Teşekkür ederim.Ne güzel, yaraticilik gerektiren bir is
Hemen baktı fragmanına, ben bu filmi izlememişim ya. LOTR serisinde sonraya bunu yazıyorum. Teşekkür ederim.Hayırlı işler.
Forumlarda da yazdım belki bilmiyorum.
City of Ember var film.
Fantastik bilimkurgu.
Ben çok beğenmistim.
Birkaç kere izledim.
Tavsiye ederim.
Olm ben korunmak için adamlara söylemiyorum regl olmadığımıHamile olmanın en guzel yanı ne regl olmamak djdjdk değil mi
Eee sevişmek de gelıyor bunun yanında hemide korunmadan fkfkf
Biz p.çiz tabii biz okumayalım öğrenmeyelim cahil kalalım biz.Kıymetimi bil geniş özet yazdım özele ajajsk
Okudum neyse bir şey demicemMizah bölümünde Arizona kertenkeleleri mi ne başlığın adı
Ya bana da at fjdjdjKıymetimi bil geniş özet yazdım özele ajajsk
Ondan gülüyorum 2 saattir ihale bana kalıyordu az daha gördün mü onu da
Arada bir oyundan kafamı kaldırıyorum da kimler banlanmış neler olmuş bende özet istiyorumAbsolutPromise yavrum geliyor beğene beğene. Heyt be gel aslan parçası gel.
Başka yerlerimde uzun fdjjddj siz dediniz ben devam ettırıyorumDövecem seni dili uzun kendi kısa vander.
Zaten tırsıyorum bu durumdan
Gördüm gördüm bacım neler dönmüş neler. O ajan kim acaba çok merak ettim snjsks. Yalnız çok acayip şeyler okudum. Bildiğin aşiret ve üyeleri var gibi sanki ahahjs
Idrakyollariiltihabi daha onun devamı var yalnız. Oradan gidenler bir de yeni forum açmışlar kk nın benzeri. Tellioğulları Seferoğulları kavgası var kaç gündür profil mesajları kısmında. Siz burada dük derdine görmediniz
Bu bana da oluyor fjdjdddj arada arada ama hep sonunda mutlu son oluyor kafaya takmaArkadaşlar, tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sanırım seksli, reglili, hamilelikli mevzular.
Ya benim adetim gecikti. Arada oluyor böyle, yapı meselesi ama bu sefer "laa yoksa hamile miyim" üç buçukluğu yaşamaya başladım hafiften. Korunuyoruz; hem de çift yöntemle birlikte. Buna rağmen hamile kalmam pek mümkün değil ama, böyle üstümde adetim her an başlayacakmış gibi bir ağırlık var ve bir türlü başlamıyor. Genelde pat diye başlar. Bu hissiyatsa en son küçük kızıma hamileyken olmuştu. Gidip BDV'de acaba hamile miyim konusu açmaya çok yakınım.
Arkadaşlar, tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sanırım seksli, reglili, hamilelikli mevzular.
Ya benim adetim gecikti. Arada oluyor böyle, yapı meselesi ama bu sefer "laa yoksa hamile miyim" üç buçukluğu yaşamaya başladım hafiften. Korunuyoruz; hem de çift yöntemle birlikte. Buna rağmen hamile kalmam pek mümkün değil ama, böyle üstümde adetim her an başlayacakmış gibi bir ağırlık var ve bir türlü başlamıyor. Genelde pat diye başlar. Bu hissiyatsa en son küçük kızıma hamileyken olmuştu. Gidip BDV'de acaba hamile miyim konusu açmaya çok yakınım.
Karantinanın ilk kurbanı sen mi olacaksın, benArkadaşlar, tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sanırım seksli, reglili, hamilelikli mevzular.
Tellioğlu Seferoğlu muhabbeti oradan mı geliyordu.Idrakyollariiltihabi daha onun devamı var yalnız. Oradan gidenler bir de yeni forum açmışlar kk nın benzeri. Tellioğulları Seferoğulları kavgası var kaç gündür profil mesajları kısmında. Siz burada dük derdine görmediniz
Hepiniz eşzamanlı kaldıysanız ben üyelik iptali yaptırırım zatiTam olarak aynı durumdayım şu an Lorethcim. 4 5 gün geçti hamile olmadığıma emin olmakla birlikte gerginim
Tellioğlu Seferoğlu muhabbeti oradan mı geliyordu.
Gruba girip baktım ama pek birşey anlamadım, bir lider var diğerleri de adamları sanırım.
Birgün burayı o kadar ciddiye alırsam çekip vurun beni, rica edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?