Ciddi konuşmak gerekırse djjddj o kısmı pek umrumda değilKizlar siz kendinizi dük muhabeti, düklerin efendisi sanin. Halen bir dük için tören yapanlar var ama
Bir sünnet töreni meselesi
Selamlar herkese Oğlum uyuyunca bos kaldım kafama takılan bir meseleyi paylaşmak istiyorum. Kayinbbam torunlarına beraber sünnet yapmak istiyor arti tüm masrafları karşılıyor. Eltimle pek muhatap değiliz ancak bu tören için mecburen muhatap olmak zorunda kaldık. Eltim müzikli bir tören istiyor...www.kadinlarkulubu.com
O zaman param var diye gezmeyeceksin bir kadının kendi hesabı olmalı bacım fjdjdjdkdKasayı boşaltmış diyorum.
Çok moralim bozuk.
Hiç anlayamayacagim bu kafayı.Kizlar siz kendinizi dük muhabeti, düklerin efendisi sanin. Halen bir dük için tören yapanlar var ama
Selamlar herkese Oğlum uyuyunca bos kaldım kafama takılan bir meseleyi paylaşmak istiyorum. Kayinbbam torunlarına beraber sünnet yapmak istiyor arti tüm masrafları karşılıyor. Eltimle pek muhatap değiliz ancak bu tören için mecburen muhatap olmak zorunda kaldık. Eltim müzikli bir tören istiyor...www.kadinlarkulubu.com
Ben ona güveniyordum.O zaman param var diye gezmeyeceksin bir kadının kendi hesabı olmalı bacım fjdjdjdkd
Demekki senin paran yok
Hayırlı işler.Günaydın arkadaşlar. Ben birazdan çalışmaya gideceğim. On gündür iş miş yoktu, o yüzden çok heyecanlıyım.Gitmeden gelip bir yoklama yapayım dedim.
Biz de sabah enteresan bir omlet yedik. Eşim çok yaratıcıdır, buzdolabında gördüğü her şeyi omlete koyabilir. Sabahki omlette mısır, zeytin, domates, sosis vardı. Düşüncesi iğrenç geliyor olabilir ama tadı güzeldi. Fırına kakaolu, cevizli kek attım. Çocukları ve kekin akıbetini eşime kilitledim, odama çekildim.
Çalışıyorum bahanesiyle 5-6 saat çıkmasam da, İki Kule'nin devamını mı izlesem diyorum. Yüzük Kardeşliği sabah bitti çünkü. Ben bir ağla bir ağla. Gandalf'ın geri döneceğini bilmenize rağmen siz de ağlıyor musunuz her seferinde? Sadece Alvin ve Sincaplar ayarında bir şeyler izlemeliyim derken dalga geçmiyorum. Bir de Boromir'in öldüğü sahne. Seni takip ederdim kardeşim, komutanım, kralım diyor ya Aragorn'a... Çocuklar uyanmasın diye kafamı yastığa gömüp öyle ağladım. Tolkien Bey, lütfen şu hikayeyi değiştirir misiniz? Neyse, ben gidiyorum. Geleceğim sonra.
Bdjdddhdjsjjdfjjfjfjfdj bana vermemek için demiyorsan adım da vander değil neyseeeeeeeeeeeBen ona güveniyordum.
Yapmaz diyordum.
Varımı yoğumu onun üzerine verdiydim.
Hepsi aynı bunların.
Sakla parayı gelir zamanı canım.Bdjdddhdjsjjdfjjfjfjfdj bana vermemek için demiyorsan adım da vander değil neyseeeeeeeeeee
Ne alaka neden gideyim ayrıcaSakla parayı gelir zamanı canım.
Sen bugün gittin mi markete?
İdrakla night djjdjd evli aaa bak ikisininde bir oğlu var başka açıklaması yokIdrak ve nightin ikisinin de dun gece beyleriyle saapmalari ve sonra uyku tutmayıp sabah 6,5ta foruma yazmaları çok supheli degil mi? Nedir bu eşzamanlılık, bilmedigimiz bir sey mj var?
Yirmi yaş üstü diye.Ne alaka neden gideyim ayrıca
Maalesef onlardan biri olacağız...Kizlar siz kendinizi dük muhabeti, düklerin efendisi sanin. Halen bir dük için tören yapanlar var ama
Etti etti ne yazik ki. Gözümüz yok Allah daha cok versinİdrakla night djjdjd evli aaa bak ikisininde bir oğlu var başka açıklaması yok
İdrak itiraf etti mi şey Yaptıklarını
Night itiraf etmiş guzel akşam geçirmiş
Tur bindiriyorlar, zabaha kadar!Idrak ve nightin ikisinin de dun gece beyleriyle saapmalari ve sonra uyku tutmayıp sabah 6,5ta foruma yazmaları çok supheli degil mi? Nedir bu eşzamanlılık, bilmedigimiz bir sey mj var?
Ben de anca yazliktaki dedikoducu komşumuzu gordum ruyamdaTur bindiriyorlar, zabaha kadar!
Hiç anlayamayacagim bu kafayı.
Gozumuz var ya ne yok kıskanıyorum abi benım de olsaydı ben de yapsaydımEtti etti ne yazik ki. Gözümüz yok Allah daha cok versin
Evet ya bak cidden.İdrakla night djjdjd evli aaa bak ikisininde bir oğlu var başka açıklaması yok
İdrak itiraf etti mi şey Yaptıklarını
Night itiraf etmiş guzel akşam geçirmiş
Artik sunnet dugunleri cocuktan cok anne icin oldu zaten. Anne kendini gostersin giyinsin suslensin diye.Bende anlamiyorum. Hatta etrafimdaki sünnet dügünlerine asla gitmiyorum. Oglum olsaydi en fazla doguktan bir kaç gün sonra sünneti yaptirirdim o kadar.
Ki zaten dert pipi degil aslinda, dert kendilerini önemli his etmek. Ikinci dügün gibi. Ki gerçekten bir çok anne beyazlar içinde, salona giristen sonra esler ile slow dance oluyor. Yani ilgi alaka isteniliyor. Cocuk için yazik oluyor, anlamadigi bir ortamda çogu zaman sikiliyor.
Idrak ve nightin ikisinin de dun gece beyleriyle saapmalari ve sonra uyku tutmayıp sabah 6,5ta foruma yazmaları çok supheli degil mi? Nedir bu eşzamanlılık, bilmedigimiz bir sey mj var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?