Boşver boşver, içeride casus bırakmış olabilirler, aramiza sızıp bizide parçalamaya çalışmasınlar kardeşimÇok yorum yapmayayım şahıslar hakkında daha önce tartıştığımız için başlarına taş yağsa benden bilenler var. Ama rezalet yani gerçek hayatta çok yer alamayan insanlar mı desem ne desem ya da demesem boşver
Ya ben hiç hamile kalmadım ama reglim gecikse bile hamilelikten şüphelenmedim. Vücudumun regl öncesi hislerine aşırı güvendiğimden. Güvenmeyeyim mi ben o hislere artıkArkadaşlar, tüm yazdıklarınızı okuyamadım ama sanırım seksli, reglili, hamilelikli mevzular.
Ya benim adetim gecikti. Arada oluyor böyle, yapı meselesi ama bu sefer "laa yoksa hamile miyim" üç buçukluğu yaşamaya başladım hafiften. Korunuyoruz; hem de çift yöntemle birlikte. Buna rağmen hamile kalmam pek mümkün değil ama, böyle üstümde adetim her an başlayacakmış gibi bir ağırlık var ve bir türlü başlamıyor. Genelde pat diye başlar. Bu hissiyatsa en son küçük kızıma hamileyken olmuştu. Gidip BDV'de acaba hamile miyim konusu açmaya çok yakınım.
Ondan gülüyorum 2 saattir ihale bana kalıyordu az daha gördün mü onu da
Güvenme annem güvenme gülüm, ben daha yeğene hazır değilimYa ben hiç hamile kalmadım ama reglim gecikse bile hamilelikten şüphelenmedim. Vücudumun regl öncesi hislerine aşırı güvendiğimden. Güvenmeyeyim mi ben o hislere artık
Boşver boşver, içeride casus bırakmış olabilirler, aramiza sızıp bizide parçalamaya çalışmasınlar kardeşim
Aaa kızım olsa gender partinin kadın partisi şeklini ben yaparım kesin.Zaten gelinligin asil amaci odur. Evlilik fasa fisodur. Asil önemli olan çoçugun dükü kesilmesi. Benim gibi kiz analar yarim kaldik biz yarim
O kadar yardımım dokundu lanunutmamıza izin vermiyolar
Çok yorum yapmayayım şahıslar hakkında daha önce tartıştığımız için başlarına taş yağsa benden bilenler var. Ama rezalet yani gerçek hayatta çok yer alamayan insanlar mı desem ne desem ya da demesem boşver
Boşver boşver, içeride casus bırakmış olabilirler, aramiza sızıp bizide parçalamaya çalışmasınlar kardeşim
Ya umarım öyledir. Bir mucize çocuğa hazır değilim.Tam olarak aynı durumdayım şu an Lorethcim. 4 5 gün geçti hamile olmadığıma emin olmakla birlikte gerginim
Testte şimdi çıkmaz, bir hafta daha olmazsam alacağım ama.Karantinanın ilk kurbanı sen mi olacaksın, ben3nity 'ya oy vermiştim
Şaka bir yana normalde de gecikme oluyorsa değilsindir ya. Bu sefer karantinadır vs ekstra sinir stres var bir de. O geciktirmiştir. O kadar korunmaya rağmen kalmamışsındır diye umuyorum. Test yapma zamanı mı bu aralar, bilmem ben de ne zaman yapılır, ondan soruyorum.
Hiçbir şeyden değil de bu olaydan başımıza iş gelirse affetmem valla
Gelmez anacım giden gitti geçmiş olsun
Değilsindir ya içini ferah tut. Gerildikçe daha da gecikiyor reglin.Ya umarım öyledir. Bir mucize çocuğa hazır değilim.
Testte şimdi çıkmaz, bir hafta daha olmazsam alacağım ama.
Şu korkuyu bir atlatayım, karantinayla bitene kadar bazı ambargoları da devreye sokacağım ama.
Bir tırsmadım değil, mok yoluna gideriz öyle birşey olursa.Hiçbir şeyden değil de bu olaydan başımıza iş gelirse affetmem valla
Belli olmaz valla, bu konuların gıybetini genelden yapmamak lazım. Her an nereden kim çıkar hiç belli olmaz.Gelmez anacım giden gitti geçmiş olsun
Evet bu endişeyi taşıdığımda hamile oluyorum benDeğilsindir ya içini ferah tut. Gerildikçe daha da gecikiyor reglin.
Bazen saçma sapan "ulan ya hamileysem" endişesi bende de oluyor.
16 tek tane göz aliş geçmesi zaman alacak
Hayır tanımadığım etmediğim, muhabbetimin olmadığı, olayları bilmediğim kadınlar yüzünden başıma iş gelirse çok yanarım. O kadar dük muhabbeti dururken şu sebebimiz olmamalı yani ahfhahBir tırsmadım değil, mok yoluna gideriz öyle birşey olursa.
Bana birşey olursa koruyun, kollayın arkamdan yolumu gözleyin, mahpus damı soğuk olure diyolar
Şöyle söyleyeyim, ilk kızıma hamile kaldığımda hiç belirti yoktu, ikinci kızımda her zamanki regl belirtilerim vardı ama uzun sürdü. 2 gün önceden regl olacağımı anlarım mesela, hamilelikte 15 gün aynı belirtileri yaşadım. =)) Sonra o belirtiler de gitti. Baktım 1 ay geçmiş, bende hala tık yok. O zaman test yapayım bari dedim. Yani belli olmaz, hamilelik belirtileri regl belirtilerine çok benziyor diyor zaten bir çok kadın.Ya ben hiç hamile kalmadım ama reglim gecikse bile hamilelikten şüphelenmedim. Vücudumun regl öncesi hislerine aşırı güvendiğimden. Güvenmeyeyim mi ben o hislere artık
Sana da bir tercüman lazım ceycey gibi, ben anlamıyor üzgünüm
Ya benim ne zaman yumurtladığım, ne zaman regl olduğum belli olmadığı için zaman zaman böyle bir endişe oluyor bende, çünkü geciktiğimi falan da anlamam. 10 haftada fark etsem yine neyse.Evet bu endişeyi taşıdığımda hamile oluyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?