Coronasavar

Ne güzel, yaraticilik gerektiren bir is
Teşekkür ederim. Ya bazen gerçekten aşık olduğum işler geliyor, çalışmaktan çok hobi gibi.
Şuan ki iş çok sıkıcı ama, yarısını yazıp, kaçıp geldim gördüğünüz gibi. =))
Bu arada kek de pişmiş, eşim kek ve süt ikramı yaptı, azcık keyif çatayım o çocuklarla boğuşurken. Oh, hayat böyle güzel valla.

Hayırlı işler.
Forumlarda da yazdım belki bilmiyorum.
City of Ember var film.
Fantastik bilimkurgu.
Ben çok beğenmistim.
Birkaç kere izledim.
Tavsiye ederim.
Hemen baktı fragmanına, ben bu filmi izlememişim ya. LOTR serisinde sonraya bunu yazıyorum. Teşekkür ederim.

Gördüm gördüm bacım neler dönmüş neler. O ajan kim acaba çok merak ettim snjsks. Yalnız çok acayip şeyler okudum. Bildiğin aşiret ve üyeleri var gibi sanki ahahjs

Biz de anlayamadık ajanı bir de bizi savunmuş topikten kovulduklarında anlamalıydım diye. Bizi niye atıyorsun ortaya hayret bişey kaçmış kurtulmuşum oradan zar zor

Arkadaşlar, tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sanırım seksli, reglili, hamilelikli mevzular.
Ya benim adetim gecikti. Arada oluyor böyle, yapı meselesi ama bu sefer "laa yoksa hamile miyim" üç buçukluğu yaşamaya başladım hafiften. Korunuyoruz; hem de çift yöntemle birlikte. Buna rağmen hamile kalmam pek mümkün değil ama, böyle üstümde adetim her an başlayacakmış gibi bir ağırlık var ve bir türlü başlamıyor. Genelde pat diye başlar. Bu hissiyatsa en son küçük kızıma hamileyken olmuştu. Gidip BDV'de acaba hamile miyim konusu açmaya çok yakınım.

Bu bana da oluyor fjdjdddj arada arada ama hep sonunda mutlu son oluyor kafaya takma
Ve gerildikçe gecikiyor

Tam olarak aynı durumdayım şu an Lorethcim. 4 5 gün geçti hamile olmadığıma emin olmakla birlikte gerginim

Karantinanın ilk kurbanı sen mi olacaksın, ben 3nity 'ya oy vermiştim

Şaka bir yana normalde de gecikme oluyorsa değilsindir ya. Bu sefer karantinadır vs ekstra sinir stres var bir de. O geciktirmiştir. O kadar korunmaya rağmen kalmamışsındır diye umuyorum. Test yapma zamanı mı bu aralar, bilmem ben de ne zaman yapılır, ondan soruyorum.

Tellioğlu Seferoğlu muhabbeti oradan mı geliyordu.
Gruba girip baktım ama pek birşey anlamadım, bir lider var diğerleri de adamları sanırım.
Birgün burayı o kadar ciddiye alırsam çekip vurun beni, rica edeceğim

Çok yorum yapmayayım şahıslar hakkında daha önce tartıştığımız için başlarına taş yağsa benden bilenler var. Ama rezalet yani gerçek hayatta çok yer alamayan insanlar mı desem ne desem ya da demesem boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…