Niye sen yılda bir mi oluyorsunSiz her ay nasil regl oluyorsunuz ya? Çarşamba basladi sıkıldım artik, hic cekilmiyor.
Her ay regl olmak nimet ya eskiden öyle bakmazdım ama kilo aldım bir ara ve hiç olmuyordumSiz her ay nasil regl oluyorsunuz ya? Çarşamba basladi sıkıldım artik, hic cekilmiyor.
çok çok, gelinliğimi bilem sakladım onu giyeceğim
Doğumdan sonra iki yıl olmadım.Her ay regl olmak nimet ya eskiden öyle bakmazdım ama kilo aldım bir ara ve hiç olmuyordum
Höykürerek djdjdjd ağlamıştım
ondan dolayı yoo çok seviyorum her zaman olmak istiyorum çok şükür
Pişik olsam bile
Evet genelde yılda 1, on ayda 1 falan.Niye sen yılda bir mi oluyorsun
Benim çokta ağrılı geçerdi kızıma hamile kalmadan önce, ağrı kesici iğne yaptıdırdığım çok olmuştur. Şimdi ağrı olmayınca no problem.
Kızzzz regl olmadan da hamile kalanlar oluyor mesela dkdkdkd allah korusun iyi korun iyi takip etEvet genelde yılda 1, on ayda 1 falan.
Ağrım falan olmaz çok şükür ama çok sıkıcı bir şey ya
Ooooo edindindigin engin bilgileri bizim ile paylasmak istermisin?
Dövecem seni dili uzun kendi kısa vander.Kızzzz regl olmadan da hamile kalanlar oluyor mesela dkdkdkd allah korusun iyi korun iyi takip et
mazallah
Her ay regl olmak nimet ya eskiden öyle bakmazdım ama kilo aldım bir ara ve hiç olmuyordum
Höykürerek djdjdjd ağlamıştım
ondan dolayı yoo çok seviyorum her zaman olmak istiyorum çok şükür
Pişik olsam bile
Banlanırım sonra yönetici dedikodusu yapmaktan ahsjsj. Şu kertenkeleli mizah başlığına bak bi :)
Aman diyeyim banlanma, karantina günleri bizden uzakta geçmez ahfhaBanlanırım sonra yönetici dedikodusu yapmaktan ahsjsj. Şu kertenkeleli mizah başlığına bak bi :)
Çok gereksiz yaSaykoo oldugun bundan belli
Reglden nefret ederim nefreet! Sanci, depresyon duygulari ve 7 gün geçmiyor en az. Diyorum tanri varsa, kesinlikle erkektir
Aman diyeyim banlanma, karantina günleri bizden uzakta geçmez ahfha
Hangi başlıkta oldugunu söylesen guzumBanlanan banlanmış toplu kıyım olmuş valla. Olaylara garışmayın siz
Banlanan banlanmış toplu kıyım olmuş valla. Olaylara garışmayın siz
Çok gereksiz yaBende öyle duygu durumu değişmesi, fiziksel ağrı falan olmuyor (libidomun 10la çarpması ve göğüsteki sertleşme hariç). Ama çok sıkıldım üç gündür Bitsin artık bu ne ya. Her ay her ay valla Allah korumuş beni
Allah seni tanıyor sevişme istegını ondan yılda bir dükkan kapanıyordurÇok gereksiz yaBende öyle duygu durumu değişmesi, fiziksel ağrı falan olmuyor (libidomun 10la çarpması ve göğüsteki sertleşme hariç). Ama çok sıkıldım üç gündür Bitsin artık bu ne ya. Her ay her ay valla Allah korumuş beni
Özelden yazsana hangi konu bu daaaaa hadi guzumYa Idrak, ben napayim 8bin küsürlük konuyu. Insanlik yapta bare özelden bir özet geç
Arada böyle şeyler paylaşıyoruz ki grubun tek bir noktaya takılı kaldığı düşünülmesinKrep gördüm tavşan gördüm ne gördüğüme nerde gördüğüme bende şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?