikayeyi değiştirir misiniz? Neyse, ben gidiyorum. Geleceğim sonra.
Önce parayı görelimGöstersin herkes ibanini.
Benim iş biraz ondan biraz bundan; yayınevlerine redaksiyon işleri, içerik editörlüğü yapıyorum, bir de bir ajansa bağlı çalışıyorum onlardan şirketlere, web sitelerine yazı siparişleri geliyor. Şuan bir telefon uygulamasıyla ilgili bir yazı yazmam gerekiyor mesela. Hiç de sevmedim konuyu o yüzden gidesim yok ama gidiyorum. :.(Ne işi
Benim bey arkabalara dağıtmış ya sabağnan.Önce parayı görelim
Hddjjd senın paran yok mu bey dagıtsın ben senınkini soruyorumBenim bey arkabalara dağıtmış ya sabağnan.
Benim iş biraz ondan biraz bundan; yayınevlerine redaksiyon işleri, içerik editörlüğü yapıyorum, bir de bir ajansa bağlı çalışıyorum onlardan şirketlere, web sitelerine yazı siparişleri geliyor. Şuan bir telefon uygulamasıyla ilgili bir yazı yazmam gerekiyor mesela. Hiç de sevmedim konuyu o yüzden gidesim yok ama gidiyorum. :.(
Kasayı boşaltmış diyorum.Hddjjd senın paran yok mu bey dagıtsın ben senınkini soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?