Coronasavar

Boşver boşver, içeride casus bırakmış olabilirler, aramiza sızıp bizide parçalamaya çalışmasınlar kardeşim

Ya ben hiç hamile kalmadım ama reglim gecikse bile hamilelikten şüphelenmedim. Vücudumun regl öncesi hislerine aşırı güvendiğimden. Güvenmeyeyim mi ben o hislere artık

Ya ben hiç hamile kalmadım ama reglim gecikse bile hamilelikten şüphelenmedim. Vücudumun regl öncesi hislerine aşırı güvendiğimden. Güvenmeyeyim mi ben o hislere artık
Güvenme annem güvenme gülüm, ben daha yeğene hazır değilim
Ben biliyorsun ara sıra paranoyalarım hortluyor, sonra geçiyor. Çok sıkıntı ya hamilelik mevzu, evlerden ırak. İstemeyen için yani.

Zaten gelinligin asil amaci odur. Evlilik fasa fisodur. Asil önemli olan çoçugun dükü kesilmesi. Benim gibi kiz analar yarim kaldik biz yarim
Aaa kızım olsa gender partinin kadın partisi şeklini ben yaparım kesin.
Adet görmeye başladığı anda bildiğin şölen gibi kutlarım, ömrünü geçireceği kadınlığa adım atıyor daha önemli bir şey var mı

Şaka değil, ciddiyim.

Boşver boşver, içeride casus bırakmış olabilirler, aramiza sızıp bizide parçalamaya çalışmasınlar kardeşim

Hiçbir şeyden değil de bu olaydan başımıza iş gelirse affetmem valla

Tam olarak aynı durumdayım şu an Lorethcim. 4 5 gün geçti hamile olmadığıma emin olmakla birlikte gerginim
Ya umarım öyledir. Bir mucize çocuğa hazır değilim.
Testte şimdi çıkmaz, bir hafta daha olmazsam alacağım ama.
Şu korkuyu bir atlatayım, karantinayla bitene kadar bazı ambargoları da devreye sokacağım ama.

Değilsindir ya içini ferah tut. Gerildikçe daha da gecikiyor reglin.

Bazen saçma sapan "ulan ya hamileysem" endişesi bende de oluyor.

Bir tırsmadım değil, mok yoluna gideriz öyle birşey olursa.
Bana birşey olursa koruyun, kollayın arkamdan yolumu gözleyin, mahpus damı soğuk olure diyolar
Hayır tanımadığım etmediğim, muhabbetimin olmadığı, olayları bilmediğim kadınlar yüzünden başıma iş gelirse çok yanarım. O kadar dük muhabbeti dururken şu sebebimiz olmamalı yani ahfhah

Şöyle söyleyeyim, ilk kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yoktu, ikinci kızımda her zamanki regl belirtilerim vardı ama uzun sürdü. 2 gün önceden regl olacağımı anlarım mesela, hamilelikte 15 gün aynı belirtileri yaşadım. =)) Sonra o belirtiler de gitti. Baktım 1 ay geçmiş, bende hala tık yok. O zaman test yapayım bari dedim. Yani belli olmaz, hamilelik belirtileri regl belirtilerine çok benziyor diyor zaten bir çok kadın.

Evet bu endişeyi taşıdığımda hamile oluyorum ben
Ya benim ne zaman yumurtladığım, ne zaman regl olduğum belli olmadığı için zaman zaman böyle bir endişe oluyor bende, çünkü geciktiğimi falan da anlamam. 10 haftada fark etsem yine neyse.
Ayh içim bir kötü oldu Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…