- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Sen de mi sebiştin bu gece
Idrakyollariiltihabi beyini bilimzel olaraktan gandırabilir misin?
Sigarayı bıraktığında vücutta ödem başlar, su tutar; vücut bu değişim için kendini zorladığı bir döneme girer. Bu ilk bir aylık süreç bu yüzden zordur. Ciğerler ekstra balgamlanır temizlik için ve sigara içerken olduğundan daha farklı balgam atmaya başlarsın. Bir de üzerine corona gelirse, iki değişimi aynı anda yaşayan ciğer nolar? Bence düzeni bozmasın, vücudu alıştığından ayırmak için yanlış zaman.
İyilik mi ediyom kötülük mü bilmiyorum şoan.
https://giphy.com/1DRiKuxXyuQ0wBana çiftleşme dansını öğret apla. Ben direk dansı yapmak üzereyken şemmame ile sıçıyorum mevzuya. Seksli yanıma felç inmiş adeta.
Bana çiftleşme dansını öğret apla. Ben direk dansı yapmak üzereyken şemmame ile sıçıyorum mevzuya. Seksli yanıma felç inmiş adeta.
Ben gidip cenabetlikten arınayım. Şeytan işemesin gece üstüme. Sonra kocam hepten vicdan yoksunu olur. İnsan bana kıyar mı la. Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim dük kabilesi üyeleri. Üç kere ağza üç kere burna, üç tane sigara. Sigaraaaa
Öpüyorum tütün kokan yerlerinizden anacım.
Eğer inatla sigarayı bırakmazsa yarın da sebişirsin, sonra canı sigara içmek ister, böyle böyle tekrar başlatırsın.Ben gidip cenabetlikten arınayım. Şeytan işemesin gece üstüme. Sonra kocam hepten vicdan yoksunu olur. İnsan bana kıyar mı la. Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim dük kabilesi üyeleri. Üç kere ağza üç kere burna, üç tane sigara. Sigaraaaa
Öpüyorum tütün kokan yerlerinizden anacım.
Bir gün diyorum, bir gün ben de...Cünüblüğümüzün aynı zamana denk gelmesi peki?
Bizde saha çamurlu yalnız. Neyse. Kıymet bil kıymet. Olup da yabamayanlar var.
Cloud Atlas'ı izleyeli çok oldu aslında tekrar izleyebilirim ama kendime bunu niye yapayım?@sn0wdr0p ,Loreth , Idrakyollariiltihabi , 3nity resimle ilgilenen diğer arkadaşlar, illa resim olması gerekmiyor gerçi, izleyin bence hepiniz bir boş anınızda; bu akşam ya da yarına filan izlemeyi düşünüyorum, yorumları gayet iyi. Bu filmi listeye almışım sıra gelmemişti, ancak geldi. :))
Bu arada "Bulut atlası" izlememiş olan varsa, fantastik-bilim kurgu seven, 3 saati heba olmayacak izleyebilir bence, beğendim ben.
Hayalim bir Kitap Kafe işletmekti hep, yazarlar gelecek söyleyişi yapacak, imza günleri olacaktı. Kahve,kurabiye, tatlıda olacaktı.
Hanginizin gözü kaldı len uykumda, çabuk söyleyin?
İlacım bitmiş, ilaçsız uyurum yea dedim dön dur yatakta uyku gelmedi, gittim resmin başına oturdum kadının suratını da tuhaf yerleştirdim. Şimdi ilaç gelene kadar uyku yok. Uyudu uyudu dediniz al gırdınız gırdınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?