Coronasavar

Çok kararlı görünüyor düküne mıçtığım. Bir yanda da diyorum bir deneyeyim ne kadar dayanıcam acaba diye. Ama şimdiden stres oldum. Düksüz kalabilirim ama sigarasız....bilemedim.

Bana çiftleşme dansını öğret apla. Ben direk dansı yapmak üzereyken şemmame ile sıçıyorum mevzuya. Seksli yanıma felç inmiş adeta.

Nasıl da belli yatak odasında kel yere basınca şeytan çarptığı gülüm seni. Aah ah.
Kutsanmış suynan başlamamız lazım ıslak vücut, duş sonrası saçlarını kurulama.
Sonra mumlar, yatak odana.
Kırmızı gecelik gerekmiyor bunda. Mum ışığında cıbıldak vücudun ve dansını kullan, gözlerini kapa ve kendini kendi odanda tek başına en sevdiğin şarkıda dans ediyor gibi bırak. Sucker Punch izledin mi? :) İzle.
Her film de, her resim gibi zeks.. Bilinçaltın o senin, zeks. Bilinçaltına sçma, beyinin aklını al.
Sigara için mi tüm bunlar? Sorusunu duyar gibiyim.
Bu adım, senin için küçük bir adım, insanlık için büyük bir adım unutma.

Ben gidip cenabetlikten arınayım. Şeytan işemesin gece üstüme. Sonra kocam hepten vicdan yoksunu olur. İnsan bana kıyar mı la. Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim dük kabilesi üyeleri. Üç kere ağza üç kere burna, üç tane sigara. Sigaraaaa

Öpüyorum tütün kokan yerlerinizden anacım.

Cünüblüğümüzün aynı zamana denk gelmesi peki?
Bizde saha çamurlu yalnız. Neyse. Kıymet bil kıymet. Olup da yabamayanlar var.

Eğer inatla sigarayı bırakmazsa yarın da sebişirsin, sonra canı sigara içmek ister, böyle böyle tekrar başlatırsın.

Cünüblüğümüzün aynı zamana denk gelmesi peki?
Bizde saha çamurlu yalnız. Neyse. Kıymet bil kıymet. Olup da yabamayanlar var.
Bir gün diyorum, bir gün ben de...

Lyanna inan, inan Lyanna
Güzel günler göreceğiz, düklü günler
Motorları maviliklere süreceğiz
Güzel günler göreceğiz, düklü günler

Cloud Atlas'ı izleyeli çok oldu aslında tekrar izleyebilirim ama kendime bunu niye yapayım? Bana Alvin ve Sincaplar ayarında şeylerle gelin rica ediyorum. Van Gogh'a bakacağım ama. Van Gogh demişken, Doktor Who'nun Gogh'la ilgili bir bölümü vardı. Efsane bir şey. Ek olarak şuan Yüzük Kardeşliği izliyorum. Asla eskimez. Dur kahve de yapayım.

Hanginizin gözü kaldı len uykumda, çabuk söyleyin?
İlacım bitmiş, ilaçsız uyurum yea dedim dön dur yatakta uyku gelmedi, gittim resmin başına oturdum kadının suratını da tuhaf yerleştirdim. Şimdi ilaç gelene kadar uyku yok. Uyudu uyudu dediniz al gırdınız gırdınız.

Ya sizin yüzümüzden pis niyetli bir şey oldum ya.
Oğlanlardan biri tabağı yaladı, diğer masayı
(Cünkü pipili)
Neyse birbirlerini de ettiler
Ben: çocuklar öyle her gördüğünüz şey yalanmaz, dilinizi oraya buraya sürüp durmaaahdjjsdjs
Ya naptınız bana surada çocuklara hayat dersi veremedim iki dk

Ha gayret, karantina bitince çok merkezli yemek şirketi, mutfak, cafe vb şey kuralım.
Yabanelma 3nity
Hayalim bir Kitap Kafe işletmekti hep, yazarlar gelecek söyleyişi yapacak, imza günleri olacaktı. Kahve,kurabiye, tatlıda olacaktı.
Bir katı bana böyle ayrırsanız memnun olurum yardıma da gelirim size,söz.

Bil bakalım başka kim 6 buçukta uyudu ve bir iki saat sonra evladı sebebiyle uyandı? Uyuyamadım la. Uzun zamandır da bu kadar uykusuzluk çekmemiştim. Şimdi ayılmak için üstün bir çaba sarf ediyorum ve sıpam bıcır bıcır konuşuyor hiç susmadan, :/

Günaydın ahali :)

Uyku tutmayınca forumun tozlu sayfalarını karıştırdım ve vay anam serhat neler dönmüş tepkisiyle yakın zamanda patlamış olaylara şahit oldum. Dünyadan haberimiz yok :) olaylara garışmayın diyor ve ayılmaya gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…