Coronasavar

O da aynı şeyi senin için düşünüyormuş
Başının üstünde yerin varmış.

Turuncu, çalışkanlığıyla gözlerimi yaşartıyordu. Beni geçtin geçtin.
İşte ne demişler "Öğretmenin iyisi, zamanla, kendisini öğrencileri için gereksiz kılabilendir" demişler.
Gözlerim yaşardı, benim tatlı çalışkan turuncum büyümüş oiyy.

Geriye yabanelma kaldı onu da bozsaydık iyiydi dertliyim o konudan

O da geliyor merak etme Yabanelma bizi geçebilir mi bilemem ama bebek adımlarıyla geliyor.
İlk dükünü daha yeni söyledi odtülü napsın, hemen koşsun mu?
Hem onun yavaştan gelme sebebi arada çarpılması. Mutfak tezgahında kavranmaların bedeli kolay mı ödenir sanıyorsun?
Onunki de öyle bir zevk, bacım çarpıla çarpıla yaşıyor seviyor. Biraz anlayış.

Tabi söylemesi kolay, kizin yok. Bol keseden at

Ben o gün sadece sevdigi seyler yapardim. Eger magza gezmekse onu, yada evde kek yapmak, film seyredip dondurma yemek felan. Ve güzel bir bileklik tarzi birsey alirdim, ani olarak. Ben asiri dozda kutlamazdim yani, ama aramizda güzel ve samimi bir ani olmasini isterim.

Nick değişseydik kendi aramızda. Ben idrak olsaydım, film alicja... En güzeli sen yabanelma olsan olurdu ama ,bir anda forum ahalisinin şokunu düşünsene
Adımı kirletecegdiniz yani
Kimselerin yerime geçmesine müsade etmem söyleyeyim
Niye illa çarpılayım istiyorsun ki sen ben anlamadım, bu hedef gösterilmeler fazlasıyla yordu beni, biraz tatile ihtiyacım var, salondan üst kata çıkıp birazda orada yaşayacgım bir müddet.

Size düklü sohbetler.

Nick değişseydik kendi aramızda. Ben idrak olsaydım, film alicja... En güzeli sen yabanelma olsan olurdu ama ,bir anda forum ahalisinin şokunu düşünsene

Ben turuncu olayım mı ya, biraz zengin taklidi yapar milleti eziklerdim. Özbek bakıcı corona kapmış onu bir ormana atayım da geleyim derdim.

Dikkat ettiysen suskunum, senin nickini bile yazmıyorum. Bunları unutma lütfen günü gelince.

Dük diyerek gözlerini kırpıştırdı, gördünüz değil mi?
Ben aldım meşazı bacım merak etme, tebdili mekanda ferahlık vardır, biraz da üst katta yaşa tabi.

Üst katı var zengin!!1!!11!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…