- 20 Kasım 2018
- 14.948
- 56.491
- 598
- 35
Yok ben çok rahatım. Bana kalsa hiç olmayayım da yumurtalıklar arada kadın olduğunu hatırlıyor böyle ahdhBen de bekliyorum bekliyorum hala olamadımolamamak daha kötü. Sen olmadığın zaman o öncesi sıkıntıları yaşıyormusun?
Hiçbir erkeğe söylemiyorum kiAllah seni tanıyor sevişme istegını ondan yılda bir dükkan kapanıyordur
Yok ben çok rahatım. Bana kalsa hiç olmayayım da yumurtalıklar arada kadın olduğunu hatırlıyor böyle ahdh
Hiçbir erkeğe söylemiyorum kiArada bahanem oluyor cnm regl oldum diye ahfhah Bir de prezervatf için tabii.
Arada böyle şeyler paylaşıyoruz ki grubun tek bir noktaya takılı kaldığı düşünülmesin
Çok gereksiz yaBende öyle duygu durumu değişmesi, fiziksel ağrı falan olmuyor (libidomun 10la çarpması ve göğüsteki sertleşme hariç). Ama çok sıkıldım üç gündür Bitsin artık bu ne ya. Her ay her ay valla Allah korumuş beni
Diyor ki korunmadan sevişmek diyorHamileliğin en güzel tarafıydı
Olmaz.Hanım hanımcık konuşun hep böyle olmaz mı
Diyor ki korunmadan sevişmek diyor
Ben oldum olası öyle olduğum için rahatım pekHamileliğin en güzel tarafıydı
Hamile olmanın en guzel yanı ne regl olmamak djdjdk değil miSen ne diyosun yavrum ya biz ne diyoruz sen hangi dil konuşuyor ben anlamamak seni
Ben oldum olası öyle olduğum için rahatım pek
Çekilmez ayol bu böyle kırk sene her hafta
İşte bütün onlardan muafım ben çok şükür. O yüzden seviyorum regl olmamayı. Tampon da cazip gelmiyor, yazın olsam deliririm herhalde sinirdenOda var dogru, baze aylar bendede libido yükselmesi var. Doganin sakasi adeta "yapmak istiyorsun ama yapamiyorsun nihahahah"
Hele tatil sirasi olunca tam senlik, ne suya girebiliyorsun ne zaten canin istemiyor artik.
Ve biz bunlari dügünsüz çekiyoruz ya. Irkekler narkoz altinda bir yerleri kesiliyor millet halay çekiyor yav!
Hamile olmanın en guzel yanı ne regl olmamak djdjdk değil mi
Eee sevişmek de gelıyor bunun yanında hemide korunmadan fkfkf
Ya Idrak, ben napayim 8bin küsürlük konuyu. Insanlik yapta bare özelden bir özet geç
Hamileliğin en güzel tarafıydı
Her zaman her zamanda sıkıcı olur, arada renk katmak i lazimHanım hanımcık konuşun hep böyle olmaz mı
Hangi başlıkta oldugunu söylesen guzum
Evet, sonra 30uncu haftaya geliyorsun ve yine hersey mok oluyor. Uyuyamiyorsun, bacaklarin agriyor, bebek sabahin 3ünde halay çekiyor....
İyi iyi ahhsfİyi mi desem kötü mü desem senin için birşey diyemedim ben de bu saatten sonra hiç olmasam da olur ya :))
Hamilelik anılarımı anlatsam roman olur, geyik başlığını drama boğmayalım şimdi
Seni de gördüm orada. Hiç anlatmadın çektiğin acıları destek olurduk sjsjskdmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?