Coronasavar

Ciddi konuşmak gerekırse djjddj o kısmı pek umrumda değil
Herkesin aile dinamiği farklıdır
Kültür vs vs vs

ondan dolayı pek umrumda değil banane yani ckjddjd

Hiç anlayamayacagim bu kafayı.

Son düzenleme:
O zaman param var diye gezmeyeceksin bir kadının kendi hesabı olmalı bacım fjdjdjdkd
Demekki senin paran yok
Ben ona güveniyordum.
Yapmaz diyordum.
Varımı yoğumu onun üzerine verdiydim.
Hepsi aynı bunların.

Hayırlı işler.
Forumlarda da yazdım belki bilmiyorum.
City of Ember var film.
Fantastik bilimkurgu.
Ben çok beğenmistim.
Birkaç kere izledim.
Tavsiye ederim.

Idrak ve nightin ikisinin de dun gece beyleriyle saapmalari ve sonra uyku tutmayıp sabah 6,5ta foruma yazmaları çok supheli degil mi? Nedir bu eşzamanlılık, bilmedigimiz bir sey mj var?
İdrakla night djjdjd evli aaa bak ikisininde bir oğlu var başka açıklaması yok
İdrak itiraf etti mi şey Yaptıklarını
Night itiraf etmiş guzel akşam geçirmiş

Maalesef onlardan biri olacağız...

Hiç anlayamayacagim bu kafayı.

Bende anlamiyorum. Hatta etrafimdaki sünnet dügünlerine asla gitmiyorum. Oglum olsaydi en fazla doguktan bir kaç gün sonra sünneti yaptirirdim o kadar.

Ki zaten dert pipi degil aslinda, dert kendilerini önemli his etmek. Ikinci dügün gibi. Ki gerçekten bir çok anne beyazlar içinde, salona giristen sonra esler ile slow dance oluyor. Yani ilgi alaka isteniliyor. Cocuk için yazik oluyor, anlamadigi bir ortamda çogu zaman sikiliyor.

İdrakla night djjdjd evli aaa bak ikisininde bir oğlu var başka açıklaması yok
İdrak itiraf etti mi şey Yaptıklarını
Night itiraf etmiş guzel akşam geçirmiş
Evet ya bak cidden.
Bir de ikisinin de ağzı iyi laf yapıyor.
Noktalama işaretlerine çok dikkat ediyorlar.
Güzel hikaye yaziyorlar.
Resim de yapıyorlar.
İlginç.

Artik sunnet dugunleri cocuktan cok anne icin oldu zaten. Anne kendini gostersin giyinsin suslensin diye.

Idrak ve nightin ikisinin de dun gece beyleriyle saapmalari ve sonra uyku tutmayıp sabah 6,5ta foruma yazmaları çok supheli degil mi? Nedir bu eşzamanlılık, bilmedigimiz bir sey mj var?

Süpheli mi degil mi bilmem de, hak ediyorlar! Olani var, olmayani var, ne gelip daha burda paylasiyorsunuz! Ayip denilen birsey var, o usturuplu mutaasip hanim efendi burda olsa neler derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…