Doğru buyukler öpülürÖpüp de koy başına, öpüp de.
O da aynı şeyi senin için düşünüyormuş
Başının üstünde yerin varmış.
Geriye yabanelma kaldı onu da bozsaydık iyiydi dertliyim o konudan
Hislerimiz karşılıklıymış ahahaO da aynı şeyi senin için düşünüyormuş
Başının üstünde yerin varmış.
Nimet tabii.Öpüp de koy başına, öpüp de.
Geriye yabanelma kaldı onu da bozsaydık iyiydi dertliyim o konudan
Emin misin?Geriye o kaldı derken? Ben ahlakımı korudum size rağmen. Bir tane edepsiz mesajımı bulamazsınız bu konuda.
Geriye o kaldı derken? Ben ahlakımı korudum size rağmen. Bir tane edepsiz mesajımı bulamazsınız bu konuda.
Keşke sen birpaşannesi nickini aldığında ben de idrakyollariiltihabi'ni alsaydım ahdhah şahane olmaz mıydıGeriye o kaldı derken? Ben ahlakımı korudum size rağmen. Bir tane edepsiz mesajımı bulamazsınız bu konuda.
Keşke sen birpaşannesi nickini aldığında ben de idrakyollariiltihabi'ni alsaydım ahdhah şahane olmaz mıydı
Nick değişseydik kendi aramızda. Ben idrak olsaydım, film alicja... En güzeli sen yabanelma olsan olurdu ama ,bir anda forum ahalisinin şokunu düşünseneİşte o zaman ben deniz kefali de avlardınız
Aaa kızım olsa gender partinin kadın partisi şeklini ben yaparım kesin.
Adet görmeye başladığı anda bildiğin şölen gibi kutlarım, ömrünü geçireceği kadınlığa adım atıyor daha önemli bir şey var mı
Şaka değil, ciddiyim.
Adımı kirletecegdiniz yaniNick değişseydik kendi aramızda. Ben idrak olsaydım, film alicja... En güzeli sen yabanelma olsan olurdu ama ,bir anda forum ahalisinin şokunu düşünsene
Niye illa çarpılayım istiyorsun ki sen ben anlamadım, bu hedef gösterilmeler fazlasıyla yordu beni, biraz tatile ihtiyacım var, salondan üst kata çıkıp birazda orada yaşayacgım bir müddet.O da geliyor merak etmeYabanelma bizi geçebilir mi bilemem ama bebek adımlarıyla geliyor.
İlk dükünü daha yeni söyledi odtülü napsın, hemen koşsun mu?
Hem onun yavaştan gelme sebebi arada çarpılması. Mutfak tezgahında kavranmaların bedeli kolay mı ödenir sanıyorsun?
Onunki de öyle bir zevk, bacım çarpıla çarpıla yaşıyor seviyor. Biraz anlayış.
Nick değişseydik kendi aramızda. Ben idrak olsaydım, film alicja... En güzeli sen yabanelma olsan olurdu ama ,bir anda forum ahalisinin şokunu düşünsene
Adımı kirletecegdiniz yani
Kimselerin yerime geçmesine müsade etmem söyleyeyim
Niye illa çarpılayım istiyorsun ki sen ben anlamadım, bu hedef gösterilmeler fazlasıyla yordu beni, biraz tatile ihtiyacım var, salondan üst kata çıkıp birazda orada yaşayacgım bir müddet.
Size düklü sohbetler.
Baktık sen kendi isteğinle kirlenmiyorsun napalım be yabanımAdımı kirletecegdiniz yani
Adımı kirletecegdiniz yani
Niye illa çarpılayım istiyorsun ki sen ben anlamadım, bu hedef gösterilmeler fazlasıyla yordu beni, biraz tatile ihtiyacım var, salondan üst kata çıkıp birazda orada yaşayacgım bir müddet.
Size düklü sohbetler.
Üst katı varAdımı kirletecegdiniz yani
Size düklü sohbetler.
Ben turuncu olayım mı ya, biraz zengin taklidi yapar milleti eziklerdim. Özbek bakıcı corona kapmış onu bir ormana atayım da geleyim derdim.
Üst katı varzengin!!1!!11!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?