Coronasavar

Siz her ay nasil regl oluyorsunuz ya? Çarşamba basladi sıkıldım artik, hic cekilmiyor.
Niye sen yılda bir mi oluyorsun

Benim çokta ağrılı geçerdi kızıma hamile kalmadan önce, ağrı kesici iğne yaptıdırdığım çok olmuştur. Şimdi ağrı olmayınca no problem.

Siz her ay nasil regl oluyorsunuz ya? Çarşamba basladi sıkıldım artik, hic cekilmiyor.
Her ay regl olmak nimet ya eskiden öyle bakmazdım ama kilo aldım bir ara ve hiç olmuyordum
Höykürerek djdjdjd ağlamıştım

ondan dolayı yoo çok seviyorum her zaman olmak istiyorum çok şükür
Pişik olsam bile

Doğumdan sonra iki yıl olmadım.
Gerçekten de büyük nimet.

Niye sen yılda bir mi oluyorsun

Benim çokta ağrılı geçerdi kızıma hamile kalmadan önce, ağrı kesici iğne yaptıdırdığım çok olmuştur. Şimdi ağrı olmayınca no problem.
Evet genelde yılda 1, on ayda 1 falan.
Ağrım falan olmaz çok şükür ama çok sıkıcı bir şey ya

Saykoo oldugun bundan belli

Reglden nefret ederim nefreet! Sanci, depresyon duygulari ve 7 gün geçmiyor en az. Diyorum tanri varsa, kesinlikle erkektir

Saykoo oldugun bundan belli

Reglden nefret ederim nefreet! Sanci, depresyon duygulari ve 7 gün geçmiyor en az. Diyorum tanri varsa, kesinlikle erkektir
Çok gereksiz ya Bende öyle duygu durumu değişmesi, fiziksel ağrı falan olmuyor (libidomun 10la çarpması ve göğüsteki sertleşme hariç). Ama çok sıkıldım üç gündür Bitsin artık bu ne ya. Her ay her ay valla Allah korumuş beni

Ben de bekliyorum bekliyorum hala olamadım olamamak daha kötü. Sen olmadığın zaman o öncesi sıkıntıları yaşıyormusun?

Allah seni tanıyor sevişme istegını ondan yılda bir dükkan kapanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…